Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meso ne mora biti iz mesare onog lihvara Matijevica.
Opametite se pre nego sto bude kasno.

Код сељака није ништа боље. Он храни свиње ГМ сојом и кукурузом, а да би појачао тровање, понекад купује `концентрате`. Исто ти је, купио код Матијевића или од сељака.

Ako mislis da je to garancija da ces zivjeti 90 godina, samo naprijed. z:)

Moj je bez ikakvog biranja jeo sve sto hoda, gmize, nice i leti, neselektivno. Prosao je dva rata i zivio je 88 godina a do pred smrt je cijepao drva u dvoristu.

Zaboravio si ili namjerno ispustio činjenicu da se baš njegova generacija hranila minimumom emulgatora i ostalih budalaština.
Naj jači emulgator im je bila mast u kojoj su zalili meso i čvarke.z:)
Podcjenjuješ bezobzirnost utrke za profitom, dokazano sumnjive namjere tvrtke Monsanto,reguliranje kako bi regule bile po njihovom,krađe banki sjemena iz nerazvijenih zemalja.

Tvoj osvrt bih karikirao slijedećim.

Smiješ se ljudima koji upozoravaju na štetnost emulgatora i nazivaš ih paranoicima ,isto kao što su se 70-tih smijali onima koji su upozoravali da DDT izaziva kancer (i niz drugih majmunarija)--pa je vrijeme pokazalo... a sada ga Monsanto želi vratiti u uporabu.....razlog??....pročačkaj

Lepo je biti oprezan sa dodacima hrani. I ne samo hrani.
Ipak ne treba preterivati!
Lako je danas filozofirati i kuditi hranu kada je, objektivno, većina ima!
Sećam se vremena kada nije bilo veštačkih đubriva, aditiva, koncentrata i ostalih dodataka. Ta je hrana po shvatanju današnjih čistunaca bila sasvim zdrava.
Imala je samo jednu manu: nije je bilo dovoljno!
Imajte u vidu da je tada na celoj zemaljskoj kugli bilo manje od dve milijarde stanovnika! Koliko ih ima danas?
Tada su mnogi bili jako srećni ako su imali da jedu ne tri puta dnevno, nego samo svaki dan! I meso zaista mnogima nije naškodilo jer su ga jeli tri puta: za Božić, Uskrs i slavu!
Prema tome nemojmo se zanositi! Ili će hrana imati dodatke pa će je biti dovoljno za sve (ili bar većinu!), ili će biti "čista" pa ćemo gladovati!

Poslednja izmena:
Ja recimo ne jedem meso vec 10 godina, ali soja me brinez:hm:

Brate fighter-u, soja je isto zlo! Soja je isto opasna grahorica, koja dovodi do steriliteta, raka i sl. U USA su davali trudnicama da piju s.mleko. Veliki procenat novorodjenih je bio hendikepiran, zaostao, bez imuniteta i sl.
Ja sam isto meso smanjio. Jedem piletinu koju sami tovimo. Salame, pastete, suhomesnato su zlo! Jedem kelj, kupus, kuvano zito, brokoli.
Zlo su i slatkisi, gazirana pica.
Problem je sto se ljudi plase kako ce bez mesa i svega sto su navikli. Kriza je samo par dana. Posle ces imati osecaj, kao da nikad nisi jeo te "otrove".

Brate fighter-u, soja je isto zlo! Soja je isto opasna grahorica, koja dovodi do steriliteta, raka i sl. U USA su davali trudnicama da piju s.mleko. Veliki procenat novorodjenih je bio hendikepiran, zaostao, bez imuniteta i sl.
Ja sam isto meso smanjio. Jedem piletinu koju sami tovimo. Salame, pastete, suhomesnato su zlo! Jedem kelj, kupus, kuvano zito, brokoli.
Problem je sto se ljudi plase kako ce bez mesa i svega sto su navikli. Kriza je samo par dana. Posle ces imati osecaj, kao da nikad nisi jeo te "otrove".

Hvala Simo brate, ja mislim da je ta soja koju si naveo i to sojino mleko bilo od GM soje. Od prave zdrave prirodne, organske ili bio soje ne moze ti biti nista. E sad pitanje je koju mi soju jedemo, ja sam je smanjio bas iz tih razloga i raspitujem se gde kupujem, a na meso ne bih mogao da se vratim, nikako, muka mi je kada ga omirisem i vidim.

