Counter-Strike

da vam cika kaze jednostavno ako nesto nevalja uzmete cd od cs zera brecis ga o zemlju ides na pijacu kupi jedno 3 4 cda cs 1.6 instaliras dodjes na digital ili vojvodjanski pub ser. i cika vas nauci kako se igra :D

PAnt-L.[+].I-public 22 slota
PAnt-L.[+].I-CW 14 slota
Http://www.pantlaipublic.forumotion.com -za informacije o serveru ip adresi i ostalome admin se iskljucivo deli na pub serveru,pa na CW mozda.
@admin se dobija ulaskom na server a prethodno se javite ovde da znam da vam stavim admina,iskljucivo ide na name i pw.
@za one koji nisu bili admini a mome forumu imate sve o adminu...ako ima zainteresovanih nek se jave ovde ili na forumu,I NEMOJTE DA SPAMUJETE NAJ CS SERVER ......!!!pOz ZA SVE!!!

seinfo _pw tvojpasword i onda mozes uci u igru,a ti trebas skinuti amxmodx i prekopirati ga u canterstrike pa udjes u njega pa u amx pa u configs pa u users.ini i dopises sebe kao admina,valjda sam zasluzio admin,ili ako hoces admin na mome serveru 79.105.29.140:27015 udji ali ovo je ozb server t22 slota!

evo za ovog sto trazi mape $1000$...Itd..Javi ako ti i dalje trebaju...Imam ih gomilu..
A za one koje zanima kako da naprave mapu ili da dodaju admin msn: bobant94@hotmail.com
Za smanjenje pinga je naj bolje da server podignes u SafeModu i jos ako imas sveze instaliran Windows ping ce ti biti 10 ako vas je dvoje na serveru (brzina neta 1024/128)...

Back