Crazy-Wolf - Druzenje sa demonima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kolko sam ja video ovde nema niceg strasnog.....ako oces nesto strasno idi na sajt gde ateisti poput Lavejena lupaju sve i svasta o Satani.....prvi put kad sam video taj sajt,fascinirao me je....govori sve ono kao,Satana je zao,ubij svog nepriajtelja,bla bla....a posle poceo da lupa neke druge stvari....glupost.
Ovakvi i slicni sajtovi su samo bacanje kostiju i prasine populaciji. Vise ima veze sa programiranjem nego sa okultizmom.

Demonizacija je ekskluzivno Iluminati ceremonija jer oni znaju ko postoji kao demonsko bice a da moze da se inkarnira i kao ljudsko.
Ovo je povezano sa simultanim postojanjima jer simultano postoje kao oba. Neko me je pitao sta su demoni. Demoni su nefizicka Drako reptilska bica.
Oni su prvo bili stvoreni,pa onda je njihova sorta bila stvorena kao fizicka bica.

I jos nesto, nikad se ne podcenjuje demonsko bice sa kojim je osoba vezana.
Moze on da miruje i da osoba misli da je on oslabio,i da ima stvari pod kontrolom,i onda da se desi da on poludi jer si dosao do situacije u kojoj on ima prilike da se nahrani. To moze biti na nekoliko nacina. Pored toga ima i jos nesto sto je veliki aktivator demonskog bica.

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da je osmišljen za hvatanje žrtve.
Već na početku tog sajta ove reči govore kakve se žrtve vrebaju.
"IMPORTANT INFORMATION FOR NON-SATANISTS, ATHEISTS AND THOSE WHO ARE NEW TO SPIRITUALITY"

Nije,na pocetku pise

"THERE IS NO GOD BUT MYSELF" "KNOWING THIS, WHO DARES WORSHIP THE FALSE GODS OF THE KORAN AND BIBLE?"
-SATAN
FROM THE QU'RET AL-YEZID

a ne to sto si ti reko....to je malo ispod.....a bilo bi super da si procitao taj text,a ne samo da se hvalis propagandom.z:hm:

Nije,na pocetku pise

a ne to sto si ti reko....to je malo ispod.....a bilo bi super da si procitao taj text,a ne samo da se hvalis propagandom.z:hm:
Naravno,sotona je poznat po tome što je pošten, ne vara ljude i kaže svoje skrivene namere.
On je dobar bog pun ljubavi prema svojim žrtvama.
Havala,ali ne hvala.Ne padam na takve trikove.

a ne to sto si ti reko....to je malo ispod.....a bilo bi super da si procitao taj text,a ne samo da se hvalis propagandom.
Nisam hteo da postavljam bezbroj tekstova koji upućuje na to.
Samo treba čitati između redova.

Naravno,sotona je poznat po tome što je pošten, ne vara ljude i kaže svoje skrivene namere.
On je dobar bog pun ljubavi prema svojim žrtvama.
Havala,ali ne hvala.Ne padam na takve trikove.

Nisam hteo da postavljam bezbroj tekstova koji upućuje na to.
Samo treba čitati između redova.

Satana je mnogo stariji pojam od hriscanstva i judaizma u kojima je poznat kao takav kakvim ga ti zamisljas....
Tekstove koji upucuju na to bi verovatno bili tekstovi nekih crkvenih klirika, koji o ovim stvarima znaju samo iz svojih svetih knjiga koje mnoge sataniste uopste i ne interesuju.
Naravno da ima i onih napaljenih satanista koji Satanu vide onako kako su ga opisale avramske religije i to im se cini zanimljivim, ali to s godinama prodje coveka... osim ako ne naidje na istomisljenjike s kojima ce lakse da se posveti samodestrukciji koju propagira biblijski satanizam...
A cak je i pitanje da li je Satana los i u Bibliji ili je samo crkva tako shvatila pa tako i programirala narod...

