Crna gora - suverena drzava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@Svevlad ti bi jos da ratujes je li :-):-) a mali je lud ka struja :-) malo ti je sto smo ovoliko puta dobili po labrnji nego bi jos.dokle treba ic s time.dok ne ka miseve ne podave i baze nam pred kucu postave jel to oces.da na nama oprobaju takticke nuklearke i slicne zajebancije.a sto se tice amera i svaba oni i nisu u tako dobrim odnosima.amerikanci su poceli da napustaju baze po njemackoj i za par godina ce morat potpuno da se isele.zato i uzimaju od rumuna i bugara kasarne.nisam bas previse upoznat sa ljoticem ali mi se cini da niko ko je saradjivao sa gestapoom ne moze bit patriota.vidjelo se na kraj rata kako su procerali komuniste.pomenuo si crnogorske cetnike i njihov pravac.jedini junak i coek medju njima je bio bajo stanisic ostalo je sve fukara bila.a fukara je sigurno svako ko moze zaklat dijete ili zenu ili slusat okupatora i za njegov racun ubijat bracu.inace bajo stanisic je zbog toga i poginuo jer su ga ostavili da sa 10-tak ljudi pogine u ostrogu braneci se od partizana.najbilze jedinice su bile na po sata odatle ali mu nisu pomogli.i za tvoju informaciju da dodjes u crnu goru i pitas bilo koga ko se izjasnjava ka srbin ko je bio krsto zrnov popovic svi ceti rec najveci crnogorski junak 20 vijeka i poslednji crnogorski vitez.to su i cetnici govorili za njega.a gle cuda bio je vodja bozicnjeg ustanka i crnogorskih zelenasa.zbog njegovog junastva u bozicnjem ustanku kralj aleksandar ga je postavio na mjesto pukovnika iako je predvodio pobunu.aleksandrovom smrcu umrla je i zakletva pa se on okrenuo crnoj gori.

Besomar:
@Svevlad ti bi jos da ratujes je li :-):-) a mali je lud ka struja :-) malo ti je sto smo ovoliko puta dobili po labrnji nego bi jos.dokle treba ic s time.dok ne ka miseve ne podave i baze nam pred kucu postave jel to oces.da na nama oprobaju takticke nuklearke i slicne zajebancije.a sto se tice amera i svaba oni i nisu u tako dobrim odnosima.amerikanci su poceli da napustaju baze po njemackoj i za par godina ce morat potpuno da se isele.zato i uzimaju od rumuna i bugara kasarne.nisam bas previse upoznat sa ljoticem ali mi se cini da niko ko je saradjivao sa gestapoom ne moze bit patriota.vidjelo se na kraj rata kako su procerali komuniste.pomenuo si crnogorske cetnike i njihov pravac.jedini junak i coek medju njima je bio bajo stanisic ostalo je sve fukara bila.a fukara je sigurno svako ko moze zaklat dijete ili zenu ili slusat okupatora i za njegov racun ubijat bracu.inace bajo stanisic je zbog toga i poginuo jer su ga ostavili da sa 10-tak ljudi pogine u ostrogu braneci se od partizana.najbilze jedinice su bile na po sata odatle ali mu nisu pomogli.i za tvoju informaciju da dodjes u crnu goru i pitas bilo koga ko se izjasnjava ka srbin ko je bio krsto zrnov popovic svi ceti rec najveci crnogorski junak 20 vijeka i poslednji crnogorski vitez.to su i cetnici govorili za njega.a gle cuda bio je vodja bozicnjeg ustanka i crnogorskih zelenasa.zbog njegovog junastva u bozicnjem ustanku kralj aleksandar ga je postavio na mjesto pukovnika iako je predvodio pobunu.aleksandrovom smrcu umrla je i zakletva pa se on okrenuo crnoj gori.

Nema predaje dok je god Srbina junaka. Nema izlike za kukavičko ponašanje "liberala" i komunista. Kao, "mi želimo mir i ekonomski prosperitet". Hahaha, pa kako da prosperiraš kad ti vise sile nad glavom i ucenjuju te, lome ti kosti, a ti bi da se sagneš da bi prosperirao. E, pa nek se saginje onaj koji voli da mu ga neko uvali, mi se saginjati nećemo.

