- Poruka
- 20.850
"Учитељице, учитељице ,Još jednom mi ispravi post koji citiraš, prijaviću te moderaciji
![]()
дира ме Пети Лигамент!!!"

Какава си ти "плачиП"!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Учитељице, учитељице ,Još jednom mi ispravi post koji citiraš, prijaviću te moderaciji
![]()
Ne griješim, ratovali su Crnogorci, koji su pomagali svojoj braći. A kako su im se poslije braća odužila...![]()
Naravno da ne bi izdali, a ja mislim da nijesmo ni mi nikoga izdali priznavanjem Kosova, a jednog dana ćete, nadam se, to i shvatiti.
Ovo u petom redu ti je velika glupost.
Moji su ratovali za Crnu Goru, nijesam siguran da li je neko bio u Mojkovačkoj bitci, mada je vrlo moguće i da jeste
Da!!
I,sta je svrha tvog pitanja?
Како шта је сврха?
Драго ми је да међу Србима имамо и једног Лава
и то белог.![]()
E da Srbi misle tako danas bi bila sasvim drugacija prica...
Sjeti se sto je pijani Velja Ilic rekao i bice dovoljno...![]()
Немам шта додати!Мисли тако велики број Срба. Ја нпр. сматрам да је једна од највећих историјских грешака било што су Карађорђевићи уместо Петровића сели на престо после 1. светског рата.
Шта би нам недостајало да су Србија, Црна Гора и Република Српска независне српске државе? Ништа. Ништа против независне Црне Горе, али како се може Црногорац одрећи Петровића? Како се Црногорац може одрећи Српства? Како може погазити целу своју прошлост? Како може Црна Гора да призна Космет као независну државу? Космет за чију слободу су живели црногорски владари и сањали дан, када ће опет бити српски? Зар вам није јасно, да народ који се одрекне своје прошлости нема будућност? Зашто сад сметају и цркве? Не разумем како Црногорац може да гласа за Мила и његову мафију - који пљачкају Црну Гору и Црногорце - за људе којима су нација и вера НОВАЦ?
Нек су вам Бог и Св. Василије, којих сте се исто тако одрекли, у помоћи.
Još jednom mi ispravi post koji citiraš, prijaviću te moderaciji
![]()
Pa reče li ti mačak da je bila Mojkovačka bitka?![]()
Мисли тако велики број Срба. Ја нпр. сматрам да је једна од највећих историјских грешака било што су Карађорђевићи уместо Петровића сели на престо после 1. светског рата.
Шта би нам недостајало да су Србија, Црна Гора и Република Српска независне српске државе? Ништа. Ништа против независне Црне Горе, али како се може Црногорац одрећи Петровића? Како се Црногорац може одрећи Српства? Како може погазити целу своју прошлост? Како може Црна Гора да призна Космет као независну државу? Космет за чију слободу су живели црногорски владари и сањали дан, када ће опет бити српски? Зар вам није јасно, да народ који се одрекне своје прошлости нема будућност? Зашто сад сметају и цркве? Не разумем како Црногорац може да гласа за Мила и његову мафију - који пљачкају Црну Гору и Црногорце - за људе којима су нација и вера НОВАЦ?
Нек су вам Бог и Св. Василије, којих сте се исто тако одрекли, у помоћи.
Pa normalno,necu biti mackica kao neki!![]()
Мојковачка битка је вођена од 06.01. до 07.01. 1916. године у околини Мојковца и у њој је Санџачка војска краљевине Црне Горе успешно зауставила аустроугарску офанзиву,чиме је омогућено повлачење војске краљевине Србије преко дијелова краљевине Црне Горе ка Јадранском мору,а самим тим и њена каснија евакуација на Крф.Војском краљевине Црне Горе је командовао сердар Јанко Вукотић...
Незахвалност је јако ружна особина! Ти "вајни црногорски соколови" су на православни Божић оставили своје животе чувајући браћи одступницу.. Срам те и стид било! Ти си ми неки Србин?!
I? Kakve to veze ima sa Turcima?
Pobacace njih SPC sto u more,sto u Morachu........blizu su i predodredjeni za kolektivnu smrt,a SPC ce izaci jos jaca![]()
Дошђох да видим требл те појачање ал видим да пети ,жика 39,њутн лав8, и мачак
протераше Милове војнике са линије форнта
а још им притом одржаше малу курс историје
како зике каже измотили их Турци?
е мој арнауте још ниси научио ни историју народа и земље коју присвајаша за своју
Дошђох да видим требл те појачање ал видим да пети ,жика 39,њутн лав8, и мачак
протераше Милове војнике са линије форнта
а још им притом одржаше малу курс историје
како зике каже измотили их Турци?
е мој арнауте још ниси научио ни историју народа и земље коју присвајаша за своју