Condoleeza: Priznaćemo Kosovo

Polly Jean:
Ako Rusija stavi veto na rezoluciju Vijeća sigurnosti UN-a kojom bi se otvorio put za nezavisnost Kosova, Sjedinjene Države spremne su samostalno priznati Kosovo, potvrdila je američka državna tajnica Condoleezza Rice u intervjuu radiju Eho Moskve, čiji je transkript objavio State Department.
Trandzo, aj napravi jos koju istu temu, recimo dal je Kondoliza jutros piskila i tom prilikom pomenula nezavisnost Kosova :roll:

Naravno bilo bi previse da makar jednom u svom zalosnom zivotu, stavis i link za svoje teme.
Valjda umes bar to?

adem_ks:
malo si me iznenadio sa ovim izrazom, jes da ce radikali da ratuju protiv celog sveta ali...
da si rekao "seobe II" ili slicno [doduse gde ne znam ali...]
За*оле њега за радикале!Зашто мислиш да се ви разликујете од Чечена,Курда,Баскијаца,Корзиканаца...Зато што имате наркомафију са гомилом новца,а они не?

Jelena87:
Sta je,zar sam nesto krivo rekla?! :D
Amerika vas je bombardovala,Amerika vam (i meni) oduzima Kosovo,Amerika vam (i meni) donosi zlo, ali vasi politicari vole da se ljube,osmehuju,grle s njima kao da je recimo 1999.god.bila jaaaaako davno...Ja to ne mogu da razumem,niti cu ikad moci!

srpkokez6bv.gif
hocemojos5qg.gif

dr.koki:
U mnogo ce da im naskodima. To ce samo nama da naskodi. Znaci zaboravi na mobilni, zaboravi na telefon, zaboravi na kompjuter, zaboravi na kablovsku, TV.... Ali pozitivno je sto ces moci da gledas Ruske, Kubanske i Vijetnamske filmove a moci ces i u Sibir na exkurziju i da ne zaboravimo da vozis ladu.

Kako Vijetnamske filmove, pa oni to nisu mogli snimiti jer ni dan danas nemaju struju. Struja kao "americki" izum jer naravno obustavljena i zabranjena u Vijetnamu kad su im se ovi suprostavili i dan danas oni znaju samo za vatru ;) (odgovor za telefone, comp. i kablovsku) :D

Prestani mali da jedes bunike, vidis da ti nije dobro i poceo si da lupas takve gluposti da je to smesno.

Back