Satana je mnogo stariji pojam od hriscanstva i judaizma u kojima je poznat kao takav kakvim ga ti zamisljas....
Tekstove koji upucuju na to bi verovatno bili tekstovi nekih crkvenih klirika, koji o ovim stvarima znaju samo iz svojih svetih knjiga koje mnoge sataniste uopste i ne interesuju.
Naravno da ima i onih napaljenih satanista koji Satanu vide onako kako su ga opisale avramske religije i to im se cini zanimljivim, ali to s godinama prodje coveka... osim ako ne naidje na istomisljenjike s kojima ce lakse da se posveti samodestrukciji koju propagira biblijski satanizam...
A cak je i pitanje da li je Satana los i u Bibliji ili je samo crkva tako shvatila pa tako i programirala narod...

Ones again,thx for saving my ass. ;) xD

Pirox ti vidis Satanizam jedino kroz Bibliju i sve lazi(ako mogu tako da ih nazovem) koje su napisane u njoj...i ako malo bolje zadzviris u tu tvoju Bibliju,videces da Satana uopste nije opisan kao "zao" lik,vec kao......pa nznm,narcis,daredevil,iscikivac...a ne kao masovni ubica(sto bi se moglo reci za Boga)...ako mi ne verujes na rec,evo prokopao sam nesto na brzaka:
Satana je bio stvoren kao sveti anđeo. Isaija 14:12 verovatno daje Satanino ime pre pada, Lucifer. Jezekilj 28:12-14 opisuje Satanu da je bio stvoren kao heruvim i da je očigledno bio najuzvišeniji stvoreni anđeo. On je postao arogantan zbog svoje lepote i položaja, i odlučio je da želi da sedne na tron koji je viši od Božijeg (Isaija 14:13-14; Jezekilj 28:15; Prva Timoteju 3:6). Satanin ponos ga je odveo u pad. Zabeležite koliko mnogo “Ja ću…” rečenica ima u Isaiji 14:12-15. Zbog njegovog greha, Bog je Satanu bacio sa neba.

Kasnije,posle njegovog "pada" bio je iskoristen kao opis cistog zla,korupcija,ubijanja,obmana,bla bla bla....

A i ti mislis da su ti tvoji dragoceni popovi,patrijarsi,pape,sta li vec,pravi svetci!? Ne kazem ja da su svi losi,cast onima koji nisu,ali da su kroz istoriju potvrdili sebe totalno suprotnim Bibliji...

Inkvizicija npr....svako ko je bio u bilo kakvoj vezi za Satanom je stavljen na lomacu....ali prvo je bilo potrebno pisano priznanje te osobe da je Satanista....naravno niko s pola zdravog mozga ne bi svojevoljno potpisao tako nesto i tu su "dobrocinitelji" mucili ljude do iznemoglosti,da bi na kraju,postedeci sebe bola potpisali i dobili obecanu kratku i bezbolnu smrt.
...a onda goreli na lomaci.

Sve paganske religije su trpele istu stvar,jer su i one bile satanisticke religije i kultovi....ili je tako barem pripovedano...sve sto nije Bozije,i svako ko je verovao u nesto drugo pored Boga bio je optuzen za jeres,i brzo potom spaljen(ako ne i gore)...

I tako jednom davno Inkvizicija je pronasla put i do Galilea...optuzili su ga za jeres jer je covek imao teoriju da se svet krece oko Sunca,a ne obrnuto.... Osumnjicen za jeres,ostatak svog zivota proveo je u kucnom pritvoru... Bili u pravu ovi Hriscani,jel?

Ko sto rece Happy,Satanizam je davno stariji od Hriscanstva i bilo koje druge religije jer on vuce svoje korene iz Egipta i Sumersko-Vavilonske civilizacije....prvih civilizacija sveta.

