Crkva Isusa Hrista Svetaca poslednjih dana

• Začetnik teme Začetnik teme Utah
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smatraš da su donacije nešto što treba generalno da promeni mišljenje i veru većinskog dela stanovništva jedne zemlje?
Apsolutno ne. Posto pojedinci govore kako je cilj Crkve LDS unistenje i podrivanje Srbije, ja sam navela primer da Crkva LDS upravo radi suprotno, da pomaze sve ljude bez obzira na naciju,rasu,veru, cak i ako su ateisti. Ova tema je otvoren da bi se ljudi upoznali sa Crkvom LDS njenim verovanjem i misionarskim radom.

Apsolutno ne. Posto pojedinci govore kako je cilj Crkve LDS unistenje i podrivanje Srbije, ja sam navela primer da Crkva LDS upravo radi suprotno, da pomaze sve ljude bez obzira na naciju,rasu,veru, cak i ako su ateisti. Ova tema je otvoren da bi se ljudi upoznali sa Crkvom LDS njenim verovanjem i misionarskim radom.

Sve je to lepo ali ljudi ovde su ispekli zanat pa znaju da u pozadini svake "dobre namere" stiže i po koja udica...
Tako da možemo slobodno reći da je ova naša Srbija prilično stabilna i samosvesna ali i opravdano oprezna kad su
takve stvari u pitanju, što svakako ne smeš zaobići ako su već kritike upućene LDS-u ili bilo kojoj drugoj sličnoj organizaciji
koja želi da se infiltrira, izrečene i upućene...

Sve je to lepo ali ljudi ovde su ispekli zanat pa znaju da u pozadini svake "dobre namere" stiže i po koja udica...
Tako da možemo slobodno reći da je ova naša Srbija prilično stabilna i samosvesna ali i opravdano oprezna kad su
takve stvari u pitanju, što svakako ne smeš zaobići ako su već kritike upućene LDS-u ili bilo kojoj drugoj sličnoj organizaciji
koja želi da se infiltrira, izrečene i upućene...
Po toj logici se moze postaviti pitanje i za SPC koja deluje u Americi. Da je dosla zadnja,ima ucenje o krsnoj slavi,ikonama,secenju badnjaka...i nije tradicionlana Americka crkva, ali zakon omogucava njeno delovanje.
Da li se SPC ''infiltrirala'' u Ameriku ?
U Srbiji postoji zakon, da registrovane verske zajednice i crkve imaju pravo da propovedaju svoje ucenje.
Sta je to konkretno uradila lose Crkva LDS u Srbiji ? Imamo samo humanitarnu pomoc i donacije.

Po toj logici se moze postaviti pitanje i za SPC koja deluje u Americi. Da je dosla zadnja,ima ucenje o krsnoj slavi,ikonama,secenju badnjaka...i nije tradicionlana Americka crkva, ali zakon omogucava njeno delovanje.
U Srbiji postoji zakon, da registrovane verske zajednice i crkve imaju pravo da propovedaju svoje ucenje.
Sta je to konkretno uradila lose Crkva LDS u Srbiji ? Imamo samo humanitarnu pomoc i donacije.

Konstantno predstavljanje SPC u losem svetlu je jedna od subverzivnih aktivnosti koje sprovodi LDS u Srbiji.

Nije to ta logika Utah..
U Americi živi i radi puno naših ljudi i logika je ta da svoju tradiciju nose sa sobom a ne panflete i priču o svom vidjenju boga..
Klasična infiltracija sa ciljem, koji naravno nije poznat ni površini tj. izvršiocima, šetačima je upravo misionarenje kome su sklone
takozvane "new age" organizacije..

Zanima me kako je Džosef Smit video Boga (kao i Mojsije) kad je u Novom Zavetu napisano da je sledeće viđenje Hrista tek kada se on bude pojavio posle velike bitke protiv Zveri kada će je poraziti.

Hrišćansko učenje je da su svi oni koji se pre toga budu predstavljali prorocima, lažni i da će oni i njihovi sledbenici biti kažnjeni na Strašnom Sudu.

Mislim, ja dobro znam šta ste vi, cilj mi je da vas drugima predstavim u pravom svetlu (ili tami).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back