- Poruka
- 660
Zato sto ti je ping veliki.. zato te kikuju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frozen74:Zato sto ti je ping veliki.. zato te kikuju...
korisnik2007a:E ljudi imam ja source i hteo na natu da igram i kaze da imam mnogo star net protokol (5) a oni traze 7.Kako da resim problem
ACAPN87:ljudi pomozite mi molim vas imam prilicno normalan ping solidan protok neman steam ali me mnogo cesto kikuju i sa srpskih servera ako imate resenje pomozit
HELPPPPPPPPPPPP ME!!!!!!!
korisnik2007a:ZASHTO NEKO NE POMOGNE.IL NE ZNATE
CarDevil:nisam nikada igrao cs ali recimo da reinstaliras i instaliras ili 1.6 ili onaj zero isto je kao source ili skines dodatak sa 1.6 isti ti je kao source inace retko je koji server kod nas ostao da je source
I ja imam BAŠ ovaj problemkorisnik2007a:Ma ja hteo da idem na strane servere al imam "stari net protokol(5)",a treba mi kao 7
reshenje molim.
CarDevil sto nepromeni avatara
lol shta mene krivish tek sam dobio adsl neam pojma nista......
e jos jedno pitanje sad ni jedan server nece da radi na cs....jel to samo meni ili....?
nisam dakmen....sve sto ja hocu je da igram mapu fun_allion ali ne mogu da nadjem server koji pusta tu mapu tako da ocu ja da napravim server
nisam dakmen....sve sto ja hocu je da igram mapu fun_allion ali ne mogu da nadjem server koji pusta tu mapu tako da ocu ja da napravim server
COUNTER JE NAJACA IGRICA IKADA NAPRAVLJENA!!!!