Svevlad:
Nema predaje dok je god Srbina junaka. Nema izlike za kukavičko ponašanje "liberala" i komunista. Kao, "mi želimo mir i ekonomski prosperitet". Hahaha, pa kako da prosperiraš kad ti vise sile nad glavom i ucenjuju te, lome ti kosti, a ti bi da se sagneš da bi prosperirao. E, pa nek se saginje onaj koji voli da mu ga neko uvali, mi se saginjati nećemo.

Aj' ne seri, 'leba ti!

@Svevlad, ne mislis li da nas je bas ta politika dovela tu gde jesmo? "Srbija se saginjati nece"...
Ne vidim sta bi mi dobili kada bi KiM ostalo u sastavu Srbije.Dobili bi samo 2 miliona Siptara i nove muke i probleme.Sipci se ne bi glozili medju se, imali bi jednu partiju a mi 100, pa bi na izborima dobio premijera i vecinu u skupstinu-SIPTARE!!!

Jos nesto, sta mi dobijamo sa Velikom Srbijom? Nista! Pogledaj kolika je Svica, Holandija, Belgija, Luksemburg je.bote, a pogledaj Rusiju! Kome je sredjenija drzava? Ko bolje zivi? I sta da mi napravimo tu veliku Srbiju, imao gomilu nac. manjina koje te mrze i koje bi ti rusile drzavu.

nemoj vise...

Wilkołak:
Odgovori ti meni srbski junace, sta bi uradio sa 2 miliona albanaca? Ajd' more! Sto si se uprpio! Gukni tico da te cujem!

Slušaj. MIslim da bih daleko blaži bio prema njima nego prema takvima kao što si ti. Oni se bar bore za svoj narod, a za koga i za šta se ti boriš? Takvi kao ti lupali su u lonce i drogirali se po parkovima dok su srbski borci ginuli štiteći Srbiju. Takvima kao ti majčice u crnom su kukale pred TV ekranima o "besmislenosti rata" i njihovim pederiko sinovima koji su se prehladili u vojsci, u vreme dok je Srbiji mahom trebalo malo više moralne podrške da izdrži pritisak spolja. Sam si rekao da te baš briga za Kosovo i time si sve rekao. Kakav nedotipavni egoizam i kukavičluk! Sramota! Plaćenik CIA-e ili BND-a može samo tako da piše po Internetu protiv svog naroda i svoje zemlje.

Ja ti postavljam pitanje a ti ne odgovaras na njega! Cega se plasis? Ajde JUNACINO, kazi bez uvijanja sta bi uradio sa 2 miliona albancerosa? Nemoj da vrdas okolo nego kazi! U cemu je problem? Druge castis epitetom kukavice a ti sam nemas petlju da nesto kazes, i to na forumu! Ako cemo po tvojim kjigama, imas "tipican alpinoidski karakter, prezires osobine koje se isticu kod tebe" - konsultuj knjigu "Prokletstvo nacije".

Inace, mene su stari ucili da "pas koji laje ne ujeda", tako da ... svaki dalji komentar tvog junacenja je izlisan! Sutra da krene neko sranje i da se svi pozovemo u vojsku ti bi prvi dezertirao jer PAS KOJI LAJE NE UJEDA! Tako je uvek bilo! Postenog coveka ne zanima rat nego rad! Budalu i neznalicu zanima samo rat jer ne moze da se pronadje nigde u zivotu!

Da, ja sam se drogirao sa 7 godina po parkovima, valjao sam drogu i to sve uz pomoc Jevreja, komunista, Nemaca, liberala i ostale belosvetske balavurdije. Tako je! Razotkriven sam! Jeste, takvi kao ja su sa 14 godina pozvali NATO da nas bombarduje!
No, ipak sam ponosan sto su takvi kao ja sa 15 godina jurisali na kordon policije i skinuli vlast prvo u svom gradu a onda i republici! Mislili smo da smo tada ubili gmaza, ali stvorenje jos mrda!

Prema tome, nadam se da ce nam Sveti Djordje pomoci nam da ubijemo i ovu nevernicku azdaju koja preti da svojom politikom unisti ceo srpski narod! Ti Hriscanin? Ti ne znas sta je Hriscanstvo! Ti si pagancina!

Jos jednom te pitam, sta bi konkretno uradio sa 2 miliona albancerosa na Kosovu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back