- Poruka
- 6.360
Da li biste se prijavile za Cosmo cover girl?
jao ova moja se primila samo tako, morao sam da uradim i par probnih fotografija.
krv mi je popila dok je nisam slikao!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shame on me 

Jel smem da priznam da nikad u životu nisam listala Cosmoshame on me
![]()

jao ova moja se primila samo tako, morao sam da uradim i par probnih fotografija.
krv mi je popila dok je nisam slikao!

Mislim da se nisam prava Cosmo girl, ne uklapam se u taj koncept - biću fancy riba, umreću ako nemam manolo blanic i ne znam šta još, izlaziću sa frendicama na partije u fancy klubove i in mesta kad završim radno vreme u ofisu.
Kad tad, to se preraste
He, he čitala sam do pre par godina, onda batalila jer pišu gluposti k'o i ostale žemske novine. Kupila nekoliko puta od tad, čisto da gledam slike![]()
A ti misliš da stvarno izađe tvoja slika bez i malo dorade?Ne bih rekla...
Ja bih se prijavila...
Kad me utegnu, nasminkaju, doteraju... Ma ima bre da blistam na naslovnici Cosmo-a...
![]()
samo treba biti pozitivnog stava i nadati se, a i kao nas ne odaberu, bolje i to nego da nismo probale i pitale se-sta bi bilo da jesmo 

Jedan tip je zaprosio devojku tako sto je uradio naslovnu sa njenom slikom bez njenog znanja, dao da je sa sve prstenom uviju u celofan sa pravim izdanjem na trafici gde uvek kupuje i u dogovoru sa prodavacicom je dobila svoj primerak sa romanticnim bonusom![]()

Jedan tip je zaprosio devojku tako sto je uradio naslovnu sa njenom slikom bez njenog znanja, dao da je sa sve prstenom uviju u celofan sa pravim izdanjem na trafici gde uvek kupuje i u dogovoru sa prodavacicom je dobila svoj primerak sa romanticnim bonusom![]()

Колико смо различити! 
Divno...
Ali mm to nikad ne bi uradio... operisan od romantike...![]()

Mozda se jako prijatno iznenadis...![]()
![]()

tako mu i treba, kiceru...mozda nije bio kozmo..... mozda je naslovna treceg oka u pitanjuЈој, извини, али![]()