Crni i gvozdeni nemački ovčar

• Začetnik teme Začetnik teme DOGG
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Migora, jel je ovo Dzoki ili onaj mali ludak? A sto se tice ogrlice, kacim na jednu alku,i on zna sta ce biti ako povuce, a ako ne zelim da ga stezem okrenem mu kontra, nisam lepo objasnila. Samo mi je zao sto koju god ogrlicu da koristim po malo mu unisti dlaku. Jel si imao ti sa Noletom takvih problema?

malo sam dosadana, pošto sam se već pohvalila na temi primedbe i sl pa evo i ovde da kažem
Baja je prvo bio najlepši mužijak u grupi odiznad 9 meseci, pa je bio najlepši u rasi, pa je bio drugi u prvoj FCI grupi, i ušao u uži izbor za najleppšeg maldog psa izložbe. Za prvi put i za nekog ko je pošao sa ambicijama daa bude samo dobro ocenjen puna kapa. Ako vas ne gušim, mogu i da postavim neku sliku

Migora, jel je ovo Dzoki ili onaj mali ludak? A sto se tice ogrlice, kacim na jednu alku,i on zna sta ce biti ako povuce, a ako ne zelim da ga stezem okrenem mu kontra, nisam lepo objasnila. Samo mi je zao sto koju god ogrlicu da koristim po malo mu unisti dlaku. Jel si imao ti sa Noletom takvih problema?

Pa na slici je.......pogadjaj.:rotf: Verovala ili ne nisam imao problem sa NOLETOVOM dlakom jer nije ogrlica bila non stop na njemu,samo kad smo radili je bila.

261020036-1.jpg

Malo svezine da se uvede jer kao da nema niko psa svog da stavi samo ja moje reklamiram.Vec sam dosadan sa njima.Ovako vise ne rodi mama ovaj je bio....... E moj NOLE!!!

sve čestitke donamileva, puno uspeha u daljem radu a nemoj da si cicija neko daj vamo te slike

pa evo, uglavnom sam ih postavila na temi o BO i primedbe i sugestije, ali evo ipak da dosađujem

Kupanje

pa smo posle otišli i izgledali ovako

PS ov o je naš komšija koji je hendlovao Baju a ja sam se iz okupljene mase drala i skretala mu pažnju da ne bude ubunjen

i na kraju dok nas alfa slika, a sin brani boje niškog rukometa na turniru, ćera i ja sa Bajom koji hoće da proveri od kavog je materijala pehar

Back