Čovek iz Tuzle pretio da će da sruši avion jer su prinudno sleteli u Beograd! video

Овај целокупни процес је КАПИТУЛАЦИЈА закона државе Србије .Гранична полиција је поступила правилно , тужилаштво је одмах реаговало да се пусти , да би накнадно, и то након додатних консултација, одредило притвор од 48 сата , да би потом поново ослободило дотичног..

Да ли неко може да ми објасни овакво понашање ?

Чему експресно пуштање на слободу и знемаривање чињенице да је дотични учесник злочина у рату над српским народом .
Jednostavno je !

Ili ćeš balijama napraviti auto-put Sarajevo-Beograd, ili ćeš zatvoriti baliju na par godina.
Pa sad, ko ga oslobodi pitam se ?

Potpuno sam previdio i taj revolucionarni krik.

Да, ја нисам.

Ја сам, мислим, релативно толерантан човек. Могу да прихватим да постоје људи који ме мрзе на националној основи, рецимо. Али ако ме неко мрзи на националној, верској, и класној основи, онда је то можда мало de trop.

Онда је можда океј са моје стране да помислим "нека изгори, није нека штета".

Изгледа да је лик само дилкан који се боји авиона. :D А бошњачки жње портали већ га прогласили жртвом лажног геноцида.

Pa da, sasvim je uobičajeno da svi koji imaju strah od letenja psuju srpsku majku.
To mu kaže i pokojna sestra koja je sahranjena u Potočarima, a živi u USA

Nije mi jasno kako se niko od toliko ljudi nije našao na mu *ebe oca očinskog. Zar su ljudi postali tolike "diplomate" tj. pi*zde.
Da mu se moj brat od tetke slučajno našao u tom avionu, ošafio bi mu glavu garantovano, ali bukvalno ošafio.
Opet praviš terorističke pretnje

Огромна неправда и капитулација закона , гнусно је и одвратно .

Јадне жртве које су гледалале овог монструма и на крају поново понижене јер је дотични пуштен..
Treba da tuži tabloide što su ga klevetali

Milijardu dinara

Nije mi jasno kako se niko od toliko ljudi nije našao na mu *ebe oca očinskog. Zar su ljudi postali tolike "diplomate" tj. pi*zde.
Da mu se moj brat od tetke slučajno našao u tom avionu, ošafio bi mu glavu garantovano, ali bukvalno ošafio.

Авион је летео за Тузлу , ко да се нађе ?

Opet praviš terorističke pretnje

Treba da tuži tabloide što su ga klevetali

Milijardu dinara

Новине су написале истину , дотични је ратни злочинац , његово име је евдентирано да је учествовао у рату

Срби из Тузле су побијени и протерани а о Живиницам, где је дотични вршио злочине , да не говорим .

Тузла је било стратиште са преко 20 логора за Србе , било је ту маскарирања , силовања , злостављања

A jel

Zamisli uplatiš kartu za Tuzlu, a oni te odvedu kod neprijatelja iz otadžbinskog rata (SNS)

да, замисли сачека га отац или мајка убијеног дечака из Тузланске колоне

Капитулација ПРАВДЕ И ЗАКОНА!

Je li ovo tvoj brat od toje tetke?

127863464_10207458510738649_4090858777534939145_n.jpg

to sam se i ja pitala,
ovi kao da su izgubili osecaj za realnu opasnost,
pad aviona usled boodale,...
za sve njiih je realna opasnost ocigledno bila sletanje u beograd,
ja bih verovatno uzela neku flasu viskija iz djuti fri bara i razlupala mu tintaru

Je li ovo tvoj brat od toje tetke?

127863464_10207458510738649_4090858777534939145_n.jpg
kad ti imas let,
da se sklonimo,
da nam ne padnes na glavu

A jel

Zamisli uplatiš kartu za Tuzlu, a oni te odvedu kod neprijatelja iz otadžbinskog rata (SNS)
aj sto se on istraumirao,
nego i cela baznija s njim,
naime, to im se svima sad moze desiti,
...lose vreme, a zima tek pocela

Што више пасивних присутних, то мање шансе да ће појединац да искочи и уради нешто друго. Познат феномен у социјалној психологији.

