N3Wz
Iskusan
- Poruka
- 5.268
ova je tema zrela za natprirodne... ako ih nisu ukinuli.![]()
Moze tu da ode i sve vezano za tarot i kristale, takodje.

Ali vidis, uvek je bilo cudno kako se sve slilo u PDF Astrologija. Astrologija glavna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova je tema zrela za natprirodne... ako ih nisu ukinuli.![]()
Постоји дефиниција, ал постоје и небулозни одговори:wow, postoji i definicija...![]()
definicija pre dijagnoze?
bold: nema potrebe
nemoj samo ti da ispadaš ništa što ne želiš da ispadneš i u šta ne želiš daa veruješ.... ne koristim ''svetu'' vodicu jer joj sumnjam u bakteriološku ispravnost.
sve je jasno.
Погледај ти, благо мени, ово поучно предавање од почетка до крајаnisi dovoljno precizan, žao mi je.
misao nije crna magija, koliko ja znam... ajmo ispočetka bez mašnica
Не мораш се мени извињавати ни за шта, ја нисам део твог живота, нит ме твој живот интересује. Ти можеш бити сујеверна, веровати да ћеш имати малер ако ти црна мачка пређе пут, да ћете спичити гром ако се будеш купала у реци на Св. Илију, да ако помешаш црне хеланке са црвеном мајицом и да ако се таква појавиш на послу, да ћеш због тога имати већу плату од наредног дана, а можеш бити и потпуно незаинтересована за те ствари, мени је све то ирелевантно и мене заиста нечија приватна (искрена) уверења не интересују. Ја пишем о деловању црне магије, да то није ствар за зезање и да то није питање ''сујеверја'', а на људима који партиципирају у овој теми је избор да допринесу функционисању ове теме или да контрирају са детињастим репликама.izvini što nisam sujeverna.
Неким људима, не свим људима. То сам веома јасно и недвосмислено написао у делу који си ти (свесно или несвесно) погрешно интерпретирала.dubinu čega?
pročitaj ponovo ceo pasus, molim te.
hoćeš da kažeš da bi trebalo ljudima imputirati postojanje crne magije ako im planete nisu nakolnjene?
Полако, ово није Породица Сопрано, Мафијаш под стресом или Ханибал па да ти ја изигравам пацијента, исто тако нисмо у присном односу па да ми постављаш услове.evo ja ti see obraćam, hoćeš da mi uradiš prognoze za neki period koji ti odgovara?
ako ijednog momenta spomeneš rituale ili crnu magiju prekidamo seansu, jer te više ne smatram sagovornikom vrednim slušanja.
ili uopšte osobom vrednom poverenja, koja je u koaliciji sa zdravim razumom, može?
Moze tu da ode i sve vezano za tarot i kristale, takodje.![]()
Ali vidis, uvek je bilo cudno kako se sve slilo u PDF Astrologija. Astrologija glavna.![]()
počinjem da sumnjam da problem koji imaš van svog astro orbisa zahteva stručni tretman.![]()
Олово се користи за дивинацију. Влајне у металној посуди, на отвореној ватри истопе мало олова, па га у малој количини претопе у лавор испуњен хладном водом. Када се течност у лавору изнивелише, када се разбистри течност, тада из те воде посматрају нечији живот, нечију судбину.Smrtko, gvožđe se jednako koristi i u zaštiti od magije
Marsov metal, seče zlo
Zato se u našem narodu nosi gvozdeni klin u džepu protiv uroka![]()
Па, ти си почела или почео... (шта год) ову агонију, ред би био да је окончаш, да се не патиш беспотребно у силном бесу и мржњи.tanatos, ne vredi... da prekinemo ovu agoniju.:
znam za toОлово се користи за дивинацију. Влајне у металној посуди, на отвореној ватри истопе мало олова, па га у малој количини претопе у лавор испуњен хладном водом. Када се течност у лавору изнивелише, када се разбистри течност, тада из те воде посматрају нечији живот, нечију судбину.
