Čovek iz Tuzle pretio da će da sruši avion jer su prinudno sleteli u Beograd! video

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.984
...

Čovek iz Tuzle pretio da će da sruši avion JER SU PRINUDNO SLETELI U BEOGRAD! VIDEO​

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3839797/drama-pretio-da-ce-da-srusi-avion-tuzla-beograd-video
- Je*em vam majku gospodsku srpsku! Je*em vam mater u usta srpska! Je*em vam mater balijsku! Zašto šutite? - izgovarao je on besno, sve vreme pokušavajući da se otrgne iz ruku mladića koji mu je ruke držao iza leđa, pokušavajući da ga zadrži.

Komšiji preusmerili avion na Beograd...
Pobesneo...:patkica:

...

Ajde on. Ali što ženu?

Mujo i Fata htjeli da otvore vrata i izadju iz aviona na 10.000 metara visine....

Vozac od aviona nije htio stanuT' dje je on zacrt'o ...

Gloova ga bolila poslije toga pa je malo flipnuo te je poc'o psovat' majku srpsku i krst...

Uhapseni i on i zena mu. Em je u Srbiji em je u zatvoru.

Tako je kad covek nema pameti.

Sad ce krenuti prica da su ga zatvorili u logor i genocidisali...

...

Ali bio je fer, psovao je i Srbe i balije.
Ok, možda malo više Srbe i krst, ali i ima nas više, tako da se vidi da je vodio računa o proporcionalnoj zastupljenosti.

Zato sto je iz Tuzle a tamo su ti šatro multetnicari građanisti...

...

Ajde on. Ali što ženu?

Mozda mislila da mu stjuardesa muva muza dok ga je smirivala...pa se i ona razbesnela...:think:

...

Remetila jrim.
Što da ne.

Video BiH ga ja u Americi da se tako kurči.

Upiškio se od stra'

U Americi nekidan policija pobi pola Trznog centra a onda pitali - ko pravi nered...:sad2:

...

Remetila jrim.
Što da ne.

Video BiH ga ja u Americi da se tako kurči.

Upiškio se od stra'
Epilog ove priče, kako smo takođe saznali od izvora je taj da se on neće goniti krivično, već samo prekršajno, jer je radnik operative tužiocu navodno rekao, prema takođe našim nezvaničnim saznanjima, da je pomenuti putnik samo psovao.

Možda sam četnikozlonamjeran, ali čini mi se da je osim psovanja bilo i izazivanja vjerske i nacionalne mržnje, kao i terorizma u pokušaju.

Back