Wilk, ne nagovaraj covjeka na zlo, jos ce da zaradi ban...
Ili ti je bas to cilj?
Ili ti je bas to cilj?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Svevlad, pripazi na rjecnik!!!
Besomar:@Svevlad ti bi jos da ratujes je li :-):-) a mali je lud ka struja :-) malo ti je sto smo ovoliko puta dobili po labrnji nego bi jos.dokle treba ic s time.dok ne ka miseve ne podave i baze nam pred kucu postave jel to oces.da na nama oprobaju takticke nuklearke i slicne zajebancije.a sto se tice amera i svaba oni i nisu u tako dobrim odnosima.amerikanci su poceli da napustaju baze po njemackoj i za par godina ce morat potpuno da se isele.zato i uzimaju od rumuna i bugara kasarne.nisam bas previse upoznat sa ljoticem ali mi se cini da niko ko je saradjivao sa gestapoom ne moze bit patriota.vidjelo se na kraj rata kako su procerali komuniste.pomenuo si crnogorske cetnike i njihov pravac.jedini junak i coek medju njima je bio bajo stanisic ostalo je sve fukara bila.a fukara je sigurno svako ko moze zaklat dijete ili zenu ili slusat okupatora i za njegov racun ubijat bracu.inace bajo stanisic je zbog toga i poginuo jer su ga ostavili da sa 10-tak ljudi pogine u ostrogu braneci se od partizana.najbilze jedinice su bile na po sata odatle ali mu nisu pomogli.i za tvoju informaciju da dodjes u crnu goru i pitas bilo koga ko se izjasnjava ka srbin ko je bio krsto zrnov popovic svi ceti rec najveci crnogorski junak 20 vijeka i poslednji crnogorski vitez.to su i cetnici govorili za njega.a gle cuda bio je vodja bozicnjeg ustanka i crnogorskih zelenasa.zbog njegovog junastva u bozicnjem ustanku kralj aleksandar ga je postavio na mjesto pukovnika iako je predvodio pobunu.aleksandrovom smrcu umrla je i zakletva pa se on okrenuo crnoj gori.
Svevlad:Nema predaje dok je god Srbina junaka. Nema izlike za kukavičko ponašanje "liberala" i komunista. Kao, "mi želimo mir i ekonomski prosperitet". Hahaha, pa kako da prosperiraš kad ti vise sile nad glavom i ucenjuju te, lome ti kosti, a ti bi da se sagneš da bi prosperirao. E, pa nek se saginje onaj koji voli da mu ga neko uvali, mi se saginjati nećemo.
Wilkołak:Aj' ne seri, 'leba ti!
A, biti Srbinom znaci pozivati na pokolj?!Svevlad:Uh, pa šta sam to loše rekao? Bože, ni u Srbiji ne smeš da budeš Srbinom više, a kamo li u drugim zemljama. Ovo je strašno što radite.
Wilkołak:Pa, dopalo bi mi se da sam Svedjanin ili Norvezanim i da zivim tamo i imam zenu Svedjanku ili Norvezanku, al' nikako ne mogu da budem to.
Inace, kazem da sam Sloven zbog toga sto to u sustini i jesam! Sloveni okupljaju 300 miliona ljudi a lepo je biti clan tolike porodice :-)
Wilkołak:Odgovori ti meni srbski junace, sta bi uradio sa 2 miliona albanaca? Ajd' more! Sto si se uprpio! Gukni tico da te cujem!