Counter-Strike

Koji modem koristis? Ako nemas kablovski ili barem modem ISDN, zaboravi!!! I ja sam probao pa sam se razocarao. Imas na www.beotel.yu igraonicu i tamo ti sve lepo pise kako da se igras, ali moras biti njihov korisnik! Imas i na drenik.net igraonicu, ali moj ti je savet da batalis posto je to uvek prepunjeno!!! Ako ti nadjes nesto ti mi javi pa i ja da probam! CIAO :D

zna li ko kako da od kuce sa kompijutera igram na rstelu kantera.Ja se prikljucim na internet i probam ne moze a i ukucam ip adresu ako neko zna sta treba neka mi odgovori. pomazite :lol: :cry: :lol: :wink:

Ovako, ranije sam najnormalnije igrao cs 1.5 online, sada kada sam uzeo novi hdd i instalirao halflife i sve dodatke zavrsno sa verzijom 1.1.1.0 kada startujem ct i idem na online on mi izbaci da je out of date tralalalla, to mi se desavalo i ranije dok nisam instalirao hl verziju 1.1.1.0 i posle toga je radilo normalno a sada nece. Da li neko zna u cemu je fora, hvala unapred. Jos nesto kad me pita da li hocu da updejtujem kliknem yes on nesto odradi i kaze mi da imam verziju 1.1.1.0 i da ne postoji novija :shock:

AQVA:
Kako spasiti pilota u CS-SZERO

Eh, sad, kog pilota? U prvoj misiji onog jednog lika trebash dovesti do helikoptera i kraj.
Pred kraj igrice u jednoj misiji treba spasiti dva pilota iz srushenog aviona. Morash ih naci i odvesti na Rescue Point (veliko R u gornjem levom uglu) jednog cesh lako naci, a drugi je pod zemljom.

Back