Counter-Strike

Ovako, priznacu counter strike igram po 10 sati dnevno i sad se javio problem koji :dontunderstand: .Naime trebao je da se skine novi protokol v48 i naravno to sam uradio i instalirao. Kada sam usao u igru pisalo je:

Runtime Error!
C:\Program Files\Counter-Strike 1.6\Counter-Strike\hl.exe
abnormal program termination

Pomozite......... :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth: :worth:
:dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash: :dash:

ma ovde se jarane nista nevidi,a ako mislis na mjenjanje skinova moras prvo skinut skin sa neta i onda naci gdje ti je cs insaliran kod mene je Local disc/game/cs full/i sad ako ti se pokazes kad odpakujes 1 cstrike onda ga odma u ovaj cs full odpakujes a ako ne trazis u ovom folderu (cs full) cstrike/models

nisam ti mogao bolje objasnit

ma ovde se jarane nista nevidi,a ako mislis na mjenjanje skinova moras prvo skinut skin sa neta i onda naci gdje ti je cs insaliran kod mene je Local disc/game/cs full/i sad ako ti se pokazes kad odpakujes 1 cstrike onda ga odma u ovaj cs full odpakujes a ako ne trazis u ovom folderu (cs full) cstrike/models

nisam ti mogao bolje objasnit

Ala si ga zakomplikovao :neutral:

Skini ga na fpsbanana> otpakuj > to ubaci u cstrike pa models

Otvorio se novi server za Counter Strike 1.6

Jako dobar server, sa veoma dobrom admin ekipom koja sve vreme prati da se igra posteno i korektno. Posetite nas i uverite se u kvalitet igre. Server je bez laga, i prosto je milina igrati.

IP servera je: 217.26.212.47:27069

Adresa foruma www.cs-egim.com

za one najredovnije igrace sleduju mnoge privilegije..:cool:

Pozdrav pa se vidimo na serveru!

217.26.212.47:27069

Ja sam se prijavio na forum, vidjecu kako je na serveru

Nick mi je Chaos ili Ellem, pozz :)

Znaci najraspaliji server na kome sa ikad igrao -.-

Dobio sam ban zbog "wallhacka", znaci admin retard zesci. Znaci igram 2ipo godine Counter Strike i nikad ama bas nikad nisam ni pomislio da skidam cheat, a ovaj retard mi nesto sere.

Predstavljam vam nesto novo sto do sada mozda niste imali prilike da igrate, a to je poseban MOD Predator vs Humans. Beta je verzija i jos se usavrsava. O cemu se radi, ovako ukratko:

Mape su izuzetno tamne i zahtevaju mnogo opreznosti i skila. Human-i imaju lampe sa vecim opsegom osvetljivanja i na vratima su postavljene male svetiljke radi malo lakseg snalazenja.

- Predator je sam, usamljen i trudi se da pobedi svoje protivnike tj Humans-e. Sa lakocom ubija jer je brz, skace visoko, penje se po zidovima, nevidljiv je i ima mogucnost da puca laserom. Od mogucnosti poseduje dve vrste pogleda:
1. Vidi toplotu tela protivnika,
2. Nightvision + vidi koliko protivnik ima helta i sta nosi od naoruzanja.
Pored ovih mogucnosti predatorova snaga ili HP iznosi 600 jedinica.

-Humani opremljeni specijalnim scoutom, specijalnom m4 sa bacacem granata i heklerom sa bacacem granata trude se da pridobiju Predatora.

Onaj ko prvi uspe da ubije predatora postaje Predator.

Dodjite, posetite nas i uzivajte se sa nama.

91.150.72.229:27029
Predator vs Humans

par SS-a

1.Toplotni pogled
dedust20002em.jpg

Predator ima jos jednu mogucnost da vidi iza boxova. Nije WH

2.Predator na velikoj kutiji na teroroskom pocetku na mapi de_dust2
dedust20003.jpg

3.Nightvision
dedust20004br.png

Poslednja izmena:

Back