COVID-19 u Srbiji - izazovi, mere i događanja

Može li nas Vojska Srbije zaštiti od korona virusa?

• Da.

glasova: 8 8,2%
  • Ne.

glasova: 58 59,8%
  • Donekle.

glasova: 27 27,8%
  • Nešto što ću napisati u komentaru u temi.

glasova: 4 4,1%

• Ukupno glasova
    97
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja ne mrzim pse ali ne može se negirati postojanje problema u pogledu higijene u gradu,problema u čijem su centru ipak psi.
problem nisu ZIVOTINJE, problem su vlasnici pasa. u holandiji svaki vlasnik kad izvodi psa mora da ima i kesicu da pokupi iza svog ljubimca. kazna je 90 evrica ako to ne uradi i skoro se svi toga pridrzavaju. onih 90 evra je za one koji to zaborave

Čekaj bre, živim li ja u SAD ili u Srbiji? Gde me zabole šta se dešava tamo, nisu ovde donosili takve odluke na osnovu onoga što se dešava u SAD, već na osnovu situacije u Srbiji? I drugo, šta je problem sa protestnim pismima?
Не, амерички медији су писали о томе како се псима укидају права у Србији ееееј.
А што се тиче протестних писама, земљорадници писали, па једва добише до 08 увече, и то само кад су на трактору, тј послу. Ајде да ја и ти напишемо нек опротестно писмо, да видимо как оће то да прође.

Али ја волим животиње, рецимо пун ми их је замрзивач. А то што им ти служиш, то је твој проблем. Све док не крену да серу по јавним површинама и да угрожавају људе.
mislim ipak da ti obozavas koze, mogu za sve da ti posluze, narocito za vas tamo na kosovu

Не, амерички медији су писали о томе како се псима укидају права у Србији ееееј.
А што се тиче протестних писама, земљорадници писали, па једва добише до 08 увече, и то само кад су на трактору, тј послу. Ајде да ја и ти напишемо нек опротестно писмо, да видимо как оће то да прође.

Da, oni su pisali o tome, a da li ti stvarno misliš da je to zbog toga što postoji neki pseći lobi? Prosto su imali zanimljivu informaciju i od toga napravili članak. Uzgred, jedan članak.

problem nisu ZIVOTINJE, problem su vlasnici pasa. u holandiji svaki vlasnik kad izvodi psa mora da ima i kesicu da pokupi iza svog ljubimca. kazna je 90 evrica ako to ne uradi i skoro se svi toga pridrzavaju. onih 90 evra je za one koji to zaborave
Ja kad govorim o problemu higijene u gradu mislim na Beograd gde taj problem postoji i vezan je za pse.

FluidZanyCats-max-1mb.gif

Ja kad govorim o problemu higijene u gradu mislim na Beograd gde taj problem postoji i vezan je za pse.
vidim da ne pratis : problem nisu ZIVOTINJE, problem su vlasnici pasa. u holandiji svaki vlasnik kad izvodi psa mora da ima i kesicu da pokupi iza svog ljubimca. kazna je 90 evrica ako to ne uradi i skoro se svi toga pridrzavaju. onih 90 evra je za one koji to zaborave

Da, oni su pisali o tome, a da li ti stvarno misliš da je to zbog toga što postoji neki pseći lobi? Prosto su imali zanimljivu informaciju i od toga napravili članak. Uzgred, jedan članak.
Тја, ако ти све што сам написао није довољно да упали лампицу, онда нек ти буде. Чак иако је чињеница да овде број људи који држе псе расте огромном брзином, кад се то упореди са ситуацијом од пре рецимо 30 година, онда је јасније. Ономе ко хоће да види наравно. Али ето, по теби је све то спонтано, само од себе.

vidim da ne pratis : problem nisu ZIVOTINJE, problem su vlasnici pasa. u holandiji svaki vlasnik kad izvodi psa mora da ima i kesicu da pokupi iza svog ljubimca. kazna je 90 evrica ako to ne uradi i skoro se svi toga pridrzavaju. onih 90 evra je za one koji to zaborave
Da ali to je samo zato što političmari znaju da ima dosta Blesa koje drže pse.

