eremita:
Iluvatar:
a sta ti, O Veliki Srbine Pravoslavni Strejtasu Obrazovski trazis po gay sajtovima?
Da nisi latentni?
Seriously, eremita, nemoj da se ljutis, ovo je bila sala, ali sta ti toliko smeta ako se dva tipa karaju u svojoj sobi, van tvog vidokruga?
Ako hoces da probas, svet je veliki, ako te to ne zanima...LET IT GO!
Pusti ljude i gledaj svoja posla. To je ono sto Srbi nikako da nauce da rade. Ama im je slatko da vire u tudje dvoriste a da svoje ne ciste!
Iluvater-e, meni svakako ne smeta sala, ako je dobra, pa i kada je
na moj racun.
Ti ocigledno nisi pazljivo pratio postove pa si stekao potpuno naopak utisak - pa, brate,
stvar je upravo u tome sto se ja i zalazem da oni to nesmetano rade u svojoj sobi ako
su tako izabrali - ALI DA OD PRAVOSLAVNE CRKVE POKUSAVAJU DA NAPRAVE SVOJ *****-BAL
TO IH NECU PUSTITI BAR NA OVOM FORUMU, A ZA OSTALA MESTA - IMA DOVOLJNO U SRBIJI ONIH
KOJI CE SE POBRINUTI DA SVE POSTAVE NA SVOJE MESTO.
U poverenju, cujem da je u gradu
nestasica bejzbol-palica - nema nigde da se kupe.
Ma dobro, nisam ja to rekao explicitno TEBI a i nisam pratio ovu temu u poslednje vreme, ima previse bljuvotina. No, sta sam hteo da kazem je: ovo je tema o crkvi a ne o homosexualizmu u istoj i mislim da bi trebalo kao da se vratimo, ili vratite na to, jer ne vidim smisao u prepucavanju izmedju headhunter-a, barona, tebe i ostalih. baron i ti imate svoj stav, koji je razumljiv, s obzirom na vase religijsko opredeljenje, ovo mislim u najboljem mogucem svetlu, nista zlonamerno. Na kraju, istog smo verskog opredeljenja...
A gwydo, koji se izdaje za demokratu, od cega je meni muka, jer demokratija u Srbiji nema veze sa svojim izvornim znacenjem, ustvari samog sebe zakopava, jer stalno gleda u jednom pravcu. Moja baba bi rekla :" Ko da mu je neko stavio amove na oci."...a to definitvno nije demokratski, zar ne?
Tako da, svi treba malo da o'lade sto se tice kombinacije ******+crkva, jer mi necemo znati da li je toga bilo, ima li ga sada i bice li toga i na dalje.
To je, nekako, trebalo da bude poenta mog komentara.