Ffff,mislim da sam rekao dosta....za sad. :)

Poslednja izmena:
Ones again,thx for saving my ass. ;) xD

Pirox ti vidis Satanizam jedino kroz Bibliju i sve lazi(ako mogu tako da ih nazovem) koje su napisane u njoj...i ako malo bolje zadzviris u tu tvoju Bibliju,videces da Satana uopste nije opisan kao "zao" lik,vec kao......pa nznm,narcis,daredevil,iscikivac...
E moj prijatelju,ja najmanje gledam sve kroz Bibliju,i takođe verujem da nije sve što je tamo napisano od Boga,već od ljudi koji su opisali svoje viđenje koje je bilo pogrešno.Zato i Boga opisali kao ubicu sa zlim karakterima.Ali to što ne verujem u potpunosti Bibliji,ne znači da treba da budem satanista.To što neko loše pisao o Bogu ne može biti razlog da Budem protivnik Bogu.Uostalom prvo kažeš da je sve u Bibliji laž,ondak izjavljuješ kako tamo piše da je sotona super lik.E sada je sve laž ili nije.
Takođe karakter Lucifera i sotone nije isti.Ako Lucifer bio dobar,posle pobune Lucifera postao suprotno karakteru Lucifera postajući sotona.Znači sve što si lepo i dobro napisao za Lucifera on je sada čista suprotnost toga iz razloga jer je i Bog takav pa iz mržnje prema Bogu želi biti čista suptnost karakteru Božjem i svom karakteru pre pada.
A to znači da sve u vezi satane nema ništa dobro za čoveka.

A kako ja vidim satanu, su primeri i plodovi njegovih sledbenika.Možeš da pričaš sve zlatno o njemu kada ga obeležavaju primeri i dela njegovih sledbenika i vernika.
A najviše govore njegove žrtve.
Evo nekoliko primera od bezbroj koji daje sliku sta je satanizam.

"Dvoje od tih, nazovi nestašnih, omladinaca su izvršili zlocine u kasarnama u Vranju i Šapcu, pobivši prvo nevine vojnike, da bi zatim izvršili samoubistvo. Među njih spadaju i satanistički drugovi devojke iz Trstenika, koji su joj za kaznu što je htela da prekine druženje sa njima, živoj izvadili ženske polne organe, pa je preminula od posledica ovakve intervencije. U njih takođe spada i unuka starice iz sela Vučkovca, koja je uz pomoć roditelja, spalila živu rođenu baku.

To su samo neki od dokazanih nestašluka satanista u SCG, a vredi pomenuti šta se u istoj oblasti dešava u našem najbližem susedsvu, pravoslavnoj Rumuniji. Tu su, na primer, u Konstanci, poznatoj morskoj luci, tri mlada čoveka udarcima kamenja onesvestili dva čoveka, zaklali ih, i dok su još bili živi i krvarili, urezali im nožem na kožu satanske simbole 666, pentagrame-petokrake, mrtvačke glave sa ukrštenim kostima i naopako okrenute krstove, dok je jedan otac, isto na žrtvu satani, ubio sina. Vrlo efikasna rumunska policija je naravno brzo pronašla i pohapsila počinioce ovih zlodela, ali i nastavila istragu družina satanista, iz čijih je beležaka ustanovila da za njih najveću zabavu predstavlja kada mogu da mačku saseku električnom testerom, oprlje kuče usijanim gvožđem, ali i raskreće noge školskim drugaricama, naravno protiv njihove volje."........itd,itd da ne nastavim.

A i ti mislis da su ti tvoji dragoceni popovi,patrijarsi,pape,sta li vec,pravi svetci!? Ne kazem ja da su svi losi,cast onima koji nisu,ali da su kroz istoriju potvrdili sebe totalno suprotnim Bibliji...
Ne priznajem popove,patrijaršije,pape niti svece.Ali to mi opet nije razlog da budem satanista.

