Kad kažeš da je obrisao sve, misliš da je samo reinstalirao igru ili je obrisao i EXE fajl koji pokreće instalaciju? Ako nisi siguran šta je od ta dva, idi na pretragu kompa (search), ukucaj "counter strike" i vidi da li ti je instalacioni fajl još na kompu.
Ako pronađe fajl, samo ga pokreni i instaliraj igru ponovo. Ne bi trebalo da bude nikakvih problema s tim.
Ako je brat izbrisao kompletnu igru, tj. ako na celom tvom kompu ne pronađeš nijedan fajl sa CS u imenu, biće ti potrebna sama igrica. Možeš da je nabaviš na CD-u, ali ako imaš brz net zgodnije ti je da je skineš sa neta, jer u tom slučaju ti neće biti potrebna instalacija igre Half-Life ni bilo šta slično (mada možda neće trebati ni ovako). Igru možeš da skineš preko Rapidshare-a ili torenta (ako ti bude trebao link javi se na PP pošto linkovi te vrste ne smeju da se objavljuju javno na forumu). Naravno, trebaće ti i "pakovanje" botova ako želiš da igraš "protiv kompa", a ne bi bilo loše da nađeš i paket mapa da bi imao velik izbor. Uostalom, u naslovu fajla koji budeš skidao (ako se opredeliš za download s neta) trebalo bi da piše da li ima u sebi ugrađen i pack sa botovima i mapama i svim ostalim.
Ako je u pitanju CS 1.6 Non-Steam, moja ti je preporuka da skineš i patch v26 jer on otklanja neke greške u igrici (ja sam imao nekih problema sa Non-Steam verzijom koje sam rešio upravo ovim pečom). Mislim da nije teško naći ga na netu.
Ukoliko ti dosadi igranje s botovima pa rešiš da probaš igranje na belosvetskim serverima, možda će ti biti potreban i neki programčić kojim potvrđuješ da ne koristiš nikakve šifre, kao što je na primer sXe Injected. Ima dosta servera koji zahtevaju da korisnici imaju aktiviran ovaj programčić, pa ako te neki server izbaci jer nemaš to što se traži, da znaš da je to u pitanju.
Eto tako, pa javi šta si uradio. Ako budeš imao bilo kakvih drugih pitanja samo pitaj. Pozz