Жива, један од најопаснијих агенаса, осим тога што може да разори нечији организам (ако се користи у деструктивне сврхе, путем црномагијског ритуала када се најчешће са даљине шаље на таргетирану особу), може да послужи и као користан противотров, за лечење страха, депресије, или за истеривање живе коју је непријатељ ''убацио у тело'' особе инфициране црномагијским нападом. Може да послужи и као корисна амајлија - кап од ''обајане'' живе се улије у избушену рупу лешника, затвара се воском. Такав артефакт је добар у одбрани од психичких, црномагијских напада.
Ух, волео бих да ми неко покаже како игледа гатање, саливање тог олова, да се лично уверим да то "ради".
Па, ти си почела или почео... (шта год) ову агонију, ред би био да је окончаш, да се не патиш беспотребно у силном бесу и мржњи.
Не капираш поенту мојих постова. Црна магија, тј. негативна енергија није само напад деструктивне силе проузрокован од ''споља'' неког фактора који је изнад наших моћи, могућности, нпр. деловања наших непријатеља. Црна магија је и деловање животних околности који код одређене особе, стварају огромну количину мржње, беса, када неко опијен (омађијан) опсесијом и мржњом према некоме и сликом о својој сопственој грандиозности, створи илузорну слику како је непобедив, како је величанствен и како може да ради шта хоће. Пошто је бес ирационалан, пошто мути разум, уништава и здраве, позитивне емоције у одређеној особи, он заправо највише штете проузрокује тој особи која га ''храни'' и иронично, неко сам себи дође главе и уништи више себе него сви његови ''непријатељи'', природне непогоде, болести, итд...
Размисли мало о томе. Што би рекао Виго Мортенсен у филму: ''Заклетва''
![]()
I tu se vidi karakteristika i princip onoga kako razmisljamo. Ono sto mislimo (i na sta pomislimo), postaje nasa stvarnost.
Код црних магова и вештица је присутније нешто далеко опасније, болесније. Маг иза себе има стабилну породичну ситуацију - жену коју уопште не интересују ствари којима се он бави, двоје-троје здраве и праве деце. Проблем настаје када професија уђе у крв том магу, када читав свој живот посвети уништавању туђих живота. Оног момента када му ''пресуши прилив'' муштерија, када нема коме више да ''уврача'', маг се по принципу змије која гризе свој реп (Уробор) окреће на своју сопствену породицу, њима набаци враџбине и направи катастрофалну штету својим најрођенијима.Ljudima koji madjijaju pod obavezno strada prvorodjence pre ili kasnije dozive smrt svog prvenca, da li ga abortiraju ili bude pobacaj - nije bitno.
Све је то безвезе, бацање пилећих батака, чамовине, женског доњег веша, куртона, гледање у карте, тарот, пасуљ да би се виделе назнаке будућности, које су истини за вољу, нејасне, непрецизне а и у већини случајева, неостварљиве.Smesno je kada ljudi veruju u tarot i aktivaciju Tarota preko intuitivne sfere duhovnog i vanmaterijalnog gde je misaona inicijativa bitna, posto karta s nekoliko crteza ce biti ogled zivota, a s druge strane otvoreno naglasavaju da crna magija n'ume.
I onda izigravaju besnilo, ludilo, sta li, misle da se drugi ne razumeju ni u sta, dok oni ni sami nemaju pojma po kojim principima se neke stvari desavaju na energetskom nivou.
K'o veli, kafica i kartica mnogo bolje nego nokat desnog palca i majica preoprana, po krovovima razbacana, u olovu okaljana.![]()
Све је то безвезе, бацање пилећих батака, чамовине, женског доњег веша, куртона, гледање у карте, тарот, пасуљ да би се виделе назнаке будућности, које су истини за вољу, нејасне, непрецизне а и у већини случајева, неостварљиве.
Најбоље да паднеш у транс и Бог да те види. Ту лепо добијеш јасне визије које се касније све до једне обистине.
