Counter-Strike

imam jedan problem oko cs 1.6 tacnije kada napravim svoj server preko programa dedicated server podelim ip i svi osim mene imaju ping preko 100 a pre nego sto sam izbrisao cs to mi se nije desavalo jel mi treba neka novija verzija ili sta?

Treba mi pomoc... Pre dva dana mi se oruzje automatski prebacilo u levu ruku(?!) i ne mogu da ga prebacim nikako...ni na "H" u toku igre,ni spustanjem konzole(cl_righthand 1-uvek stoji 1,ma sta ja kucao...),ni u opcijama! Takodje nema sanse da color quality prebacim na 32 bita,a pre je moglo!!! Inace ,cisto da napomenem, igrica je original i to poslata iz Svice . Ista stvar se desila i mom drugu pre nekog vremena i on nezna kako da resi problem POMAGAJTE!!! Pozz :dontunderstand::sad2:

Poslednja izmena:
Hvala unapred! E sad...:dash:...mislim da je 1.6?! Instalacioni disk koji sam dobio je na nemackom,tako da nemam pojma,a nigde ne vidim broj! Pise samo "Counter-Strike1 Antologie" i "Das komplette Counter-Strike1 paket.Enthalt die Originalversion des weltweit besten Online-Action-Spiels sowie Counter-Strike:Condition Zero" :rtfm: Ako mozes-POMAGAJ!!!

Ovako,Udji u igricu,idi na opcije (ili kako se vec kaze na nemackom) onda idi na multiplayer i pritisni advanced (ili kako se vec kaze na nemackom) i onda ces imati opciju da biras roght handed i left handed (ili kako se vec kaze) i onda izaberi right handed i pocni da igras.

I ja sam imao ovaj problem i tako sam ga resio.:hahaha:

Back