Inkvizicija npr....svako ko je bio u bilo kakvoj vezi za Satanom je stavljen na lomacu....ali prvo je bilo potrebno pisano priznanje te osobe da je Satanista....naravno niko s pola zdravog mozga ne bi svojevoljno potpisao tako nesto i tu su "dobrocinitelji" mucili ljude do iznemoglosti,da bi na kraju,postedeci sebe bola potpisali i dobili obecanu kratku i bezbolnu smrt.
Prijatelju,zar nije očigledno ko je stojao iza inkvizicije pa i tadašnje crkve.
Zar nije očigledno da se sotona uvukao u jagnječu kožu pa je prave vernike ubijao.
I ti veruješ da je to Bog bio a ne sotona.To je druga najveća prevara sotone.Prva najveća prevara je što ubedio svet da on ne postoji.Ako ti želiš naterati nekog da mrzi jednu osobu,samo treba silom da ga prisliliš da veruje u tu osobu pod pretnjom smrću.
Šta,misliš čije je to učenje?

Ko sto rece Happy,Satanizam je davno stariji od Hriscanstva i bilo koje druge religije jer on vuce svoje korene iz Egipta i Sumersko-Vavilonske civilizacije....prvih civilizacija sveta
Naravno,nastao u momentu pada Lucifera mnogo pre postanka ovoga sveta i ljudi.

Satanizam ne treba ni da se gleda kroz Bibliju, zato Satana i moze da bude "super lik".... :)
Taj tekst koji si naveo mi je smesan kao i svi tekstovi o zrtvama sekti. Secam se da sam citao knjigu Biljane Djurdjevic valjda "Ispovesti zrtava sekti" i jedan deo u toj knjizi ide nesto ovko:
"Vladimir je isao do svog stana i prosao pored otskrinutih komsijskih vrata i mahinalno pogledao unutra. Prizor koji e video bio je zastrasujuc. Muz ubada nozem svoju zenu. Odmah je u sebi pomislio "Ah satanista"...."
Eeeeeeej kako je to on mogo da zakljuci da je neko satanista?!?! Jel video obrnute krstove? Kosturske glave? Ma jok... samo muz klao zenu.... Mozda ga prevarila il ko zna...
U tim tekstovima o zrtvama sekti se doda gomila stvari, gomila celih tekstova se izmisli i smesni su. Sigurno da ima raznih slucajeva... al ***...
Inace... nisam ni znao da se Lucifer pominje u Bibliji... Eto i neceg novog. Ja nisam uopste naisao na Lucifera dok sam citao...

Možda u tvom gradu ne škrabaju satanske simbole,ime satane,black sabat i slično.Ali ja sam se nagledao toga,a takođe ti događaji ne bi bili smešni da nešto slično čuješ iz usta svojih poznanika.Moji poznanici poznavali neke koji su satanisti,pa ne bih rekao da ti događaji nisu istina.
Potvrdili su da vole žrtvovati mačku ili kokošku za sotonu,a takođe ko se učlani u njihovu sektu zaprećeno im je da samo mrtvi mogu to napustiti.Svi članovi moraju biti strogo poslušni,i ako sa vrha zatraže da se neki član ubije,to mora učiniti ili će to uraditi drugi članovi.To su mi pričali ljudi koji poznavaju članove satanista.

Da je to tako, nikad oni ne bi smeli to da kazu tvojim drugovima, tako da ili tvoji drugovi lazu ili ti malo nas hoces da odvratis od neceg sto mislis da je lose, pa izmislis tako neku pricicu kako bi nam i dokazao da je tvoje misljenje ispravno.
Znam ja dosta satanista. Super su mi drugovi. Ne zrtvuju macke, niti ubijaju ljude... Evo ja ih poznajem licno i ja tvrdim da nisu svi satanisti takvi kao sto ti pricas. Verovtano ima i takvih, ali eto ima i hriscana koji ne veruju da je Isus bog, a opet su hriscani. Tako ima i satanista koji nisu satanisti u onom smislu u kom ih predstavlja Biblija...

Znaš ti koliko ja ljudi poznajem? Ne postoji sekta iz kojeg ne poznajem ljude.A ovi što pričaju,zažalili što su ušli u tu sektu.A to što se poveravaju svojim prijateljima je samo znak traženja pomoći.Zar nisi mogao na to misliti? Ja neću nikog da odvratim ni od čega ako mu život nije mio. Ali dužnost mi je da kažem šta sam ja video i čuo,iako bi oni što imaju šta da skrivaju više voleli da ćutim.

