Counter-Strike

Mislim da na KGB kikuju s tim pingom... u stvari ok ping je ispod 50... a on zavisi od veze... linka... i stabilnosti veze... najgore je ako se veza "glavi"... tada povremeno ping skace i na 3000 !!!

Sto bi se reklo kada drzava pritegne provajdere da nam obezbede dobar internet tada ces imati uvek dobar ping :D

ACAPN87:
ljudi pomozite mi molim vas imam prilicno normalan ping solidan protok neman steam ali me mnogo cesto kikuju i sa srpskih servera ako imate resenje pomozit:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
HELPPPPPPPPPPPP ME!!!!!!!

mozda te kikuju jer sam ja koristio mnoge ip adrese od srpskih provajdera ako si na newobe sezam pro ili beotel ili mozda maksnet imas sanse 80 posto da nemozes ni ti ni drugi jer je banovan ceo opseg zbog mene

CarDevil:
nisam nikada igrao cs ali recimo da reinstaliras i instaliras ili 1.6 ili onaj zero isto je kao source ili skines dodatak sa 1.6 isti ti je kao source inace retko je koji server kod nas ostao da je source

Ma ja hteo da idem na strane servere al imam "stari net protokol(5)",a treba mi kao 7
reshenje molim.

CarDevil sto nepromeni avatara

Mani se corava posla !! koju konekciju imash ?? Ako nemash 1 / 1 mbps nemorash ni da se trudish poshto je sve manje od ovog premalo i imacete velike pingove.... jel imash javnu statichku IP adresu ?? pretpostavljam da nemash....

To shto si ti podigao server to je u mrezi ( LAN ) poshto adrese 192.168.***.*** su privatne i sluze za mreze lol !!!!!!!

A zar se josh igra ovo djubre od igre ??

igrati i drzati server nije isto dakmen ... ima jedna tabela ..za 512 kbs je oko 8 igraca valjda ... pa ti vidi ...
inace da bi imao server moras da uradis neke stvari , zakupis hosting , napravis razne stvarcice .. pitaj googlmana ...

nisam dakmen....sve sto ja hocu je da igram mapu fun_allion ali ne mogu da nadjem server koji pusta tu mapu tako da ocu ja da napravim server

Pa sto nekazes odma...

evo ti IP adresa od NONAMEFORUMS servera...pustaju tu mapu
206.222.5.30:27015

to je ona mapa sto ima razl nivoe...po meni je the best server ...

(to je server od nonamforums na kome se pustaju aim mape a ovo je no name forums ZONE 206.222.5.30:27016 (obicne mape)).

Moj nick je shegi...stalno sam tamo...vidimo se

Back