Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
2cdwzna.jpg

AGA

Hvala vam :)

Am-tako nekako :D

uh ja je gnjavim skoro ceo dan,osim posle obroka,kada ona drema,spava,odmara,zato posle ne mogu da je se otarasim :D salim se.

Samo da se pohvalimo,naucila je jako brzo gde se vrsi nuzda,omaklo se koji put al dobro,mala je :D

Povodac je zakleti neprijatelj u pocetku svake setnje (i am je bio) al napreduje svakodnevno :D

ja i dalje jedva cekamm da porastee :)

Trebalo bi da je ostenjena 15 maja.Luna ima malo belog na grudima a i na samom vrhu repa :) Dosla sam tamo sa ubedjenjem da zelim samo skroz crnog,ali ona se izdvajala od drugih,znamo svi osecaj kada ste sigurni da je to to i da bas to zelite :)

Pazimo na ishranu :D sto se dlake tice,videcemo kad promeni ovu stenecu.

a jooooj nisam videla belo ! :D jao srecica! Ma i ja sam tako krenula, kao skroz crno, a onda sam videla kako Magy i Beba imaju bele gace pa sad samo chekam dal ce i ovoj prasici da porastu! mnogo je lepo kad imaju tako neshto. Ali Luna ima crnu kozu bash. Kazem ti Kali je braon siva oduvek.

da li mi neko moze reci nesto vise o gvozdenim nemackim ovcarima npr.kolika im je cena,da li je i kod njih prisutna displazija kao kod izlozbenih NO,na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine malog stenca? unapred zahvalan

Dispalzija moze da se javi i kod NO ravnih ledja i kod No sa spushtenim sapima, a pogotovo boja nema veze sa tim :) bilo bi dobro da znash da li roditelji imaju problem ili josh bolje nekoliko generacija u nazad.
Poshto se raspitujesh za gvozdenog NO, pretpostavljam da te zanima radna kinologija? Ako te to zanima, onda bi isto bilo dobro da znash ko su mu roditelji da li ima pasa sa polozenim radnim ispitom. Neshto vishe o samom odabiru steneta ne bih znala. Nadam se da ce ti se javiti neko ko je vishe u radnoj kinologiji, mada neshto nisu aktivni, ja sam amater :)

Back