Znam ja dosta satanista. Super su mi drugovi.
Hehe,i ja znam dosta takvih.Ali oni nisu članovi satanista,već samo simpatizeri satanista.Uglavno podstaknuti da budu drugačiji ili da se ističu u ovom društvu.Nisu oni opasni,već ovi drugi.

ima i hriscana koji ne veruju da je Isus bog, a opet su hriscani.
Samo što je kod današnjih hrišćana koji veruju i ne veruju da je Isus Bog vrlo mala razlika.

E moj prijatelju,ja najmanje gledam sve kroz Bibliju,i takođe verujem da nije sve što je tamo napisano od Boga,već od ljudi koji su opisali svoje viđenje koje je bilo pogrešno.Zato i Boga opisali kao ubicu sa zlim karakterima.

Epa onda se sigurno slazes da su ljudi opisali Satanu kao zlog tipa...?
Ma nemoj? A ko je zbirsao celo selo u plamenu,ceo grad i nevinu osobu pretvorio u kamen jer se sazalila na zrtve!?

Ali to što ne verujem u potpunosti Bibliji,ne znači da treba da budem satanista.
To što neko loše pisao o Bogu ne može biti razlog da Budem protivnik Bogu.

Uostalom prvo kažeš da je sve u Bibliji laž,ondak izjavljuješ kako tamo piše da je sotona super lik.E sada je sve laž ili nije.

Ja to nisam reko,i ne slazem se stim,da ako neko ne veruje u Bibliju,postane satanista....mozes biti sta hoces....ateista,jevrej,musliman,pagan.
Ni to nisam rekao....da je sve u Bibliji laz,tako nemoj da izmisljas.
Posto ti se ne svidja moje verovanje,normalno je da me napadas......ali paziiii,nemoj da lazes,ici ces u pakao zbog toga! :P z:hm:

Takođe karakter Lucifera i sotone nije isti.Ako Lucifer bio dobar,posle pobune Lucifera postao suprotno karakteru Lucifera postajući sotona.Znači sve što si lepo i dobro napisao za Lucifera on je sada čista suprotnost toga iz razloga jer je i Bog takav pa iz mržnje prema Bogu želi biti čista suptnost karakteru Božjem i svom karakteru pre pada.
A to znači da sve u vezi satane nema ništa dobro za čoveka.

To je tvoje misljenje...a i opet se upravljas po Bibliji. z:pz:pz:p

A kako ja vidim satanu, su primeri i plodovi njegovih sledbenika.Možeš da pričaš sve zlatno o njemu kada ga obeležavaju primeri i dela njegovih sledbenika i vernika.

Ok...znaci tvog Boga obelezavaju inkvizicija,pedofilija,kradja,mito i korupcija,genocid....sve lepo od lepseg.z:hm:

A najviše govore njegove žrtve.
Evo nekoliko primera od bezbroj koji daje sliku sta je satanizam.

". . ."

Ti navodis pogresan satanizam...onaj klasican tip koji se upravlja po Bibliji.
Ja celo vreme govorim o drugom tipu,tj Spiritualnom Satanizmu....i da si stvarno procitao nesto sa onog sajta i drugih u vezi toga,kao sto si rekao da jesi,ne bi mi navodio ove primere jer bi znao da neverujem u to.....a posto nisi citao,reci cu ti da Spiritualni Satanizam nema nikakve veze sa klasicnim,tj NE podrzava i NE praktikuje darove,tj zrtve mesa,krvi i slicno. z:p

Ne priznajem popove,patrijaršije,pape niti svece.Ali to mi opet nije razlog da budem satanista.

