Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam htela da iskoristim priliku dok smo pored vode :( jer nemam automobil a u Jerkovicu bas i nemam gde da je kupam osim u kadi :D ali ako je tako... bolje da mi bude zdrava nego da pliva.

Ja sam navikla na mog matorog mesanca dalmatinca i pticara koji se kupa i u januaru i febraru i nikada nije bio bolestan

kažem ti, može da joj ne bude ništa a može da opako razboli, njima treba oko dva dana da se koren dlake i podlaka skroz osuše, čak i kad se pas dobro obriše koren i podlaka ostaju vlažni, pa onda kerić legne na pod, povuče promaju ispod vrata ili prozora ili sama hladnoća poda i eto problema, ja lično uvek sačekam da lepo vreme potraje bar ceo mesec i posle opušteno

pozdrav gospodja ljiljo, hvala nije loše, kerovi uglavnom zdravi i slušaju, nisam imao vremena puno pa nisam dolazio na temu al evo nas opet , kako ste vi, kako porodica i kučići

Hvala na pitanju......svi su dobro. Maza je matooora.....sad će 14 napuniti, Šaša-Maša luda i neodrasla kao i uvek, Meš je dobrica nevidjena dok se neko ne pojavi na kapiji a on sam u dvorištu hahahaah.....Cic se verila, živi sa verenikom i imaju zvrndaču od psa, neru, crno-belo kokerka stara 6 meseci.....ono je neverovatno....ama ni jedno nam pašče ne beše onakvo :dash::zcepanje:

Hvala na pitanju......svi su dobro. Maza je matooora.....sad će 14 napuniti, Šaša-Maša luda i neodrasla kao i uvek, Meš je dobrica nevidjena dok se neko ne pojavi na kapiji a on sam u dvorištu hahahaah.....Cic se verila, živi sa verenikom i imaju zvrndaču od psa, neru, crno-belo kokerka stara 6 meseci.....ono je neverovatno....ama ni jedno nam pašče ne beše onakvo :dash::zcepanje:

e to mi je drago da čujem, sve lepe vesti, a meš baraba tako:hahaha::hahaha: i to je lepo čuti, pravi čuvar, oseća se tu bitnim i odgovornim, Bogu hvala, hajte kad se bude imalo vremena da iskoristimo ovo lepo vreme pa da se opet malo družimo sa kerovima gore u košutnjaku, crna banda se dosta proširila a ima i dosta novih smešnih njuški:whistling::whistling::whistling:

Vidis, nju je napao odrasli Cc kada je imala 3 meseca, izleteo iz žbuna bez glasa nismo ga videli, s ledja, i pravo za stomak :( i od tada je malo u problemu.Za automobile, možda je problem jer je bila povredjena od 5. do 7. meseca pa nije mnogo izlazila.
Ishla je u Singidunum, ali sada treba privatno da je dresira Goran iz tog kluba.
I da dodam, ne branim je, osim kada vidim da je na zemlji savijena i ne može da se izvuče, i to je dosta ohrabrilo.

a onda bez brige, goran će to sve dovesti u red, čudi me da je odrastao pas napao štene pogotovo jer je imala 3 meseca ali nisi jedina čije je štene napao cc, a strah od brujanja motora i busa je verovatno to što se nije privikla, to ne treba da te brine, popustiće i više neće obraćati pažnju kad malo stasa

e to mi je drago da čujem, sve lepe vesti, a meš baraba tako:hahaha::hahaha: i to je lepo čuti, pravi čuvar, oseća se tu bitnim i odgovornim, Bogu hvala, hajte kad se bude imalo vremena da iskoristimo ovo lepo vreme pa da se opet malo družimo sa kerovima gore u košutnjaku, crna banda se dosta proširila a ima i dosta novih smešnih njuški:whistling::whistling::whistling:

Važi Dogg.....bilo bi zaista lepo......i pravo uživanje ...čujemo se za dogovor

Harras je baš lep. Kakav je sa drugim psima? Njegov brat (ako mu je brat) nije baš druželjubiv

hvala, harras je blag prema bukvalno svim životinjama, živi sa mačkom, mačke napolju ga ne zanimaju ni najmanje, nikad nije napao nijednog psa, jedino kad se brani ume da bude nemilosrdan ali izbegavamo da dodje do toga, malo je samo posesivan kad je predmet u pitanju, loptica drvo kobasica.... samo mu to ne diraj i sve je u redu, nikad nije na povodniku osim kad nas komunalci smore:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Kali i Tina, rodjene sestre, pobile su se oko drveta :) prave sestre

Kali%20i%20tina_.jpg

joj ne znaš dal je bolje da se sklanja ili da bude psiho, moj crni nando se otima otima malo mu dosadi pusti i uvali mi se da se mazi a kimba bi se otimao i sa krokodilom dok jedan ne padne, u principu kad harrasa pustim sa drugim psima ne dam mu predmet niti mu ga pokazujem

Kali se ne bije oko drveta, ona izaziva psa da je juri, to joj je igra, ali sestra joj je malo dominantnija, i drzi rep visoko gore. Tada su se prvi put videle, lepo su se igrale, ali Tina je u teranju pa je valjda malo cudljivija, i njene gazde su se iznenadile njenom reakcijom. S druge strane mozda je samo osetila da je ova kukavica pa je resila da joj objasni gde joj je mesto.

crni no i grenendal su jako slični, pogotovo što su iste boje al videćeš kad ti kuč još malo poraste pa kad prestane da liči na belgijanca, grenendal je dosta sitniji, ima ljudi kojima kad kažeš da imaš crnog ovčara u stanju su da te ubede da to ne postoji i da ti je neko podvalio, al to je samo sličnost u boji i anatomiji

Back