Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ DOGG
Milo mi je da ti se Bomber svidja.
Mozes li mi ukratko opisati sta je dobro kod njega posto ja to jos ne mogu da vidim :-(
Prijatelj koji radi sa eksteriernim NO mi je samo rekao da ga jos ostavim kod sebe, ali jos nece da se izjasni zasto?!? Kakve ti se cine sapi,posto su mu i ocu i majci nesto krace? Kakve ti se Ace-u cine sapi?
Thanx i izvini na zamaranju.

pozdrav bomber, meni se svidja kompletan pas, oko sapi i exterijera ne mogu dati neki opširniji komentar ali ti je pas korektinh uglova i ono što se meni čini bar po slici biće lepo visok. ako ti je prijatelj rekao da ga ostaviš još malo kod sebe verovatno postoji razlog, verovatno je prepoznao potencijal pa ti je i moj savet da ga poslušaš i ispratiš to kako valja pa da nam se pohvališ i nekim većim uspehom:okok::okok::okok:

a onda je banda porasla i sada nas ima ovoliko...
slicke069-1.jpg

pozdrav boki, ovo ti je baš banda. al nas krenulo, malo malo pa neko crno leglo, pu pu, samo da nastavimo ovako:bob:

@ Bomber

mali mi se baš svideo, bio sam u dilemi da li da uzmem skroz crno štene ili njega, i u poslednjem momentu padnem na ove prelepe šapice, neobičan je, a to je štene mog nanda i kuje našeg drugara forumaša sdragickg-a, a mom harrasu ništa ne smeta, živi sa mačkom, sve druge pse može da toleriše, drugar je

Back