Nisam ni rekao da bi to trebalo da ti da razlog. :S :eek:

Prijatelju,zar nije očigledno ko je stojao iza inkvizicije pa i tadašnje crkve.
Zar nije očigledno da se sotona uvukao u jagnječu kožu pa je prave vernike ubijao.
I ti veruješ da je to Bog bio a ne sotona.To je druga najveća prevara sotone.Prva najveća prevara je što ubedio svet da on ne postoji.Ako ti želiš naterati nekog da mrzi jednu osobu,samo treba silom da ga prisliliš da veruje u tu osobu pod pretnjom smrću.

E aj sad,vadi se na text iz filmova...
Al ajde...ako mu je to bio plan,da natera ljude da veruju da ne postoji,zasto se uvuko u jagnjecu kozu i inicirao inkviziciju,koja "ga" je masakrirala? z:p
Ovde si lose kombinovao Bibliju,istoriju i film.z:p

Naravno,nastao u momentu pada Lucifera mnogo pre postanka ovoga sveta i ljudi.
Aham...jeste,jeste....

Vidim,nemas argumenat za Galilea. z:pz:mrgreen:

Hehe,i ja znam dosta takvih.Ali oni nisu članovi satanista,već samo simpatizeri satanista.Uglavno podstaknuti da budu drugačiji ili da se ističu u ovom društvu.Nisu oni opasni,već ovi drugi.

Samo što je kod današnjih hrišćana koji veruju i ne veruju da je Isus Bog vrlo mala razlika.

Haha,jos jedan dokaz da neznas sta je Spiritualni Satanizam. z:p

A i Isus,kolko ja znam,nije bio Bog,vec sin Boziji.

Znaš ti koliko ja ljudi poznajem? Ne postoji sekta iz kojeg ne poznajem ljude.A ovi što pričaju,zažalili što su ušli u tu sektu.A to što se poveravaju svojim prijateljima je samo znak traženja pomoći.Zar nisi mogao na to misliti? Ja neću nikog da odvratim ni od čega ako mu život nije mio. Ali dužnost mi je da kažem šta sam ja video i čuo,iako bi oni što imaju šta da skrivaju više voleli da ćutim.

Simpatizer satanista? Satanisti kao satanisti... imaju svoje rituale i ni malo nisu satanisti da bi odudarali od sredine, jer ti koji hoce da odudaraju se uglavnom loze na ubijanje maca, krv i ostale gluposti... Ovi se ne loze na takve gluposti...
Hoces da kazes da se pravoslavci ne razlikuju od svedoka? Onda ti ne znas bas mnogo...
A ti ljudi koji su mozda trazili pomoc... u takvoj situaciji ne bi ni smeli da traze pomoc... Verovatno bi bili dovoljno uplaseni...

Epa onda se sigurno slazes da su ljudi opisali Satanu kao zlog tipa...?
Ma nemoj? A ko je zbirsao celo selo u plamenu,ceo grad i nevinu osobu pretvorio u kamen jer se sazalila na zrtve!?
Ma moj! Jesi ti bio tamo pa video da je to Bog uradio.Biblija ne piše o praistorijskom dobu iako nalazimo tragove.Ko je zbrisa sve te praistorijske životinje.Zar nije neki prirodni događaj.Da su ljudi postojali u ono vreme pripisivali bi to Bogu i okrivili ga.
A ko kaže da se neko fizički okameneo.Šta ako od straha taj pisac ili očevidac opisao vizuelno nešto što možda i nije bilo tako.Teško da bi usled tog razaranja stao da proverava dali je ta nevina žrtva od kamena,već je begao kao sumanut.Pa ni misli nije mogao da pokupi kako su mu razbežali od straha.
Ja to nisam reko,i ne slazem se stim,da ako neko ne veruje u Bibliju,postane satanista....mozes biti sta hoces....ateista,jevrej,musliman,pagan.
Ni to nisam rekao....da je sve u Bibliji laz,tako nemoj da izmisljas.
Posto ti se ne svidja moje verovanje,normalno je da me napadas......ali paziiii,nemoj da lazes,ici ces u pakao zbog toga!
Nisi rekao ali tako ispada.
Meni ne smeta tvoje verovanje.Tvoje je da izneseš u šta veruješ,a moje je da iznesem moje mišljenje.Pre nego što optužiš da lažem,prvo moraš to dokazati.A što se tiče pakla,već sam u paklu,kada moram sa satanistima da diskutujem.

