Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dogg, citam tvoje postove o domacem vaspitanju i uklapanju starijih ljubimaca sa novim i imam flashbackove iz raznoraznih dokumentaraca o vukovima. Znate li da su zapravo i dalje sa aspekta genetike zapravo jedna vrsta? Imaju isti broj hromozoma, DNK i zubnu formulu. Nije ni cudo sto se i ponasaju isto.

Mili, kako pravis te fenomenalne smajlije?

DNK svakako, a i nagoni su im sacuvani ali ne u tolikoj meri mada i pas kada ostane napolju gladan a nema nikakav izvor hrane zivotinjskog porekla jesce bobice

Pretece dingosa sirom Indonezije jedu samo 20% hrane zivotinjskog porekla, inace im sluze kao sanitarci. Pa i dingosi jedu oko 80% zivotinjske hrane, ostalo je biljnog porekla. A zuba svi imaju 42 (osim ako im fale M1). A sto se tice nagona, haski mog ujaka nije umeo da laje, bukvalno je zavijao kao vuk. Cak i moj Gizmo skrece pogled (dobra vest-smatra da se bollje kotiram na hijerarhijskoj lestvici) a ume i da zavija... DNK je najlakse objasniti preko SOPova-imaju oko 30% vuka sto bi bilo nemoguce da su u pitanju dve razlicite vrste, po definiciji sa casova biologije.

Ма није проблем ако треба да се плати, баш баш ми се свиђа и буди сигуран кад будем имала штене, поносно ће је носити! Какво паковање, довољна је и обична кеса! Лосми ми рече да ће бити тренинг код Ђолета у понедељак, појавићу се тамо па можемо да се видимо, ако долазиш.

Jos ne znam kod je trening cim postave na sajt javljam. Bice treninzi i u utorak i sredu pa ko je raspolozen moze da svrati da vidi kako mi to "mucimo"nase ljubimce:)

Back