Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dal iamš da platiš sve račune, sa kim se deca druže, gde su kad je ovako gusta magla a oni otišli kolima, da li imam za plate, da li smo platili fakultet, da li.........
Uopšte ne znam kako smo još uvek živi i poprilično normalni. verovatno zahvaljujući našim blentamaz:)

videćete slike, majka i sin, ona ima oko 9 godina a on 2, a ovaj mužjak tako liči na gala da je to strašno, malo je tamniji od gala, čak se i njemu izmedju jastučića prave grudvice od snega pa mu smetaju, a dobrice su zadnje, odma palo igranje i jurcanje po snegu, milina

Pa lepo ste to društvo sreli. Ovde kod nas ima jako malo nemaca a i ono što sretneš je nekako nedruželjubivo i gazde kažu agresivno. Valjda Meš neće biti takav kad malo sazre.
Već ionako svi begaju kad ga vide, osim dece, pa ako promeni narav biće mučno i za njega i za nas.

samo da je što više u društvu pasa, i ako već nije agresivan prema drugim psima, kada krene da se onjuši sa bilo kojim psom, bilo to to psi koji su pušteni da se igraju ili lutalice samo nemojte oštrim tonom da ga zaustavljate ili vraćate i neće biti problema

samo da je što više u društvu pasa, i ako već nije agresivan prema drugim psima, kada krene da se onjuši sa bilo kojim psom, bilo to to psi koji su pušteni da se igraju ili lutalice samo nemojte oštrim tonom da ga zaustavljate ili vraćate i neće biti problema

Znamo mi to. Niko mu i ne brani da se onjuška i ako hoće igra. Čak i dlaku kad podigne ne vraćamo ga. Ako je frka neka pokušaju prvo sami da izglade odnose. U subotu se igrao sa rotom koji ima takodje 11 meseci. Baš su bili slatki. Ma on juri za svakim kučetom, malim,velikim da se igra. Ali ostali sklanjaju svoje pse kada vide da im dolazimo u susret i onda ne možeš da se ubedjuješ sa onim čovekom. A oni koji se ne sklone i puste pse da se onjuše sa njim e tima skidam kapu. Normalni ljudi sa normalnim psima.

baš tako, nek se sami snadju, ja kučence vraćam samo ako drugi vlasnik krene da paniči, a čim ćute, što vi kažete normalni ljudi sa normalnim psima, onda i ja ćutim i sve u redu, lutalice po kraju sve poznajemo tako da smo ste strane mirni, čak i vodja lokalne bande laki, koji napada i pse i ljude, voli da se onjuši sa harrasom

dal iamš da platiš sve račune, sa kim se deca druže, gde su kad je ovako gusta magla a oni otišli kolima, da li imam za plate, da li smo platili fakultet, da li.........
Uopšte ne znam kako smo još uvek živi i poprilično normalni. verovatno zahvaljujući našim blentamaz:)

U Srbiji ko nije lud, taj nije normalan, pa sad teta ljiljo vi vidite....

heh, i ja sam bio u toj ekipi setaca, mogu potvrditi Dogg-ovu pricu isti Gal, samo malo tamiji, znaci do danas nisam video takvog NO, doduse ne uzivo.....ko plisani meda ;-)

E pa mi sa lutalicama imamo malo problema. Lokalne bande na Savi imaju običaj da se u čoporu sjure sa bedema na drugog psa. E toga se stvarno plašim. jer nije jedan na jedan nego pet na jednog. Tada samo uhvatimo Meša za ogrlicu i mirnim glasom strogo kažemo "idemo,idemo" i udaljavaš se sa psom tik pored sebe, da oni vide da napuštamo njiovu teritoriju. Mi mislimo da tako treba. Da li smo u pravu

IMG_4142a.jpg

IMG_4143a.jpg

IMG_4144a.jpg

IMG_4145a.jpg

Back