To je tvoje misljenje...a i opet se upravljas po Bibliji.
Moje mišljenje je na osnovu događaja i iskaza žrtava.
A ti si pomenuo Bibliju kako je tamo opisan Lucifer kao zlatan i dobar.Ko se ondak upravlja po Bibliji?z:pz:pz:p

Ok...znaci tvog Boga obelezavaju inkvizicija,pedofilija,kradja,mito i korupcija,genocid....sve lepo od lepseg.
U takvog Boga veruju samo protivnici Boga,odnosno satanisti.
Ti mog Boga ne poznaješ.
Ti navodis pogresan satanizam...onaj klasican tip koji se upravlja po Bibliji.
Ja celo vreme govorim o drugom tipu,tj Spiritualnom Satanizmu....i da si stvarno procitao nesto sa onog sajta i drugih u vezi toga,kao sto si rekao da jesi,ne bi mi navodio ove primere jer bi znao da neverujem u to.....a posto nisi citao,reci cu ti da Spiritualni Satanizam nema nikakve veze sa klasicnim,tj NE podrzava i NE praktikuje darove,tj zrtve mesa,krvi i slicno.
Satanizam se ne upravlja po Bibliji.
Naravno da postoji više tipova satanizna.
1.Simpatizeri satanizma,koji daju dobar primer po svetu.
2.Satanisti koje vrše propagandu,gde opisuju satanizam kao super,cool,gde vlada ljubav i dobrota kako bi žrtve zagrizli.
3.Aktivni satanisti,koji se strogo drže odreda,rituala,običaja i poslušnosti hijerarhije.
Ali sve je to jedno telo,jedna vera sa onim rogatim na čelu kao glava tela.

Al ajde...ako mu je to bio plan,da natera ljude da veruju da ne postoji,zasto se uvuko u jagnjecu kozu i inicirao inkviziciju,koja "ga" je masakrirala?
Pa lepo sam objasnio u post.Da bi ljude preko crkve i popova silom naterali da veruju u Boga pod pretnjom smrću,kako bi omrzili Boga.Na žalost ovaj neverovatan lukav plan mu skoro u potpunosti uspeo,pošto mnogi mrze Boga zbog učinjenih dela crkve inkvizicije.
Aham...jeste,jeste....

Vidim,nemas argumenat za Galilea.
Šta za Galileja.Pa i on je bio žrtva zbog istine kao što su i svi pravi vernici bili žrtve.
Zna se kome smetala istina.Taj vaš Bog kao onda tako i danas voli samo laž,i samo laž nudi.

Ma moj! Jesi ti bio tamo pa video da je to Bog uradio.Biblija ne piše o praistorijskom dobu iako nalazimo tragove.Ko je zbrisa sve te praistorijske životinje.Zar nije neki prirodni događaj.Da su ljudi postojali u ono vreme pripisivali bi to Bogu i okrivili ga.
A ko kaže da se neko fizički okameneo.Šta ako od straha taj pisac ili očevidac opisao vizuelno nešto što možda i nije bilo tako.Teško da bi usled tog razaranja stao da proverava dali je ta nevina žrtva od kamena,već je begao kao sumanut.Pa ni misli nije mogao da pokupi kako su mu razbežali od straha.

A jel si ti bio tamo i video da je Satana kriv za svo zlo sveta,ili barem delic zla,a!? Ali uzivo,ne preko prica drugih.

Nisi rekao ali tako ispada.
Meni ne smeta tvoje verovanje.Tvoje je da izneseš u šta veruješ,a moje je da iznesem moje mišljenje.Pre nego što optužiš da lažem,prvo moraš to dokazati.A što se tiče pakla,već sam u paklu,kada moram sa satanistima da diskutujem.