Код сељака није ништа боље. Он храни свиње ГМ сојом и кукурузом, а да би појачао тровање, понекад купује `концентрате`. Исто ти је, купио код Матијевића или од сељака.
Могу се узгајати мангулице чија је производња, бар у Војводини, значајно порасла. Предност је да једу неконцентровану храну(кукуруз, сено, разно поврће...), отпорне су на болести и њихова сланина садржи ОМЕГА 3 КИСЕЛИНЕ што је потврђено у институту ,,Батут". Мана им је касностасност, мали број прасића(4-7)и потреба за повеликим испустом. То што се ради о више масним него меснатим свињама није битно управо због омега 3 масних киселина! Иначе сорте наших кукуруза(ЗП и НС) нису ГМО!

Па циљ тог инжењеринга биљака је да се унапреде усеви.

Овако изгледају праве банане

16568343.jpg

а онда су модификоване у

96876852.jpg

Simo, DAJ LINK za takve tvrdnje!

Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!
Аутор: Еколошки Покрет Новог Сада
Упозоравамо грађане Србије да су се на нашем тржишту појавили прехрамбени производи опасни по живот и здравље обележени знаком пирамиде и именом Codex Alimentarius.
Наведени производи су се појавили на тржишту Србије незаконито, јер геноцидни Codex Alimentarius у Србији није усвојен, није ,,усклађен”, нити може бити, јер су одредбе Codex Alimentarius-а у супротности са Ротердамском и Копенхашком конвенцијом, чија је Србија потписница и које имају већу снагу од било ког закона.
Било какво мењање или ,,усклађивање” закона да би се Codex Alimentarius почео примењивати у Србији је неприхватљиво док је Србија потписник наведених конвенција.
Codex Alimentarius садржи обавезујуће одредбе о коришћењу вештачког говеђег хормона раста и антибиотика у свим врстама меса намењених људској исхрани, што ће мати несагледиве последице по здравље садашњих и будућих генерација. Све врсте прехрамбених намирница се по одредбама Codex Alimentarius-а морају зрачити да би дуже трајале, а не постоје безбедне дозе зрачења за људско здравље. У пољопривредној производњи Codex Alimentarius обавезује употребу једино генетски модификованог семена, а од 12 забрањених хербицида као најопаснијих хемијских средстава за заштиту пољопривредних производа, Codex Alimentarius на листу дозвољених једињења враћа седам, као ДДТ, линдан, малатион и друге отрове. Званичне препоруке Codex Alimentarius-а су смањиле минималне количине хранљивих материја у људској исхрани, тако да ће се у земљама које прихвате Codex Alimentarius, витамини, лековите траве (чајеви), корисни минерали бити забрањени у слободној продаји.
Аутори Codex Alimentarius-а су приликом састављања одредби планирали смрт три милијарде људи, једну милијарду од непосредне примене одредби Codex Alimentarius-а, а две милијарде од последица потхрањености и немогућности лечења, а све у циљу смањења људске популације на за њих прихватљиву једну милијарду.
Codex Alimentarius је наставак нацистичке филозофије кога је осмислио Fritz De Meer, директор фармацеутске компаније I.G.Farben (данас Novartis) која је производила Циклон Б за гасне коморе у конц логорима током Другог светског рата. Због тога је у Нинрнбергу 1945. године осуђен због злочина против човечности.
Зато упозоравамо грађане Србије, уместо Владе Србије и ресорних министарстава која су увучена у коло геноцида над сопственим народом, НЕ КУПУЈТЕ НАМИРНИЦЕ СА ЗНАКОМ ПИРАМИДЕ УЗ КОЈИ СТОЈИ НАЗИВ CODEX ALIMENTARIUS, ЈЕР ТАЈ ЗНАК ПРЕДСТАВЉА НАДГРОБНИ СПОМЕНИК НАШЕМ ЗДРАВЉУ И БУДУЋНОСТИ.
Обележене намирнице због штетних састојака у себи код корисника и потомака могу да изазову малигна обољења, стерилитет, шећерну болест, атрофију мозга, импотенцију и још 60 најтежих обољења.
Добро загледајте производе при куповини, бескрупулозни произвођачи су већ добили зелено светло од одговорних политичара и описани знак ставили на своје производе, као на паковања виршли у месарама ,,Матијевић”.
Бојкотујте те производе, заобилазите такве продавнице, а ако скину знак са производа и наставе са продајом отрова, судићемо им!
Директор
Никола Алексић, с.р.

Link:

16568343.jpg

а онда су модификоване у

96876852.jpg

:hahaha: ono na prvoj slici je nesto kao KAKAO, nisu banane sigurno....

Banane, od kako su postale su ISTE....

Cak i GMO su iste....

16568343.jpg

а онда су модификоване у

96876852.jpg
jeste ali nije ubachen gen krave u bananu nego su mesane agrikulture, sorte itd.

Takve kao ti demokrate, samo profit zanima, nikakav narod. Gori u paklu monstrume

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back