+CRADLE OF FILTH+

Da inace ona pesma Stay,nemojte da mislite da je to njihova autorska.To je obrada cuvenog benda Shakespeare's Sister

I Halloween II od Samhaina.
Nije lose uradjeno,produkcija malo zatupljena mada ja ipak dajem prednost starim radovima do Damnation And A Day.

Ja obozavam Dani Filtha :lol: Njegov imidz mi je extra. (glas me ubija) :lol:

Blago tebi ako ga obozavas samo zbog izgleda.
Doduse,mlada si jos.Uglavnom te mladje generacije danas prvo cuju Nymphetamine i to je to.Poslusajte malo So Violently Sick a ne da se lozite na njega samo zato sto do jaja izgleda.
Thornography i Nymphetamine su NULA spram jednog Dusk And Her Embrace ili Cruelty And The Beast.Pitam se koliko ljudi koji se loze na Denijev IZGLED znaju o tim albumima.

Blago tebi ako ga obozavas samo zbog izgleda.
Doduse,mlada si jos.Uglavnom te mladje generacije danas prvo cuju Nymphetamine i to je to.Poslusajte malo So Violently Sick a ne da se lozite na njega samo zato sto do jaja izgleda.
Thornography i Nymphetamine su NULA spram jednog Dusk And Her Embrace ili Cruelty And The Beast.Pitam se koliko ljudi koji se loze na Denijev IZGLED znaju o tim albumima.

Ae, slusaj ti. Palim se danijev izgled, ali nyphetamine itd su meni shi...t pesme
zato sto su uzasno spore a tu dani krije svoj prelep glas. A ona pesma
Her ghost in the fog je dobra, ali je tagodje glupa jer se svi pale na nju.
Da, i meni je dojadila. Sve devojke se pale na njih, jer imaju malo zenskog vokala. Tako da ne slusam samo te albume nego i druge,
inace volim brze pesmice..aaa...

Back