Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Težak ovaj život...

Fotografija0071-2.jpg

pozdrav svima na ovoj temi, evo posle duzeg vremena odsustva da se javim, svog Blekija sam poklonio komsiji koji zivi pored mene tako da mi to isto dodje mogu ga uzeti kad ocu i prosetati :D morao sam ga pokloniti jer kupovinom Turkmenskog Alabaja, Bleki je poceo da ga napada nazalost nisu se bas slozili, u pocetku je sve fino izgledalo, ali kako je mali rastao i nadjacao sve vise Blekija, ovaj je podivljao malo

Pozdrav drugari,pa nema nas sto godina,a svashta neshto novo,Dogg druze chestitam za malishu,opasno je dobar,ne reche kako se zove?

pozdrav Boki, mala propalica se zove RICO, daleko bilo gori je od kimbe:dash::dash::dash::dash:, šti znači da sam ga ugasio, al izgleda da će biti lagan za rad, za nepunih nedelju dana je naučio da traži da izadje napolje da obavi nuždu, ne moram da krijem stvari od njega kao od kimbe ali da ga pomaziš samo kad je u dubokom snu, ako malo požuriš kroz kuću odma stiže da te izujeda po nogama. jako sam zadovoljan ovom kombinacijom sa saletovom kujicom. samo još da napravim jedno leglo sa demonom i ja sam uradio šta sam planirao

al je rico smorio gala najstrašnije, kad je meni došlo da ga izujedam. ajde harras je baš tolerantan al mi nije jasan gosn cicković, on to obično po kratkom postupku, našamara štene i pošalje ga u ćošak, to je kimba osetio u više navrata ali ovom malo čobanu neće ništa samo mu pobegne na stolicu i izignoriše ga profi

Back