Covek nece da prevede auto a na mene stizu kazne za parkiranje.

Cao, da ne bi otvarala drugu temu, a imam sličan problem.
Pre neki dan prodala sam auto. Pošto je bio praznik, dogovor je bio da se nadjemo ove nedelje da odemo do notara i uradimo prenos. Auto je registrovan do kraja godine, čovek me je zamolio da mu dam i saobraćajnu što sam ja budala i uradila. Slikala sam njegovu licnu kartu i danas ga ceo dan zovem i ne javlja se.
Sta ja sad mogu da uradim, jer nemam kod sebe nikakav dokaz da sam mu auto prodala? Da li mogu da odjavim tablice i saobraćajnu ako nisu fizički kod mene?

Pre neki dan prodala sam auto. Pošto je bio praznik, dogovor je bio da se nadjemo ove nedelje da odemo do notara i uradimo prenos. Auto je registrovan do kraja godine, čovek me je zamolio da mu dam i saobraćajnu što sam ja budala i uradila. Slikala sam njegovu licnu kartu i danas ga ceo dan zovem i ne javlja se.
Sta ja sad mogu da uradim, jer nemam kod sebe nikakav dokaz da sam mu auto prodala? Da li mogu da odjavim tablice i saobraćajnu ako nisu fizički kod mene?
Odes u policiju sa tom slikom licne karte i oni ce ga naci,ili nadji neke rodjake da odu kod njega i da skinu tablice,ako vec nije prodao auto dalje.

Poslednja izmena:
Jesi bar pare uzela:dash:

Uzela sam novac, isplatio je auto u celosti. Imam njegovu adresu, slikaju licnu kartu. Danas sam ga zvala da se dogovorimo oko termina za prenos jer radim neko čudno radno vreme i moram da uzmem slobodan dan ali se čovek ne javlja.
Razmisljam da sutra odem u policiju i objasnim stvar, ali se plašim da mi nece pomoci
Hoce ti pomoci i naci ce ga brzo.Oni cak mogu da stave zabranu na voznju sa tim tablicama na tvoj zahtev.Mogu da jave policiji u njegovom mest i da mu poskidaju tablice,a ti ponesi te kazne od parkiranja da i to imaju u vidu..

Poslala sam mu poruku da cu se obratiti policiji ako se ne javi i javio se odmah sa pricom da je bio u selu i pristao da odemo sutra kod notara. Namerno sam potencirala komunikaciju preko poruka da bi imala dokaze. Nadam se da će sutra doci da više rešim ovo, baš sam ispala glupa:dash:
Ponesi srafciger,ako dodje s kolima,imas pravo da mu skines tablice,uvek i na svakom mestu.Pa nek onda odluci da li ce da prevede,ili ne.

Povescu brata, posle notara cu mu tražiti da ode odmah do agencije da plati porez i novu saobracajnu, ako ne onda policija, nista drugo:neutral:
Ipak bih ja poskidao tablice,jer si platila nekoliko kazni,za neplaceno parkiranje,a moze prodati auto drugome,pa posle ne mozes naci ni ko je ni gde.Tako rade preprodavci.Ako je kupio za sebe,onda ne bi trebalo da ti pravi bilo kakav proble,pa cak i da ti vrati pare od kazni.

Hvala svima, uspela sam da rešim problem. Čovek je prvo došao sa pričom da hoće samo ovlašćenje, pa onda kao ajde samo kupoprodajni pa će on da uradi prenos. Svo vreme je komentarisao da bi auto najradije vratio :neutral: Na kraju sam vec i pozvala policiju i prijavila ga jer je bio neprijatan, pravio scene i vređao kad je video da sam pozvala policiju. Po dolasku policije, krenuo je njima sa pričom kako je on meni dao više para itd, sreća pa sam imala poruke da dokažem. Na kraju je na nagovor policije potpisao kupoprodajni i otišli smo odmah do agencije. Tamo je platio porez i novu saobacajnu ( tablice ne, jer smo iz istog grada) moju staru su uzeli, a njemu će uraditi novu na njegovo ime.
Nadam se da je se sad auto vodi konačno na njega, ne znam da li ja treba nesto da odjavljujem?

Hvala svima, uspela sam da rešim problem. Čovek je prvo došao sa pričom da hoće samo ovlašćenje, pa onda kao ajde samo kupoprodajni pa će on da uradi prenos. Svo vreme je komentarisao da bi auto najradije vratio :neutral: Na kraju sam vec i pozvala policiju i prijavila ga jer je bio neprijatan, pravio scene i vređao kad je video da sam pozvala policiju. Po dolasku policije, krenuo je njima sa pričom kako je on meni dao više para itd, sreća pa sam imala poruke da dokažem. Na kraju je na nagovor policije potpisao kupoprodajni i otišli smo odmah do agencije. Tamo je platio porez i novu saobacajnu ( tablice ne, jer smo iz istog grada) moju staru su uzeli, a njemu će uraditi novu na njegovo ime.
Nadam se da je se sad auto vodi konačno na njega, ne znam da li ja treba nesto da odjavljujem?
UU redu je,cim je promenio saobracajnu,sada se vode kola na njega i tebi vise ne mogu stizati kazne.Uradila si pravu stvar.

Back