Counter-Strike

Od kad sam nabavio MSI plocu K7N2 Delta sa Nforce chipsetom Counter Strike(a i josh neke igrice) mi stalno zamrzne sistem.Ranije nikad nisam imao problema sa Asusom.Procesor je Barton 2500+,graficka Radeon 9200se. Na Asusu je bila ista graficka,ali je procesor bio Celeron na 1,7GHz. Da li je neko imao slicne probleme i da li ima ideju kako da reshim?
p.s. Mashina radi savrsheno osim u nekim igricama...:-(

Koji CS imas? Meni je poznato da jedino 1.0 radi bez problema, svi ostali su za bacat. Zamrzavanje u igri, nestanak zvuka, trzanje, blokiranje servera ti je tipicno za Kanter.

Koristio sam dosad verziju 1.3,imam na cd-u i 1.4,i 1.5 ali to je loshe narezano.Nikad nisam imao problema sa 1.3 verzijom na Asusu,sad me Microstar muci:-( Da li ima neki patch,ili tako neshto za Nforce2 chipset? Ili je neshto drugo problem?
p.s: Nemam problema ni sa jednim programom ili aplikacijom,osim Countera i josh par starijih igrica...

vodolija82:
Probao sam i sa novim driverima za plocu i za graficku,ali problem je i dalje tu...
Ima li neko ideju?
E ajde probaj da zamenis graficku na par dana sa nekim ortakom pa javi da li ti je problem nestao!
Ukratko imas radeon 9200 koji je katastrofalan a pride imas i SE verziju koja je oslabljena! Znaci imas katastrofalnu a pri tom i oslabljenu karticu pa ti ona moze biti problem! Da znam da ces reci da si sa njom vec igrao CS ali si menjao plocu i procesor pa te zakonitosti vise ne vaze!
POZDRAV

ma i ja sam se tako smarao ko zna mozda ti nije dobra verzija cs-a ja preporucujem skines lepo hard odes u igraonicu neku gde to radi na netu i iz kopiras lepo igricu to sam ja uradio veoma prosto resenje

mislim da je bitno koji cd koristis dok igras on line.ako je pirat pravice ti probleme raznih vrsta.to sto si naveo je samo jedan od mogucih.to ti je moje misljenje.srecno! :D

Back