mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.915
Kako je meni jedna riba davno rekla: " Nemoj ti meni da otvaraš oči, meni je i ovako lepo" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kako je meni jedna riba davno rekla: " Nemoj ti meni da otvaraš oči, meni je i ovako lepo"![]()

Aleksić: Novi nacizam
Nikola Aleksić iz Ekološkog pokreta Novi Sad tvrdi da je ovaj „kodeks" direktan nastavak nacističke filozofije čiji je cilj da se broj ljudske populacije smanji.
- Ti hormoni u životinjama kod ljudske populacije ubrzavaju polnu zrelost. Devojčice od osam godina starosti ulaze u pubertet, sa devet im rastu grudi, u 18. godini dobijaju rak dojke, a muškarci prostate - tvrdi Aleksić.
Nikola Aleksić iz Ekološkog pokreta Novi Sad tvrdi da je ovaj „kodeks" direktan nastavak nacističke filozofije čiji je cilj da se broj ljudske populacije smanji.
- Ti hormoni u životinjama kod ljudske populacije ubrzavaju polnu zrelost. Devojčice od osam godina starosti ulaze u pubertet, sa devet im rastu grudi, u 18. godini dobijaju rak dojke, a muškarci prostate - tvrdi Aleksić.
Mali off: dotični direktor je dileja kakva još nije viđena da hoda planetom. Apsolutno je dostojan "politike" na Krsti, čak mislim da bi i Krsta za njega bila nespremna ako se pojavi.Директор
Никола Алексић, с.р.
Mali off: dotični direktor je dileja kakva još nije viđena da hoda planetom. Apsolutno je dostojan "politike" na Krsti, čak mislim da bi i Krsta za njega bila nespremna ako se pojavi.

Mali off: dotični direktor je dileja kakva još nije viđena da hoda planetom. Apsolutno je dostojan "politike" na Krsti, čak mislim da bi i Krsta za njega bila nespremna ako se pojavi.
predobro...Јуче сам купио виршле на којима пише ХАЦЦПП али нема тог троугла нити пише ТУВ. Да ли су и они ГМ модификоване?
-----
не спамујте, тема је много озбиљна..
Kao što napisah, a ti ne pročita, bio je off. Nisam komentarisao temu, već dotičnu dileju iz pokreta zelenih.Jel te plaća Saša Dragin da lupetaš? Na internetu ima gomila stvari o tome i bez Aleksića.
Gle, pa samim tim sto si kupio virsle diskvalificirao si se iz kruga inteligentnih, tu se vracamo na moju tezu o zdravom razumu.
U virsle se po defaultu samelje svako moguce smece koje ti padne pod ruku, onda se dodaju konzervansi, zacini, itd, znas i sam.
Tako da je svaka virsla u biti djubre najobicnije, da li ima na njoj trougao ili ne uopce ne mijenja puno na stvari.
Сам си себе дисквалификовао из круга интелигентних јер си закључио, ако сам купио виршле, да сам их купио искључиво са себе или своју породицу. Да ли си ти икада помислио да је могуће да постоји могућност да комшија иде свако јутро у трговину да би непокретном пензионеру купио млеко, јогурт и једном недељно јефтине виршле или саламу? Два грама твог мозга укључи на другу тему.
друго.. није битно да ли је виршла, месо, хлеб у питању.. питање је да ли цертификат ХААЦП обавезно значи да је производ ГМ.
Pitacemo Aleksica sto znaci, mozda on zna... Ljudi! Ne kupujte ništa po prodavnicama! To EU, Vatikan i Amerika pokušavaju da potruju najbitniju zemlju na svjetu!!!!
sve je to zla zidovsko-masonska urota i kapitalisticki eksperiment nad narodom nabeskim...Соколе, ти већ демолиран, а! Е ш'о ме жаА!Ljudi! Ne kupujte ništa po prodavnicama! To EU, Vatikan i Amerika pokušavaju da potruju najbitniju zemlju na svjetu!!!!

Tema je realna, mnogo stručnjaka je dalo svoj glas prema tome nemas sta da trazis, na ovoj temi ako ne delis misljenje.
Kakvih strucnjaka, jel' ko onaj Aleksic?Taj čovek je tako paranoičan da ti ja ne mogu opisati. Inače, on je pre nekoliko godina upoznao čoveka (poznajem ga lično) koji je tvrdio, a i dalje tvrdi da smo F117 i sva obaranja nekih raketa '99. uradili pomoću nekakvih Teslinih balona... Oči su raširili ovako kad su se videli -Kakvih strucnjaka, jel' ko onaj Aleksic?
i ljubav je rođena posle samo par razmenjenih reči!Taj čovek je tako paranoičan da ti ja ne mogu opisati. Inače, on je pre nekoliko godina upoznao čoveka (poznajem ga lično) koji je tvrdio, a i dalje tvrdi da smo F117 i sva obaranja nekih raketa '99. uradili pomoću nekakvih Teslinih balona... Oči su raširili ovako kad su se videli -i ljubav je rođena posle samo par razmenjenih reči!
Šta dalje da ti pričam.
aaaaaa....