ČOKOLADA I ŽENE

A to crna cokolada?? A ne volim bas tu cokoladu.

Pa recenica DAJ GRIZ bila je veoma zastupljena tokom letnjeg perioda hahahaha!!!
da crna je mada imas i one lindt cokoladice sa punjenjima od raznih kremova e tu imas i crne i bele i mlecne...te su super za one koji ne vole te jace cokolade...ni ja ih nisam ranije volela al onda sam pocela da se navikavama na njih jer su zdravije i brze se zasitis nego od mlecnih cokolada...mislim da sam krenula sa nestle crnom sa narandzinom korom i onda polako prelazila na one sa vecim procentom i sad jedem oko 70-80%...probala sam od 99 valjda procenta znaci to je ubistvo,to nema teorije da jedem :neutral:

da crna je mada imas i one lindt cokoladice sa punjenjima od raznih kremova e tu imas i crne i bele i mlecne...te su super za one koji ne vole te jace cokolade...ni ja ih nisam ranije volela al onda sam pocela da se navikavama na njih jer su zdravije i brze se zasitis nego od mlecnih cokolada...mislim da sam krenula sa nestle crnom sa narandzinom korom i onda polako prelazila na one sa vecim procentom i sad jedem oko 70-80%...probala sam od 99 valjda procenta znaci to je ubistvo,to nema teorije da jedem :neutral:
sto, kakva je ta od 99%

E upravo sam umutio toplu cokoladu :)
E baš si prasac! :lol:
Crna se uzima za podizanje leukocita i trombocita,ovo je onako usput savet za one kojima to treba.
Meni je ona zamena za bensedine,sa nje se lakše skinuti...i koga je briga što se kotrljam...
Čini mi se ga zbog kakaoa podiže gvožđe, sećam se da mi je jedna dr napomenula da bi trebala da izbacim čokoladu jer imam viška gvožđa... :roll:

savet sa onkologije,posle hemioterapije i zračenja,svi smo gurali deci čokoladno mleko na silu,gvožđe,pločice i leukociti se podižu kakaoom,u pravu je tvoja doktorka,a ti je izbaci,svakako,izvinjavam se ako je spam i ide u zdravlje,čokolada nije samo iskušenje,već i lek...

Back