fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Omašio si! Ni jedan saveznički bombarder NIJE bio oboren od neprijateljskih aviona ako su im pratnja bili piloti iz te eskadrile (tzv. Crveni repovi)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Omašio si! Ni jedan saveznički bombarder NIJE bio oboren od neprijateljskih aviona ako su im pratnja bili piloti iz te eskadrile (tzv. Crveni repovi)
То у филму, а заправо је било оборено 25 бомбардера, и то од једва тренираних цигана луфтвафеа 1944е кад су имали фазон 300 авиона против 5000 америчкихOmašio si! Ni jedan saveznički bombarder NIJE bio oboren od neprijateljskih aviona ako su im pratnja bili piloti iz te eskadrile (tzv. Crveni repovi)
од стране*То у филму, а заправо је било оборено 25 бомбардера, и то од једва тренираних цигана луфтвафеа 1944е кад су имали фазон 300 авиона против 5000 америчких
морају да лажу да би наоружане звери имале чиме да се поносе
Neka visoka politika ili WTF? Čak i danas lagati da su crnci bili bolji piloti od belčuga?То у филму, а заправо је било оборено 25 бомбардера, и то од једва тренираних цигана луфтвафеа 1944е кад су имали фазон 300 авиона против 5000 америчких
морају да лажу да би наоружане звери имале чиме да се поносе
имају просечан ајкју од 86, а белци у америци 98Neka visoka politika ili WTF? Čak i danas lagati da su crnci bili bolji piloti od belčuga?
имају просечан ајкју од 86, а белци у америци 98
COOL! Podsetio si me: Kada se 80-tih moja ekipa iz aerokluba spremala za lekarski pregled u ŠRO ( škola rezervnih oficira za pilote), šef nam je rekao: Nemojte test inteligencije popuniti 100 procenata tačno! Nikome ne trebaju prepametni piloti koji znaju da ih se šalje u samoubilačke misije!имају просечан ајкју од 86, а белци у америци 98
Тачно тако, шаљу дебиле прве, то су преузели јер је много добрих људи умрло 2. св. Глобална стратегија коју и совјетски савез користиCOOL! Podsetio si me: Kada se 80-tih moja ekipa iz aerokluba spremala za lekarski pregled u ŠRO ( škola rezervnih oficira za pilote), šef nam je rekao: Nemojte test inteligencije popuniti 100 procenata tačno! Nikome ne trebaju prepametni piloti koji znaju da ih se šalje u samoubilačke misije!
Potvrđeno 90-tih..... koliko je Galebova i Jastrebova oboreno?
Gavrilo Princip je lako i efikasno rešio pitanje 'legitimnosti' nekih BiH predstavnika!Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović rekao je danas novinarima na obilježavanju godišnjice zločina u Grabovici da je legitimno predstavljanje uslov opstanka BiH.
Kako je rekao Čović, osvrčući se na nedavne izjave novog visokog predstavnika u BiH, Schmidt samo štiti BIH i sva tri naroda.
"Mislim da Christian Schmidt, kao visoki predstavnik u BiH, nije na ničijoj strani. Kada je rekao da ovdje imamo problem legitimnog predstavljanja govorio je to u interesu zaštite Bosne i Hercegovine. Jer, ako ne bude legitimnog predstavljanja neće biti ni Bosne i Hercegovine", istakao je Čović.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cov...ja-nece-biti-ni-bosne-i-hercegovine/210909079
Нешто се крупно иза брда ваља кад је овај мудри латин почео да даје овакве изјаве ,до сада је само шутио и мутио иако су притиснути уза зид
Припрема ли се распад БИХ?
"Jedan poseban moj zadatak je do kraja godine posvetiti se dugo pripremanoj priči oko osiguranja ravnopravnosti Hrvata i njegovom legitimnom predstavljanju u institucijama vlasti na svim nivoima u BiH, i uvjeren sam da ćemo to u narednih par mjeseci završiti u ovoj kalendarskoj godini" |
|
Biće zanimljivo? Ili neće jer Hrvati nemaju MU-DA!? Da sam balija, ovako bih razmišljao:Свакако ће бити занимљиво посматрати којом ће се методом одређивати "прави и/ili криви Хрвати".![]()
Једноставно.Po kojem kujchevom pravu bi Hrvati trebali imati više prava u 'MOJOJ' Bosni, nego što su to dobili Srbi u Hrvatskoj?![]()
![]()
![]()
Вадиће крв.?Biće zanimljivo?
Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović rekao je danas novinarima na obilježavanju godišnjice zločina u Grabovici da je legitimno predstavljanje uslov opstanka BiH.
Kako je rekao Čović, osvrčući se na nedavne izjave novog visokog predstavnika u BiH, Schmidt samo štiti BIH i sva tri naroda.
"Mislim da Christian Schmidt, kao visoki predstavnik u BiH, nije na ničijoj strani. Kada je rekao da ovdje imamo problem legitimnog predstavljanja govorio je to u interesu zaštite Bosne i Hercegovine. Jer, ako ne bude legitimnog predstavljanja neće biti ni Bosne i Hercegovine", istakao je Čović.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/cov...ja-nece-biti-ni-bosne-i-hercegovine/210909079
Нешто се крупно иза брда ваља кад је овај мудри латин почео да даје овакве изјаве ,до сада је само шутио и мутио иако су притиснути уза зид
Припрема ли се распад БИХ?