Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 87.108
mnogo tražišMislila sam na podrsku u smislu da budemo ljudi, nevezano za politiku, ljubavne odnose i dr.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mnogo tražišMislila sam na podrsku u smislu da budemo ljudi, nevezano za politiku, ljubavne odnose i dr.
i to bez mozgaPa to sto nam se desava jeste copor hijena

Mega se i ne trudi on je rodjeni Kralj,to ti je kao kada gledas tenis Mega je Federer a Alfa je Djokovic, Marej bi bio Beta a Nadal SigmaВођа чопора у том друштву је био мој најбољи друг (овај чију сам жену подржао), а они су сви размишљали као он јер су и сами били такви — модерни.
А онда је дошао човек древног соја и рекао како ствари треба да стоје.
Дакле, ако се већ служимо тим форама из поп-културе, онда је најбоље рећи да је Алфу исправио један Сигма.
Или још тачније — један Мега, што би рекао мој друг @analiticki 12.
Kad su se već povezale i udružile da čerupaju - šteta je već napravljena.Pa to sto nam se desava jeste copor hijena
A ja sam primetio da baš žene to radeZašto kod muškaraca dominira taj čoporativni pristup i ko je tu kome vuk?
Ovo za žene pričaš?Zbog toga sto se plase konkurencije, ljubomorni su u 99% sl., a to nikada nece priznati.
Za žene se stalno ponavlja da su jedna drugoj vuk, ali to niko ne kaže za muškarce a očito su isto čoporativni.A ja sam primetio da baš žene to rade
Jel ti žao kad ga banuju?Ми се фајтамо из разоноде.
ДА нема фајта на политици, ја никад не бих ни долазио на форум.
Нпр. да нема Тихоглу Санџаклије, с ким бих ратовао?
Nisam baš siguran u to.Za žene se stalno ponavlja da su jedna drugoj vuk, ali to niko ne kaže za muškarce a očito su isto čoporativni.
Plus, tema nisu žene jer bih otvorila na Ženama
Kad su muški u pitanju, ti si pravi neverni Toma, uvek doza sumnje. Kad su žene u pitanju, e tu si prvi u red da kamenuješ. Mito, Mito, mnogo si mi sumnjivNisam baš siguran u to.
Može da se pogodi da su istomišljenici pa to navodi na zaključak da su čopor, odnosno da se saglašavaju samo zbog društva i muške solidarnosti.
jel onaj što šopuje u Lidlu?Protiv jednog forumaša na M, imaju običaj da se udruže.
Ali njega boli uvo, tera svoje![]()
Ja sam to pročitao u bibliji da tako treba. Što, jel ne treba?Kad su muški u pitanju, ti si pravi neverni Toma, uvek doza sumnje. Kad su žene u pitanju, e tu si prvi u red da kamenuješ. Mito, Mito, mnogo si mi sumnjiv![]()
Nisi ti čitao Bibliju. Neverni Toma nije pozitivni epitet jer je sumnjao u vaskrsenje a postoji i ono čuveno "ko tebe kamenom, ti njega hlebom".Ja sam to pročitao u bibliji da tako treba. Što, jel ne treba?
Pročitao sam Bibliju a bolje da nisam. Živeo bih srećan u svom neznanju.Nisi ti čitao Bibliju. Neverni Toma nije pozitivni epitet jer je sumnjao u vaskrsenje a postoji i ono čuveno "ko tebe kamenom, ti njega hlebom".
Starozavetni bog je onaj "judeo" deo u našoj judeohrišćanskoj religiji, ali ćeš u crkvi čuti samo Novi zavet ili starozavetne delove koji nisu proglematični, gde Bog nije osvetoljubivi, često negativan tip. Novi zavet je kruna hrišćanstvaPročitao sam Bibliju a bolje da nisam. Živeo bih srećan u svom neznanju.
ETA: U Biobliji stoji "Oko za oko, zub za zub"
Tema je o muskarcima. O njima sam pisala normalno.Ovo za žene pričaš?
Da.Jel ti žao kad ga banuju?
To je bukvalno ljudska osobina, prirodna, hormonska, genetska; i vazi i za muskarce i za zene.Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Zašto kod muškaraca dominira taj čoporativni pristup i ko je tu kome vuk?
Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?
Dakle slažeš se da je muškarac muškarcu vuk?To je bukvalno ljudska osobina, prirodna, hormonska, genetska; i vazi i za muskarce i za zene.
Retki su oni koji nece to da rade, i to su obicno ljudi koji su autsajderi i/ili asocijalne osobe.
Znaci ovo je povezano sa drustvenim osobinama ljudi.
Evo i ja glasam da mu se dodeli specijalni status "član kojga ne smeš da banuješ"Da.
Protiv sam banovanja Tikomira Sandzaklije.
Naravno da muskarac muskarca vidi kao konkurenciju.Dakle slažeš se da je muškarac muškarcu vuk?