Crnci, azijati i ostali indijanci

znam, što težiti za znanjem kad je bora lepo otpevao kako je lepo biti glup,
"stoka ume da nervira gutaj šta ti se servira o kako je lepo biti glup" :D
Пусти Бору да почива у миру и немој да га користиш за своју пропаганду против Вере. Бора није био атеиста.
А ни пагански родоверник.

Пусти Бору да почива у миру и немој да га користиш за своју пропаганду против Вере. Бора није био атеиста.
А ни пагански родоверник.
pričali smo o težnji k znanju. ti si popio svo znanje iz mitologije a to veze nema sa verom u boga
jadan ste i ti i zilot što svoju glupost percipirate na druge, a kad se glupost prelije bezobraznošću onda je to krajna granica gde je škrgut zuba braćo duhovni jevreji :D

pričali smo o težnji k znanju. ti si popio svo znanje iz mitologije a to veze nema sa verom u boga
jadan ste i ti i zilot što svoju glupost percipirate na druge, a kad se glupost prelije bezobraznošću onda je to krajna granica gde je škrgut zuba braćo duhovni jevreji :D
Претерана тежња за знањем многе је одвела у погибељ.
Није Знање проблем, већ разна ,,знања" која могу духовно и на сваки начин да униште човека/заједницу/народ.
Од таквих ,,знања" треба се чувати.

Претерана тежња за знањем многе је одвела у погибељ.
Није Знање проблем, већ разна ,,знања" која могу духовно и на сваки начин да униште човека/заједницу/народ.
Од таквих ,,знања" треба се чувати.
ma da sad ćeš da selektuješ znanje hahaha
objektivnost se traži iz više izvora i time stičeš znanje
i zagor postoji i stripu zagor ali vanstripovski zagor ne postoji ko noje i ekipa
drugo je kad kažeš "ja verujem da su oni postojali ali nisam našao objektivni dokaz, zato prosto verujem"

ma da sad ćeš da selektuješ znanje hahaha
objektivnost se traži iz više izvora i time stičeš znanje
i zagor postoji i stripu zagor ali vanstripovski zagor ne postoji ko noje i ekipa
drugo je kad kažeš "ja verujem da su oni postojali ali nisam našao objektivni dokaz, zato prosto verujem"
Само Исправно Духовно Знање се уважава. Од јеретичких ,,знања" треба бежати!

Back