Cosmo girl

Da li biste se prijavile za Cosmo cover girl?

Pa,ja bih se prijavila,ali ne volim srpsku verziju tog magazina,tako da,ne znam,...bilo shta shto je u vezi sa...serbian entertainment industry mi je, i to ne govorim da vredjam nekog,ali nije mi kvalitetna...mada cosmo jeste ozbiljan magazin tako da,ne znam :)
Jel to imaju neke kastinge ili...?

Pa,ja bih se prijavila,ali ne volim srpsku verziju tog magazina,tako da,ne znam,...bilo shta shto je u vezi sa...serbian entertainment industry mi je, i to ne govorim da vredjam nekog,ali nije mi kvalitetna...mada cosmo jeste ozbiljan magazin tako da,ne znam :)
Jel to imaju neke kastinge ili...?

sada vec stvarno moram da pitam: da li vi cosmo koristite kao skracenicu za casopis cosmopolitan?

Zato sto si napisala da je ozbiljan casopis, a pre toga me je mislim Girlicious "opomenula" zbog neozbiljnog komentara o sadrzaju tog casopisa, pa cisto da budem sigurna. Ozbiljan u kom smislu? U odnosu na druge zenske casopise?

Pa, i ja sam rekla u mom postu '' ne volim srpsku verziju tog magazina'' i rekla sam da je nasha pa...''zabavna '' indutsrija,domaca,nekvalitetna i znam da ima raznih sadrzaja ali,bar u drugim zemljama se Cosmopolitan uzima kao jedan od...profesionalnijih zenskih casopisa pa sam zato rekla...Ja sam odavno prestala da ga citam bash zbog nekih stvari koje mi se nisu dopadale i nisam im videla svrhu tako da, kazem,pola-pola. Ozbiljan u smislu da taj casopis ima neki standard { u svetu } a loshe je shto je taj standard ovde opao. A ostale zenske magazine ne mogu da komentarisem jer ne citam :) jedino mozda Elle, a i to povrsinski jer ne citam...

Pa, i ja sam rekla u mom postu '' ne volim srpsku verziju tog magazina'' i rekla sam da je nasha pa...''zabavna '' indutsrija,domaca,nekvalitetna i znam da ima raznih sadrzaja ali,bar u drugim zemljama se Cosmopolitan uzima kao jedan od...profesionalnijih zenskih casopisa pa sam zato rekla...Ja sam odavno prestala da ga citam bash zbog nekih stvari koje mi se nisu dopadale i nisam im videla svrhu tako da, kazem,pola-pola. Ozbiljan u smislu da taj casopis ima neki standard { u svetu } a loshe je shto je taj standard ovde opao. A ostale zenske magazine ne mogu da komentarisem jer ne citam :) jedino mozda Elle, a i to povrsinski jer ne citam...

Aha, ok :) Ja ne znam inostrano izdanje...

Citam "Cosmo" od punoletstva-nepune dve godine. Jedino se u nekim muskim kolumnama javlja takav neukus, inace nigde nisam naisla na podrzavanje poligamije, sklonost ka sponzorstvu i tome sl.
E, pa znao sam da ima neko logično objašnjenje za činjenicu da postoji dobar broj onih koji tvrde da je Cosmo đubre.
Nisam ga čitao, pa nisam mogao da odgonetnem o čemu se radi.
Dakle pomenute kolumne su ono što eventualno može da naruši savršen balans korisnih saveta i mudrih zaključaka koje nudi ovaj časopis.

Jedan tip je zaprosio devojku tako sto je uradio naslovnu sa njenom slikom bez njenog znanja, dao da je sa sve prstenom uviju u celofan sa pravim izdanjem na trafici gde uvek kupuje i u dogovoru sa prodavacicom je dobila svoj primerak sa romanticnim bonusom :heart:

a iza coska je vrebao milan kalinic i ekipa emisije sve za ljubav

Back