Čoporativnost

adelaidea

Poznat
Poruka
7.521
Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.
Zašto kod muškaraca dominira taj čoporativni pristup i ko je tu kome vuk?

Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?

Nedavno sam na jednoj temi svedočila udruženom napadu svih muškaraca sa teme na jednog koji se nije slagao sa dominantnim "muškim" stavom na temi.

Da li imate hrabrosti da izrazite mišljenje koje je suprotno mišljenju većine u nekoj muškoj grupi?

Мислиш, нешто као генг бенг?

Јеси ли некада имала фантазију да будеш генг бенгована?

Pogledaj kod zena to je tek naglaseno tamo , ali zasto se ne primecuje, pa kod zena je to toliko naglaseno da zene ne smeju ni da pomisle da protivurece jedna drugoj u javnosti..

Uzmi primer Srpstvo...
Muskarac ce izneti svoje misljenje koje je tacno ako je hrabar i ako ima smimsla da to nesto menja, i svi ce navaliti na njega..
Ali zene nece nikad izneti misljenje koje je mimo srpstva ne zato sto ne rade protiv srpstva, rade itekako , nego zato sto je kod njih to opstepoznato kako se desava i resava i nece ni da pokusavaju..

Zbog toga sto se plase konkurencije, ljubomorni su u 99% sl., a to nikada nece priznati.

Pa šta? I na ženskom pdfu sam i te kako viđao čoporativne napade na druge članice kad se ne slažu sa većinom, nebitno šta je razlog. Nije ovo uopšte ekskluzivno muškoj grupi.

Сад на суседној теми имамо атак жена на једну жену, само што оне тај атак извршавају недиректно и углавном на крају реченице нацртају :heart:

Сад на суседној теми имамо атак жена на једну жену, само што оне тај атак извршавају недиректно и углавном на крају реченице нацртају :heart:
Opet isti razlog koji sam iznad napisala.
Umesto da ovo mesto bude mesto podrske postalo je mesto namestaljki i zavisti.

Naravno da nije ali se nikada ne kaže da je muškarac muškarcu vuk, kapiš?

Ми се фајтамо из разоноде.

ДА нема фајта на политици, ја никад не бих ни долазио на форум.

Нпр. да нема Тихоглу Санџаклије, с ким бих ратовао?

Ми се фајтамо из разоноде.

ДА нема фајта на политици, ја никад не бих ни долазио на форум.

Нпр. да нема Тихоглу Санџаклије, с ким бих ратовао?
Nije tema politika, nego dominantni muški stav - politika nema pol i tu nema muškog i ženskog stava.

Tačno sam mogla da pretpostavim o kom "ženskom" nalogu je reč

Pročešljam malo nove teme...kad ono...eto ga, opet orgija i potpaljuje :lol:

Back