Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ama nemam nameru da je uparim niti znam nekoga ko ima kera za to raspolozenog niti znam sta bi sa kucicima :( Mada bi voleo da ostavim nekog muskog od nje,posto mi je ovo prvo kuce pa bi sad malo primenio drugacije vaspitne mere inace imam je od kad je imala mesec dana,kad sam je dobio bila je tacno velicine kolika joj je sada glava .

Imala sam par crnih kratkodlakih nemačkih ovčara koje sam obožavala.
Prepametni,prelepi, odani.
Trebalo je dosta vremena da odlučim da ponovo imam psa. Naravno, ne želim ni jednog drugog osim opet crnog. Hajde pomozite mi sa savetima, jer nisam previše upoznata sa tim koliko ih uopšte ima u Beogradu i da li su iz istog legla ili ne ?

ma ima corba da bude ko bombona, veruj mi. ajde cim napravis snimak postavljaj. snimicu i ja kimbu kako zakucava pa postavljam. pazi covece da te ne dohvate za lice slucajno, ja jos furam povredu na bradi od kimbe, znas kakvi su kad se popale ne mogu da se obuzdaju

Nisi samo usi fali malo zadnje malo vise prednje:) salim se. Lep je pas samo sto ja bas i ne volim kad imaju bele dlake na grudima mada je dozvoljeno koliko sam cuo. Kako se tebi cini tata predpostavljam da ti se svideo cim si ih upario?Pozdrav

Ovo je radni pas i gleda se kako pas radi a ne dali ima beline na grudima ili ne. Na nekim Nemaclim sajtovima video sam crnce sa vise belina ali rade pa ubijaju i njihovim vlasnicima je samo to vazno. Vilus ja nikad ne vicem:twisted:

Ovo je radni pas i gleda se kako pas radi a ne dali ima beline na grudima ili ne. Na nekim Nemaclim sajtovima video sam crnce sa vise belina ali rade pa ubijaju i njihovim vlasnicima je samo to vazno. Vilus ja nikad ne vicem:twisted:
Ja sam rekao svoj stav da se to meni licno bas i ne svidja da su mi mnogo lepsi bez toga. A slazem se da to nije bitno. Kazes da ti je radan pas,jel ga vodis na utakmice ili radis negde sa njim ili...

Back