Zlatna Iris
Veoma poznat
- Poruka
- 10.624
Tesla je takođe bio pobornik celibata.
verovatno zbog mnogobrojnih fobija koje su povezane sa zenama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tesla je takođe bio pobornik celibata.
verovatno zbog mnogobrojnih fobija koje su povezane sa zenama.
kao npr?
Obično je reč o nastranom vaspitanju.Ne rasipanje sveukupne čovečije duhovne energije.
Pritom je veoma bitno razlikovati svojevoljni celibat od nesvojevoljnog, jer u prvom slučaju reč je o kontroli, usmeravanju seksualne energije u druge kanale.
Obično je reč o nastranom vaspitanju.
Uzgred, Tesla potiče iz popovske familije.![]()
Pričam o strahu od zubiju.![]()
Šta ja znam. Ti si stručnjak za Teslu.![]()
O, zubi su doslovni. Samo doslovni zubi mogu nagovoriti... energiju da se kreće drugim kanalima.![]()
Ja mislim da je Tesla bio impotentan. Narodna poslovica kaže: Služi ga ko kuurac budalu. To znači da ovaj nema pameti ali je jak sexualno. Kod Tesle je bio obrnut slučaj.![]()
Ne rasipanje sveukupne čovečije duhovne energije.
Pritom je veoma bitno razlikovati svojevoljni celibat od nesvojevoljnog, jer u prvom slučaju reč je o kontroli, usmeravanju seksualne energije u druge kanale.
Baš zanimljivo.
A možeš li da objasniš, kako zubi doslovno nagovaraju energiju?
Ququ!usmeravao je u analne kanale.
Благословен Господ, који нас не даде зубима њиховим да нас растржу!
To zubi doslovno nagovaraju energiju ili su Ti zapušeni određeni kanali, pa imaš nekontrolisani energetski izliv?
Ne rasipanje sveukupne čovečije duhovne energije.
Doslovnog Tesle?i sta mislis sta je kod tesle u pitanju?
i sta mislis sta je kod tesle u pitanju?
što se tiče žena, jeste bio u celibatu.
inače jok.![]()