- Poruka
- 19.509
Blago tebi....Tako je. Oni zele da pokore Srbiju i materijalno i DUHOVNO.
ALI POPIS POKAZUJE 80% VERNIKA, kakav zez za njih, hahahahahaha!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi....Tako je. Oni zele da pokore Srbiju i materijalno i DUHOVNO.
Odgovori na pitanje.
Idi ti na Americki forum, ja hocu da budem ovde do mile volje, i da upoznajem ljude sa Crkvom LDS.Odgovorio sam ti. Slobodno idi na neki americki forum i postavljaj to pitanje do mile volje. Imas moju punu podrsku.
Najpoznatiji vernik Crkve LDS Mitt Romney, buduci predsednik Amerike !
Idi ti na Americki forum, ja hocu da budem ovde do mile volje, i da upoznajem ljude sa Crkvom LDS.
Blago tebi....![]()
Upravo oni medju pravoslavcima traze musterije .Tako je. Oni zele da pokore Srbiju i materijalno i DUHOVNO.
Volontiras ?I ja upoznajem ljude sa "Crkvom LDS" na ovom forumu. To mi je jedna od misija.
Volontiras ?
Ovo tema je da se ljudi upoznaju sa Crkvom LDS, po tvojoj logici svaka religijska enciklopedija koja spominje druge Crkve, osim SPC ''vata istomisljenike''.....bravoNaravno da mi je blago. Ne moram da bitisem po religijskim delovima kakvog foruma da bih navatavala istomisljenike.![]()
Sta volonitras ???!!!Za Srbiju uvek volontiram.
Sta volonitras ???!!!
Dokzai to sto pricas, na suprot tvojim tvrdnjama, koje ne mozes da dokazes, ja mogu da dokazem da je u okviru svog humanitarnog rada Crkva LDS donirala milione eura u Srbiji, sto je inace i objavljeno u srpskim medijima.Izmedju ostalog, podrivam napore sekti da subverzivno deluju prema Srbiji i Srbima.
Dokzai to sto pricas, na suprot tvojim tvrdnjama, koje ne mozes da dokazes, ja mogu da dokazem da je u okviru svog humanitarnog rada Crkva LDS donirala milione eura u Srbiji, sto je inace i objavljeno u srpskim medijima.
Apsolutno ne. Posto pojedinci govore kako je cilj Crkve LDS unistenje i podrivanje Srbije, ja sam navela primer da Crkva LDS upravo radi suprotno, da pomaze sve ljude bez obzira na naciju,rasu,veru, cak i ako su ateisti. Ova tema je otvoren da bi se ljudi upoznali sa Crkvom LDS njenim verovanjem i misionarskim radom.Smatraš da su donacije nešto što treba generalno da promeni mišljenje i veru većinskog dela stanovništva jedne zemlje?
pa i hriscanska crkva je daleko od sirotinje..
kad je crkva odbila "dobrovoljni" prilog?
kad pop nije hteo da uzme pare?
Apsolutno ne. Posto pojedinci govore kako je cilj Crkve LDS unistenje i podrivanje Srbije, ja sam navela primer da Crkva LDS upravo radi suprotno, da pomaze sve ljude bez obzira na naciju,rasu,veru, cak i ako su ateisti. Ova tema je otvoren da bi se ljudi upoznali sa Crkvom LDS njenim verovanjem i misionarskim radom.
Po toj logici se moze postaviti pitanje i za SPC koja deluje u Americi. Da je dosla zadnja,ima ucenje o krsnoj slavi,ikonama,secenju badnjaka...i nije tradicionlana Americka crkva, ali zakon omogucava njeno delovanje.Sve je to lepo ali ljudi ovde su ispekli zanat pa znaju da u pozadini svake "dobre namere" stiže i po koja udica...
Tako da možemo slobodno reći da je ova naša Srbija prilično stabilna i samosvesna ali i opravdano oprezna kad su
takve stvari u pitanju, što svakako ne smeš zaobići ako su već kritike upućene LDS-u ili bilo kojoj drugoj sličnoj organizaciji
koja želi da se infiltrira, izrečene i upućene...
Juta, imate li vi Novi Zavet?
Po toj logici se moze postaviti pitanje i za SPC koja deluje u Americi. Da je dosla zadnja,ima ucenje o krsnoj slavi,ikonama,secenju badnjaka...i nije tradicionlana Americka crkva, ali zakon omogucava njeno delovanje.
Da li se SPC ''infiltrirala'' u Ameriku ?
U Srbiji postoji zakon, da registrovane verske zajednice i crkve imaju pravo da propovedaju svoje ucenje.
Sta je to konkretno uradila lose Crkva LDS u Srbiji ? Imamo samo humanitarnu pomoc i donacije.
Po toj logici se moze postaviti pitanje i za SPC koja deluje u Americi. Da je dosla zadnja,ima ucenje o krsnoj slavi,ikonama,secenju badnjaka...i nije tradicionlana Americka crkva, ali zakon omogucava njeno delovanje.
Da li se SPC ''infiltrirala'' u Ameriku ?
U Srbiji postoji zakon, da registrovane verske zajednice i crkve imaju pravo da propovedaju svoje ucenje.
Sta je to konkretno uradila lose Crkva LDS u Srbiji ? Imamo samo humanitarnu pomoc i donacije.