anajade
Elita
- Poruka
- 22.369
Treba ziveti tamo i odreci se starog drzavljanstva ne mogu jare i pareTreba olakšati dobijanje svima koji imaju poreklo. Kao Izrael.
crnogorci koji zive u srbiji ne mogu imati dva drzavljanstva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba ziveti tamo i odreci se starog drzavljanstva ne mogu jare i pareTreba olakšati dobijanje svima koji imaju poreklo. Kao Izrael.
Ne prdibice to predivna vest narocito kad BG CG pouzimaju drzavljanstvo a oni su listom Milovci.
Ne prdiTreba ziveti tamo i odreci se starog drzavljanstva ne mogu jare i pare
Pa kako je u izraelu maloNe prdi
Ne baljezgajPa kako je u izraelu malo
Morgen imas srpsko i izraelslo
Bolje mi objasni kako nisam u pravu mozda se i slozimNe baljezgaj
Sa blavorom objasnjavat...Bolje mi objasni kako nisam u pravu mozda se i slozim
Pa i hrvatsko ako imas a zivis u srbji i domogo se srpskog drzavljanstva treba ti oduzeti srpsko e takoSa blavorom objasnjavat...
Ne brbociPa i hrvatsko ako imas a zivis u srbji i domogo se srpskog drzavljanstva treba ti oduzeti srpsko e tako
Proterani su izuzetak oni mogu imati dva samo oni i niko viseNe brboci
To su srbi proterani iz hr
Državljanstvo je građansko pravo. Ja imam dva. Zašto ne bi i oni koji upravo smatraju obe države za otadžbine?Treba ziveti tamo i odreci se starog drzavljanstva ne mogu jare i pare
Tesko ce to da prodje. Vidi i moja pokojna majka mi je rekla da su njeni preci davno dosli iz CG, Ima to prezime u CG ali je u Srbiji bas zastupljeno, Po tom osnovu ne bih da preteram ali u pitanju bi bio i MILION LJUDI ,Daleko vise nego sto tamo ima stanovnika. U svetu je dovoljno da imas makar jednog pretka da imas pravo na drzavljanstvo, Kada bi samo 30 000 ljudi uzelo drzavljanstvo CG a da zive u Srbiji i da mogu da GLASAJU ,Crna gora bi imala odlucene izbore sledecih sto godina,Ako Bog da. Bozanska pravda je da makar 270.000 drzavljana Crne Gore, znaci ljudi RODJENIH u Crnoj Gori, dobiju pasose Crne Gore, drzavljanstva i da im se vrati pravo glasa u mestima u kojima su rodjeni.