Cosmo girl

Mislim da se nisam prava Cosmo girl, ne uklapam se u taj koncept - biću fancy riba, umreću ako nemam manolo blanic i ne znam šta još, izlaziću sa frendicama na partije u fancy klubove i in mesta kad završim radno vreme u ofisu.

Kad tad, to se preraste :lol:

He, he čitala sam do pre par godina, onda batalila jer pišu gluposti k'o i ostale žemske novine. Kupila nekoliko puta od tad, čisto da gledam slike :mrgreen:

jao ova moja se primila samo tako, morao sam da uradim i par probnih fotografija.
krv mi je popila dok je nisam slikao!

I ja imam spremne slike za slanje redakciji, ali mislim da (osim da me slikaju sa naocarima) ne mogu da prodjem, jer me bas malopre (kad sam bratu kupovala cigare) zena pitala da joj dam licnu i to me tri puta pogledala! Bezveze bre... :sad2:

Mislim da se nisam prava Cosmo girl, ne uklapam se u taj koncept - biću fancy riba, umreću ako nemam manolo blanic i ne znam šta još, izlaziću sa frendicama na partije u fancy klubove i in mesta kad završim radno vreme u ofisu.

Kad tad, to se preraste :lol:

He, he čitala sam do pre par godina, onda batalila jer pišu gluposti k'o i ostale žemske novine. Kupila nekoliko puta od tad, čisto da gledam slike :mrgreen:

Eee, vidis, ja slusam rock, r'n'b i soul, a ne pop (osim starih balada), ne patim od firmirane garderobe (u fazonu sam da kupim ono sto mi se svidi i da je podnosljive cene bilo da je markirano ili ne), alergicna sam na splavove i grand diskoteke, volim zive svirke sa ex-yu pesmama na repertoaru, i sanjam o slikarskom ateljeu da ceo zivot budem umazana akrilnom bojom i staroj pisacoj masini u kucici na selu, tako da, ne mora da znaci ako neko cita "Cosmo" obavezno je parada od cure.

Ja bih se prijavila... :manikir:
Kad me utegnu, nasminkaju, doteraju... Ma ima bre da blistam na naslovnici Cosmo-a... :mrgreen:
:slika::flert:

Pa o tome ti i pricam-uz pravu garderobu, sminku i oblik frizure svaka devojka moze da zablista na naslovnici :lol: samo treba biti pozitivnog stava i nadati se, a i kao nas ne odaberu, bolje i to nego da nismo probale i pitale se-sta bi bilo da jesmo ;)

Jedan tip je zaprosio devojku tako sto je uradio naslovnu sa njenom slikom bez njenog znanja, dao da je sa sve prstenom uviju u celofan sa pravim izdanjem na trafici gde uvek kupuje i u dogovoru sa prodavacicom je dobila svoj primerak sa romanticnim bonusom :heart:

Jedan tip je zaprosio devojku tako sto je uradio naslovnu sa njenom slikom bez njenog znanja, dao da je sa sve prstenom uviju u celofan sa pravim izdanjem na trafici gde uvek kupuje i u dogovoru sa prodavacicom je dobila svoj primerak sa romanticnim bonusom :heart:

a posle ce isti taj cosmo da je uci da svakako bar jednom prevari muza, da flertuje sa njegovim najboljim drugom, i da zalupi vrata i spali mostove za sobom kada on upadne u krizu :lol: tako mu i treba, kiceru...

Back