Counter-Strike

mozda ako nemas patchV21, a kolko ja znam kad sam zadnji put pravio DS sa svojiim 1024/128 adsl modemom, svi koji su mi dosli na server su imali ping po 150 i to kad smo 2-3 komada. A kad se skupimo najvise- to obicno bude oko 4-5 kom. udje i u 1500.

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi objasni (u koracima) kako da igram kanter na netu.Nekoliko ip adresa sam ukucao i nista ne pokazuje.Jednom mi je pokazalo,ali kad sam isao "conect" izbacilo mi je nesto .dll
Sta je to?Molim vas, neka mi neko objasni...

ljudi pomagaj te!!!!!! ocu da poludim...imam 2 kompjutera i umrezio sam ih i instalirao counter 1.6 na oba i kad krenem da igram nece ni kod jednog da mi nadje drugi kompjuter....doduse nece ni coll of duty i quake3...kako da ih nateram da radi?

pomagaj te molim vas! umrezio sam dva kompjutera i instalirao counter 1.6 na oba i kad krenem da igram nece da mi ni kod jednog da mi nadje drugi kompjuter....doduse nece ni coll of duty i quake3...kako da ih nateram da radi?

ljudi pomagaj te!!!!!! ocu da poludim...imam 2 kompjutera i umrezio sam ih i instalirao counter 1.6 na oba i kad krenem da igram nece da mi ni kod jednog da mi nadje drugi kompjuter....doduse nece ni coll of duty i quake3...kako da ih nateram da radi?

wireless
planiram da predjem na kablovski (JOTEL) , samo me zanima da li je bolji, kakv je ping i sl
Slusaj,ja sam imao Wireless(V-Online) i ping je bio nenormalno velik i net je stalno pucao a skup je bio do zla boga(1500din,256/256).Sad sam presao na kablovski(Kopernikus),za koji dosta govore da je krs,a neki kazu da je extra.I sa ovim netom ja nemam nikakvih problema,ne puca veza,ping ne prelazi 50,itd...(1400din,1024/256 protok).

Back