Vec sam dokazao da si slagao....nemas pojma sta je Spiritualni Satanizam,a pricao si da znas,a onda mi navodis iskaze zrtava(koji su btw preminuli,tako da nznm kako su dali te iskaze xD) o gnusnim ubijanjima,koje ja niti bilo koji drugi spiritualista ne podrzava... z:p
Vidis prijatelju,ti imas pakao,a vidis,ja to nemam....ja imam samo podzemlje,a ti gori u paklu(ako izneveris Boga) ili se smaraj u raju(ako ipak pratis njegova stroga pravila).z:p

Moje mišljenje je na osnovu događaja i iskaza žrtava.
A ti si pomenuo Bibliju kako je tamo opisan Lucifer kao zlatan i dobar.Ko se ondak upravlja po Bibliji?z:pz:pz:p

Ti.....jer se upravljas iskazima zrtava klasicnog satanizma,koji je stvoren u Bibliji. z:p

U takvog Boga veruju samo protivnici Boga,odnosno satanisti.
Ti mog Boga ne poznaješ.

U takvog Boga veruju svi oni koji zele da veruju....bili oni crnci,arapi ili kinezi;ex - hriscani,muslimani,jevreji,pagani...
Vidis....ne poznajes ni ti mog...

Satanizam se ne upravlja po Bibliji.
Naravno da postoji više tipova satanizna.
1.Simpatizeri satanizma,koji daju dobar primer po svetu.
2.Satanisti koje vrše propagandu,gde opisuju satanizam kao super,cool,gde vlada ljubav i dobrota kako bi žrtve zagrizli.
3.Aktivni satanisti,koji se strogo drže odreda,rituala,običaja i poslušnosti hijerarhije.
Ali sve je to jedno telo,jedna vera sa onim rogatim na čelu kao glava tela.

Upravlja se,jer je kroz nju pogresno opisan i protumacen...zato se i desavaju takva ubistva,jer su mentalni debili procitali Bibliju trazeci spas a izgleda naisli na nesto,po njima,zanimljivije. z:pz:hm:
I opet ti nzns,vec nagadjas i izmisljas.z:p
Postoje:
1.Klasican Satanizam(opisan u biliji,istoriji)
2.Spiritualni Satanizam(ovaj kojim se ja upravljam i koji ne podrzava bilo kakve zrtve od krvi i mesa) i
3.Lavejev Satanizam,koji je uglavnom rasporedjen po ateistickom misljenju.

To sto ti pricas, je ovo pod 1,klasican satanizam opisan u bibliji. z:p

Pa lepo sam objasnio u post.Da bi ljude preko crkve i popova silom naterali da veruju u Boga pod pretnjom smrću,kako bi omrzili Boga.Na žalost ovaj neverovatan lukav plan mu skoro u potpunosti uspeo,pošto mnogi mrze Boga zbog učinjenih dela crkve inkvizicije.

Samo zbog inkvizicije!? Hah,ajde navedi jos neki primer sem toga (koji ja nisam naveo,ili ako vec nemoz' da se setis ili nzns,objasni to sto sam naveo)

Šta za Galileja.Pa i on je bio žrtva zbog istine kao što su i svi pravi vernici bili žrtve.
Zna se kome smetala istina.Taj vaš Bog kao onda tako i danas voli samo laž,i samo laž nudi.

Zrtva istine.....znaci zrtva inkvizicije...znaci zrtva Boga. z:p

Znam dovoljno da svoju dušu ne želim prodati ni za satanizam ni za spiritualizam.

A vidim,nisi ni upoznat s procesom ekvivalentne razmene....za sve sto hoces da dobijes moras da se odreknes neceg podjednako vrednog....a i imas pravo da,uz sva postovanja,odbijes predlog demona,kao sto i on moze da odbije tvoj...
I vidi se koliko malo znas....i koliko si nezeljan da razumes...z:hm:
Celo vreme ti pricam da Spiritualnost nema nikakve veze sa bilokakvim zrtvama,a ti opet teras po svom....your ignorance is admiring.z:hm:

A i ti nemas dusu,jer je ona vec u rukama tvog Boga....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back