А и са друге стране, ретко који паметнији човек чезне да буде умешан у неку битку у авиону, после буде привођен, испитиван, треба да сведочи и шта све не. Све су препустили посади која се и јесте рвала са овим мизерним чичом.

Evo skoro treći dan od incidenta u Wizz Airu ne sazna smo u kojem je logoru navodno dotični bio,ni gdje je živio prije rata,ni kad je odselio u Dansku.

Сазнали смо да је заведен у регистру као припадник ткз армије БиХ и да је у тој злочиначкој војној формацији провео цео рат .

Сазнали смо да се користио лажима , и он и његвоа сестра , да би добили визе и држављанства ..

Само још нисмо сазнали колико Срба је убио јер мртва уста не говоре , говори његова савест

A jel

Nema greske.Mozda ste dobili pogresan broj,ali ste dobili koga ste trazili.?

Evo skoro treći dan od incidenta u Wizz Airu ne sazna smo u kojem je logoru navodno dotični bio,ni gdje je živio prije rata,ni kad je odselio u Dansku.
Ali pazi...odmah se zna da je bio u logoru...i ni manje ni vise,i da mu je brat ubijen,i sestra silovana.
A nigdje podataka,koji logor,koji brat,koja sestra.
A svi znamo da stotinu puta izrecena laz postaje istina.
Takodje,niko ne zna odakle je lik...pominje se Tuzla,Zenica,Zavidovici,Zivinice....da li je uopste bio u ratu,a kamo li u logoru...
A sve i da je bio,to ne opravdava ovo ludacko ponasanje i prijetnje.
I naravno,opet su Srbi krivi...a avion madjarski,putnici Bosnjaci,ugrozio svoje sunarodnike.
Sad samo zamislite da je neki Srbin ovo uradio...da li bi se iko pitao da nema kakve traume iz rata ili bi ga momentalno proglasili teroristom?
Odgovor svi znamo.

Poslednja izmena:
Au znači leti low-cost linijom

Kvari utisak
Ovde ga samo ti branis i to nesuvislim i glupim komentarima.
A i sam si svjestan da je lik postupio psihopatski,agresivno i nasilno,nezavisno koje je nacije doticni.
Mislim,smatram da si toliko pametan,da ovo shvatas,samo si ovdje dosao da kontriras.
Argumenti nisu bitni.
Cak i video snimak postoji,znaci,nije neki Srbin izmislio i slagao,kako bi se vjerovatno pricalo.
Trideset godina je proslo od rata.
Zivot se davno nastavio,samo u Bosni stoji.
Isto kao da nisu sve strane bile istraumirane,samo jadni Bosnjaci.
Ta prica odavno ne pije vode.

Ovde ga samo ti branis i to nesuvislim i glupim komentarima.
A i sam si svjestan da je lik postupio psihopatski,agresivno i nasilno,nezavisno koje je nacije doticni.
Mislim,smatram da si toliko pametan,da ovo shvatas,samo si ovdje dosao da kontriras.
Argumenti nisu bitni.
Cak i video snimak postoji,znaci,nije neki Srbin izmislio i slagao,kako bi se vjerovatno pricalo.
Trideset godina je proslo od rata.
Zivot se davno nastavio,samo u Bosni stoji.
Isto kao da nisu sve strane bile istraumirane,samo jadni Bosnjaci.
Ta prica odavno ne pije vode.
Nikad vi niste ni primili k znanju agresiju SNS-a i Aleksandra Vučića protiv bosanskog radnog naroda 1992.

Takodje,niko ne zna odakle je lik...pominje se Tuzla,Zenica,Zavidovici,Zivinice....

Добро, реално говорећи то су све једнако неприхватљива места.

Замисли, враћаш се из Данске у Живинице, где год то конкретно било. То је олакшавајућа околност.

Back