Counter-Strike

IP JE 10.0.0.220:27016
Internet: 212.200.115.1
Cs 1.6 server jedan od najboljih u srbiji tek kad je wireles poceo da se prilagodjava srbiji to jest da srbija prilagodjava na wireles otvoren je cs server 1.3 pa 1.5 pa 1.6_koji je prvih par meseci rada pokazao veliko interesovanje igraca server je full tesko se dolazi do mesta admini su extra i korektni pa su igraci veoma zadovoljni upravom i igrom na serveru i takodje je uvek neko tu od admina ! Ima i kontakt ukoliko neko hoce da zakaze klanski mec moze uciniti na vukotacar@hotmail.com da javi par sati ranije i server ce biti obezbedjen ekipama koje su se dogovorile da igraju uz naravno prisustvo admina koji ce biti dodjeljen da regulise sta ekipe traze .PING je od 0-5 zavisi od vase konekcije! IGRACI SU PREZADOVOLJNI IGROM NA SERVERU! pogledajte i sami se uverite! Internet provajder GROMNET SABAC Unapred Hvala !!!
S"postovanjem admin master bAm.Kotavu

ako sam ja skapirao, covek je pitao kako neku svoju sliku da postavi kao grafit...imas upustva po nekim sajtovima,iako znam engleski nista ih ne razumem, treba da se shvrlja po fajlovima,kopiraju i prepravljaju..

Back