corpus lutei za dr.

Balkanika:
Interesuje me zasto mogu da budu jaki bolovi prvig dana menstruacije na desnoj str. gde jajnik i ne postoji vec najverovatnije parcence koje samo vrsi hormonsku funkciju?
Koliko je stetno piti brufen ili diklofenak?
U pitanju su menstrualni grcevi koji se sire citavim podrucjem karlice pa i levo i desno, sto vi kazete u podrucju jajnika.Naravno u pitanju mogu biti i neke priraslice nastale nakon operacije, itd...
Sto se tice uzimanja analgetika ,nije stetno cak se osobama koje imaju jake menstrualne bolove savetuje bar dva dana pre ocekivane menstruacije uzimanje brufena i 3 puta dnevno, to uveliko smanji bolove i naravno brufen treba uzimati i prvi dan menstruacije.

Posto sam skoro imala probleme sa priraslicama naravno u pitanju su bila creva pa su mi rekli da ne jedem namernice koje se ne vare u zeludcu pa di da pitam koje su to zitarice i namernice i takodje me ako sam lepo ukapirala da priraslice napreduju svaki dan i da se ne mogu zaustaviti

Da li bi mogli da mi pojasnite pojam ekcema, zašto nastaje kod male dece (mojoj ćerki se pojavio ponovo ianče ima pet godina a prvi put je bilo u godinu dana), da li je u pitanju uzimanje hrane koja sadrži veštačke arome i boje da li vremenom nestaje i na šta treba obratiti pažnju kod ekcema što se tiče ishrane? :?

Back