Код црних магова и вештица је присутније нешто далеко опасније, болесније. Маг иза себе има стабилну породичну ситуацију - жену коју уопште не интересују ствари којима се он бави, двоје-троје здраве и праве деце. Проблем настаје када професија уђе у крв том магу, када читав свој живот посвети уништавању туђих живота. Оног момента када му ''пресуши прилив'' муштерија, када нема коме више да ''уврача'', маг се по принципу змије која гризе свој реп (Уробор) окреће на своју сопствену породицу, њима набаци враџбине и направи катастрофалну штету својим најрођенијима.
Ovo svi i pisemo ali na razlicite nacine.
Samo sto rec magija tome dodaje neku hokus pokus crtu
Magija je sve sto ne mozemo da skontamo razumom i dodirnemo culima.
Postoji, naravno... ali u mnogo manjoj meri se upotrebljava nego sto je uvrezeno misljenje (otprilike 1/10 ako mislis na crnu magiju "nasilno")
Npr. NMES (negativno mentalno energetski sklopovi) koji se mogu videti i na auri "suzavaju vidno polje coveka" pa on gresi na mnogo nacina npr. u ishrani, ponasanju, sa novcem, donosenju odluka... i samim tim na neki nacin propada (zavisi od broja i snage NMES-ova). Njih uglavnom sami stvaramo, redje "slucajno" prihvatamo i jos redje nasilno dobijamo (crna magija). Kao sto se mogu otkloniti tako se mogu i namestiti. Provereno.
Btw. Jel te to tvoj avatar (slicica) vec opredelio...? ;-)
Ko nije imao problem sa crnom magijom taj nezna šta je zlo.Znam kakav sam bio sa tim zlom a znam kakav je osećaj kada se zla rešiš.Dugo godina sam imao problema sa crnom magijom, propao sam kao niko, čak sam i pokušao da se ubijem.Sada kada mi je crna magija skinuta više cenim život.Ne ponovilo se a i neće.
Све је то безвезе, бацање пилећих батака, чамовине, женског доњег веша, куртона, гледање у карте, тарот, пасуљ да би се виделе назнаке будућности, које су истини за вољу, нејасне, непрецизне а и у већини случајева, неостварљиве.
Најбоље да паднеш у транс и Бог да те види. Ту лепо добијеш јасне визије које се касније све до једне обистине.
Код таквих прича, најзанимљивији су детаљи, најскривеније стварчице које знају само виновници, те интимне пикантерије које чујеш само од њих, стварно дају посебну димензију фабули и само онда можеш да скапираш праву поенту догађаја и да из правог угла посматраш целокупну ситуацију.Po principu "ova hoce da bude s mojem sinom" i "Ovija mangup bi se kceri uvuko u gace", a onda krene zlo maslo. Kapiram sve, poznato mi je to jos od davina.![]()
То су ти залудне бабе које урлају док причају, које се разумеју у све, ама баш све, од астрологије до зоологије су упућене у најситнија цревца све што их питаш, само не знају да уреде своје животе. Али зато умеју да неког потапшу по рамену, да у конверзацији неког часте деминутивима, епитетима а после иза леђа сплеткаре, користе арсенал увреда, заједљивих провокација, пасивно-агресивних алузија итд...Imas i one koji se predstavljaju kao beli magovi, a u stvari ti kazu da uradis nesto da sebi naneses ogromno zlo.
На неки начин да, само што они не знају која божанства су постојала у словенском пантеону, не знају како су Словени обележавали датуме својих божанстава, али зато знају да се понашају дионизијски. Хришћанске симболике има у траговима, све остало је чист паганизам.Tako ti je i u religiji, recimo, slave recimo ljudi slavu, ali u crkvu da odu jednom do dvaput godisnje. Zasto slave slavu? Ne znaju ni oni. Da li im je slava vezana za staroslovensko bozanstvo? Ne znaju ni oni i nemoj da bogohulis paganizmom![]()