gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Da li biste se prijavile za Cosmo cover girl?
ne bih...Da li biste se prijavile za Cosmo cover girl?
aj ću obrišem post, da ne propadne pokušaj...![]()
![]()
zatoA sto?
neću da mu upropastim tiraž..A sto?
samo se ti ubacuj...pa kad ti tamo neki čika ponudi uslugu za uslugu, nemoj da budeš šokirana...Vredi pokusati, pa ipak je to "Cosmo"! ja sam htela na onaj bikini rekord, ali sam bas tog datuma imala prijemni! Je l' bio neko?
Ma nema sansi, a i to je los stavneću da mu upropastim tiraž..![]()
da...Ma nema sansi, a i to je los stav
Svaka devojka i zena to moze, samo da joj/nam se pruzi prilika...
Ma necu... Nego samo pitam da li bi neka volela... A i licno ne mislim da je pojavljivanje na naslovnoj neki status, samo, verna sam citateljka i bas mi se svidja casopis, pa bi mi to bilo jako simpa i nesto kao nagrada za vernostsamo se ti ubacuj...pa kad ti tamo neki čika ponudi uslugu za uslugu, nemoj da budeš šokirana...![]()
ma beži breMa nema sansi, a i to je los stav
Svaka devojka i zena to moze, samo da joj/nam se pruzi prilika...
Hej, lakse malo s tim...da...
...mada...pitanje je koliko ćeš da ispuniš uslov...![]()
Heh, ma necu ljudi, samo pitam da li se nekome to svidja SAMO kao idejama beži bre
nemam druga posla
još da se blamiram tamo, nema šemse
idi ti....želim ti sve najbolje![]()
dobro...aj...neću više...Hej, lakse malo s tim...
Pa ne mora da znaci...
A i to je zenski magazin, secas se?!
Urednica je zenska osoba...
E ako cemo tako, radije cu sama sebi na kompu da uradim naslovnu, ma i kolumne cu da ispisem i da uradim samo svoj licni primerakpa morala bi da budeš "verna"....misim ako oćeš na naslovnu...ako ne, ima koja oće da je verna...![]()
За - ша???Da li biste se prijavile za Cosmo cover girl?
A ti misliš da stvarno izađe tvoja slika bez i malo dorade?Ja bih da mi nije ovog baby face-a, ko ce da kupi "Cosmo" sa devojkom na naslovnoj koja je pre za naslovnicu "Bravo girl"-a?!![]()