N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Дефинитивно лоше позиције Сатурна, поготово у 4 или 8 кући. Неретко и у 12. Плутон у 12 такође може бити, поготово уколико је у другој половини Ваге, односно на почетку Шкорпије.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно лоше позиције Сатурна, поготово у 4 или 8 кући. Неретко и у 12. Плутон у 12 такође може бити, поготово уколико је у другој половини Ваге, односно на почетку Шкорпије.
Slažem seНовац је најмоћнија црна магија.
ljudi, ja mislim da ta crna magija postoji iz prostog razloga sto znam ljude kojima su razna sra.ja napravljena bas tim putem. i ima mnooooooogo ljudi koji se bave time, pogotovo znam za srbiju, a ima i mnogo "naslednica" - unuka, cerki koje te neke vrackice koriste na svojim momcima, simpatijama ili, ne daj Boza, suparnicama
Ko određuje šta je to profesionalac?Postoji crna i bela magija.Bavi se mnogo ljudi sa tim a malo je adepta ili profesionalni magova.Ako hoćete nekom nauditi,ljubavno se spojiti,pronaći bolji posao,skinuti magiju sa sebe i slično...obratite se samo profesionalcu.Nikako priučenim jer oni samo zabrljaju dodatno vaš problem.
Ko nije imao problem sa crnom magijom taj nezna šta je zlo.Znam kakav sam bio sa tim zlom a znam kakav je osećaj kada se zla rešiš.Dugo godina sam imao problema sa crnom magijom, propao sam kao niko, čak sam i pokušao da se ubijem.Sada kada mi je crna magija skinuta više cenim život.Ne ponovilo se a i neće.

Значи ипак верујеш у карму.![]()
Значи ипак верујеш у карму.![]()

Nije isto karma i sudbina.