U idealnom svetu to ne bi ni bilo moguće

Dovoljno je da se 10 % ne pridržava i da na ulicama bude mnogo govana.Uz to,psi se često olaksavaju i van vidokruga vlasnika.Možda je nekome ok da mora da pazi da ne ugazi u ***** i unese na cipelima u stan ali ja sam misljenja da bi bilo bolje da su ulice bez nego sa psecim govnima.To naravno važi i za druge površine.

Тја, ако ти све што сам написао није довољно да упали лампицу, онда нек ти буде. Чак иако је чињеница да овде број људи који држе псе расте огромном брзином, кад се то упореди са ситуацијом од пре рецимо 30 година, онда је јасније. Ономе ко хоће да види наравно. Али ето, по теби је све то спонтано, само од себе.

Vidi, broj ljudi koji imaju pse raste jer mnogi jednostavno nisu prethodno imali takva iskustva, pa su ih onda stekli i svidelo im se. Na primer, meni su na kapiju banjavali potpuni stranci koji sa ulice vide mog psa i dođu da se raspitaju ima li potomstvo za prodaju. Ili, moje prve komšije koje nisu nikada imale psa, pre nekoliko meseci su nabavili neko malo kuče i sad se ne odvajaju od njega.

Ма тек је тамо хаос, па Бора чорба је још пре 30 и кусур година певао, кучићи по улицама каку, кад смо се ми чудили како је то могуће.

Vidi, broj ljudi koji imaju pse raste jer mnogi jednostavno nisu prethodno imali takva iskustva, pa su ih onda stekli i svidelo im se. Na primer, meni su na kapiju banjavali potpuni stranci koji sa ulice vide mog psa i dođu da se raspitaju ima li potomstvo za prodaju. Ili, moje prve komšije koje nisu nikada imale psa, pre nekoliko meseci su nabavili neko malo kuče i sad se ne odvajaju od njega.
Да да, људи до скоро нису ни знали да постоје пси, открили су их недавно тек.
Иди бре, ми смо као деца имали луталицу коју смо хранили, али знало се, кад дођеш кући, перу се руке ако си дирао куче. У селу исто, ако си имао посла са псом, пери руке па у кућу. И не само са псом, ако си мазио пилиће исто.
Ово сад испрали им медији мозак, спавају и једу са псима, бришу им буље, чисте шапе, ма оно, изиграва му слугу по цео дан.

Ти ниси чуо за протестна писма, петиције, писање америчких медија, притиске који су уследили после укидања шетње паса од 8 до 9 увече?
Није ти рецимо чудно да ти се у гомили реклама кезе псеће њушке са ТВ-а? Није ти чудно да никоме не пада на памет да кажњава псе који се шетају около без корпе и повоца, упркос прописима? Није ти чудно да нико не кажњава за остављање толико псећих мина по парковима?
Није ти чудно да у разним емисијама камере снимају псе како јурцају около, а ту одмах је парк за псе, у који су уложене паре да би их ту пуштали?

Мрзи ме више. Ма јок, не постоји псећи лоби...

Ja volim pse ali kuckari su opasna sekta u Beogradu.

Да да, људи до скоро нису ни знали да постоје пси, открили су их недавно тек.
Иди бре, ми смо као деца имали луталицу коју смо хранили, али знало се, кад дођеш кући, перу се руке ако си дурао куче. У селу исто, ако си имао посла са псом, пери руке па у кућу. И не само са псом, ако си мазио пилиће исто.
Ово сад испрали им медији мозак, спавају и једу са псима, бришу им буље, чисте шапе, ма оно, изиграва му слугу по цео дан.

Ne nisu znali da postoje, nego nisu znali za iskustva života sa psima. Još jedan primer je moja majka. S obzirom na to da živi na drugom kraju grada, nije mogla da se meša u našu odluku da nabavimo psa, ali je bila i te kako protiv. Sada, to jest dok nije uveden policijski čas, dolazila je dva puta dnevno sa operisanim kukom samo da bi se igrala i provela neko vreme sa njim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back