Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
pozdrav ljubitelji ovih prelepih stvornja narocito crnih. eto malo mene odavno me nije bilo . Taman da postavim nese fotke i ja malo da se hvalim sa mojom bandicom crnih no
Drago mi je da vidim dobro odrzanog crnog vucijaka jer volim pse i licno sam vlasnik jedne zenke koja se okotila prije 8 mjeseci. Okotila je 14 stenadi (8muskih i 6 zenki)
Interesuje me kako se krecu cijene crnih vucijaka kod vas.
Srdacan pozdrav!
Drago mi je da ima jos ljudi koji vole crne vucijake.
Ja imam zenku staru tri godine i prije 8 mjeseci se okotila (8 muzijaka i 6 zenki)
Ja sam odusevljen poslusnoscu ovog psa a i muzijak sa kojim sam je pario je u vlasnistvu policije i dresiran je za trazenje eksploziva i oruzija.
Covjek koji ga vodi kaze da nije jos sreo psa sa kojim bi bolje saradjivao.
pozdrav bosko.
ja sam takodje fan i vlasnik ovih prelepih stvorenja. imam zenku koja je trenutno okotila 5 malih i muzjaka koji ima 5 meseci. zenka je parena sa crnim nemackim takodje ali ne mojim. muzjak iz palanke. imam i klasicnog n.o. starog skoro 3 god. cene se krecu od 200e pa navise