"Čovek", slepo crevo evolucije

• Začetnik teme Začetnik teme spark
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde ispada da su ljudska bića grozna bića samo zato što zagađuju okolinu. Svi se za to hvataju, ali mislim da ima gorih stvari koje ljudi rade ali ne mislim da su zbog toga slepo crevo evolucije... Ljudi treba da budu zahvalni zbog toga što su to što jesu, a ne neka bezumna životinja koja nije ni svesna svog postojanja. Sad što neki ljudi nisu zadovoljni samim sobom to je druga stvar...

ma ljudska bica su grozna po mnogim pitanjima...lazowi,lopowi,ima puno debila,nasilnika,pedofila,onih koji muche ziwotinje,ulizica...ma daj ne moze se ni zamisliti,a kamoli nabrojati!:neutral:
Da, ali su ujedno i dobri, hrabri, nesebični, pomažu životinjama i tako dalje, ko će sve nabrojati. Neko vidi sve crno, mada kako i nebi na ovim prostorima. Ne kažem da je ovde najgore, ali je prilično loše!

Ovde ispada da su ljudska bića grozna bića samo zato što zagađuju okolinu. Svi se za to hvataju, ali mislim da ima gorih stvari koje ljudi rade ali ne mislim da su zbog toga slepo crevo evolucije... Ljudi treba da budu zahvalni zbog toga što su to što jesu, a ne neka bezumna životinja koja nije ni svesna svog postojanja. Sad što neki ljudi nisu zadovoljni samim sobom to je druga stvar...

pa ima gorih stvari naravno...

Nećeš valjda? Zvučiš mi kao dobrica. A ovi ljudi nisu ubijali... pardon, drali životinje iz dosade, već zbog zarade. To je prirodno kao što lav ubija svoje mladunce da bi mogao ponovo da se pari sa ženkom, kao što neke zmije svoj plen parališu pa ih žive progutaju, kao što razne grabljivice samo povrede plen i posle puste mladunce da treniraju na njemu, kao sto kitovi igraju tenis sa živim fokama itd...

Poslednja izmena:
znachi prirodno je i NORMALNO,da oderes nekoga ZIVOG bez da ga predhodno makar ubijes,i to sve zbog je..benog novca?
pa ti onda nisi nista bolji od tih psihopata
Pa ja bi ih verovatno ubio pre toga, ali ko sam ja da sudim kako će neko odrati rakuna... Možda krzno bude bolje ako ga oderu dok je živ, a možda su samo sadisti... Ko će li ga znati? I zbog čega će drugo to raditi ako ne zbog novca, vidiš da je tamo beda. Neće sigurno otići na letovanje od tih para već će ih potrošiti na konzervu sardina, malo hleba i selotejp da zalepi cipele. A to šta je razumno, a šta ne sve zavisi od tačke gledišta... Mislio sam da lavovi ubijaju sve mladunce i svoje i tuđe... no dobro, svi su oni meni isti.

Nećeš valjda? Zvučiš mi kao dobrica. A ovi ljudi nisu ubijali... pardon, drali životinje iz dosade, već zbog zarade. To je prirodno kao što lav ubija svoje mladunce da bi mogao ponovo da se pari sa ženkom, kao što neke zmije svoj plen parališu pa ih žive progutaju, kao što razne grabljivice samo povrede plen i posle puste mladunce da treniraju na njemu, kao sto kitovi igraju tenis sa živim fokama itd...

Čekaj, busamo se u grudi, kao razumna smo stvorenja a ovamo se vadimo na druga stvorenja koja nisu "razumna" već se vode (koliko je nama poznato) isključivo instinktima samoodržanja, održanja svojew vrste i svog direktnog potomstva?

***-a....zhalosno....

Makijaveli, ti si izgleda neka jako kulturna osoba? Vidim, malo texta pa malo **** pa opet malo texta... I smatraš da je iskljulivo Gradska čistoća odgovorna za stanje na ulicama i da je to isključivo stvar gradske čistoće, a ne kulture i osnovnog domaćeg vaspitanja? Ali dobro, neću da se nastavljam tu s tobom, ti očigledno misliš da si najpametniji na svetu. I gazio bi i preko leševa da dođeš do cilja.

Čekaj, busamo se u grudi, kao razumna smo stvorenja a ovamo se vadimo na druga stvorenja koja nisu "razumna" već se vode (koliko je nama poznato) isključivo instinktima samoodržanja, održanja svojew vrste i svog direktnog potomstva?
Da, da micaigoxy je već to pomenula. I ti ljudi nisu izgubili razum pa odrali životinje već to rade zbog novca, i to piše par postova više. I uopšte ne moramo da se vadimo ni nakoga jer ljudi rade sve da bi preživeli. Neko zida, neko peva, neko mesi hleb, a neko dere životinje.

pa da...mnogo je lakshe odrati zivotinju koja je slabija od nas,nego zidati gajbu ili orati njivu....
ima mnogo toga sto ti mentoli mogu da rade,a izabrali su najgore i najsurovije.
to samo govori o tome kakav im je razum....psihopate.
zashto tako ne uzmu ljude da deru....
neka prave kozne jakne od crnaca ili belaca ili indijanaca....kakve veze ima....to su pare...
ali ne....kako svoju vrstu da ubiju...kuku pa to nije moralno itd,bla bla.....
zasto ne nadju sebi ravnog,da ga prvo savladaju golim rukama,pa onda da ga oderu?
najlakse je drzati rakuna celog zivota u malenom kvezu,doci i odrati ga zivog....
neka bude shmeker pa neka se prostituise,tako ce vise zaraditi a jos je lakse....kreten....sramota ga da bude ***** pa nasao zivotinje da muchi.....debil....
chim on ne ubije zivotinju odmah je jasno da ga treba zatvoriti u zatvor do kraja bednog zivota....slepac glupi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back