Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bili jushe zaludni i ja i moja da ne kazem sada lepsha polovina:whistling:,poshto sam ja naravno:twisted: u i odemo do Nisha na cacib,jao majko,na svakom trecem koraku,a da i naravno i Bad je bio sa nama,samo chujesh lele,lele,lele ,crni vuk,pa onda ono standarno,"izvini a koja je to rasa,pa onda,da li je to francuski,belgiski,pa da li grenlander i tako dalje i dalje...,znachi neverovatno koliko su ljudi neupuceni i zaista je zalosno shto ne znaju bash nishta o nashoj rasi:rumenko:,a da sam uz sve te odgovore na pitanja naplacivao i slikanje sa psom ,pa ja mislim da do kraja meseca ne bih morao nishta da radim,ali Badova konachna ocena bila je ,neka izvine ako je neko iz nish,LEEELEE!!!!

Bela shapica je nazalost prva napustila dom,zapravo sunoc sam ga poslao u vash kraj,tj. u kaludjerici je sada ,mali kovinac takodje odlazi za koji dan,a za ovo dvoje nisam pametan,moj prvobirani shtenac i mala klempava i jedina zenka u leglu:cry:,ma oboje bi ostavio da nje hica da ih prodam,ja ne znam kako ljudi mogu da chuvaju pse po 10tak meseci pa ih onda prodaju,zato gledam da se shto manje vezem za ove shtence,ali predivni su...

dogg druze,u pravu si da nikako da se nagazimo,ja sam u nekoj velikoj guzvi ovih dana ,a i ovaj net me totalno zaje...va,uzasno je spor,ima josh novosti,ona klasichna zenka o kojoj smo prichali se okotila pre 10tak dana i uglavnom su svi crni kaze ovaj drugar,tako da rachunaj da chesh da se ponovish sa jednom zankicom,mislim da cu se ja lako dogovoriti sa njim da jednu prosledimo tebi,okotila je 10kom,a samo 6ostalo,mada ja mislim da su bar dva uginula zbog njegove nemarnosti,ali shta sad da se radi,i tako,svraticemo neki vikend Milica i ja,i naravno Bad,pa bi mogli da se neshto organizujemo,makar do ade da odemo ili tako neshto????

boki druže ostavio si me bet teksta, ne znam šta da ti kažem, kujicu želim već neko vreme. stvarno ne znam šta da ti kažem, hvala nije dovoljno ali sam siguran da ću se adekvatno odužiti kad dodje vreme ako ništa ona će se upariti sa jednim od mojih crnih pasa a ko zna možda i harras upadne u kuhinju pa mogu vratiti i celo leglo. ako mi padne u ruke stavljam je u rad milion posto a od kujice nema boljeg radnika. što se tiče vidjanja ti samo javi kad si slobodan par dana u napred i gledamo se a verujem da će nas biti bar petoro sa psima

Back