Codex Alimentarius: Јавно упозорење грађанима Србије!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Куба има један од најбољих здравствених система на свету. Мислим да имају чак највише доктора по глави становника.

Ne samo to. Imaju jedan od najboljih obrazovnih sistema na svetu. Skolovanje je potpuno besplatno, celo skolovanje, ukljucujuci i doktorat. Nema prijave ispita, skolarina, overa semestara i slicnih gluposti kojima kod nas studentima deru kozu s ledja....

Evo neki podaci za Kubu

57693916.jpg

Vidimo da se radi o totalitarnoj zemlji koja je ekstremno siromašna.

Evo neki podaci za Kubu

57693916.jpg

Vidimo da se radi o totalitarnoj zemlji koja je ekstremno siromašna.

а можда је то зато што је Куба под санкцијама већ деценијама, које је увела Америка пропагирајући, пази сад еботе, слободу

наравоученије за нормалан живот ти не треба пуно новца, ако ти животом не управљају банкари из Америке

а можда је то зато што је Куба под санкцијама већ деценијама, које је увела Америка пропагирајући, пази сад еботе, слободу

наравоученије за нормалан живот ти не треба пуно новца, ако ти животом не управљају банкари из Америке

Mnogo bolje i srecnije zive ti Kubanci koji po ceo dan pevaju i igraju salsu, dok u isto vreme 500 000 gradzana evropske Srbijice boluje od raznih psihickih poremecaja i dusevnih bolesti, a 130 000 godisnje umre od srcanog udara....

Pa vi saberite 2 i 2, gospodo evrotalibani...:lol:

Ne samo to. Imaju jedan od najboljih obrazovnih sistema na svetu. Skolovanje je potpuno besplatno, celo skolovanje, ukljucujuci i doktorat. Nema prijave ispita, skolarina, overa semestara i slicnih gluposti kojima kod nas studentima deru kozu s ledja....
тако је... :ok:

Mnogo bolje i srecnije zive ti Kubanci koji po ceo dan pevaju i igraju salsu, dok u isto vreme 500 000 gradzana evropske Srbijice boluje od raznih psihickih poremecaja i dusevnih bolesti, a 130 000 godisnje umre od srcanog udara....

Pa vi saberite 2 i 2, gospodo evrotalibani...:lol:

Срби 100 пута више пију бенседина од Кубанаца. Јагуарки је бенседин одавно попио мозак па баљезга по форумима.

тако је... :ok:

Срби 100 пута више пију бенседина од Кубанаца. Јагуарки је бенседин одавно попио мозак па баљезга по форумима.

Sto se tice bendzosa tu smo svetski rekorderi. Ne znam tacno koliko miliona kutija godisnje se proda u evropskoj Srbijici....

Valjda ljudi treba da se smire, posto su u ekstazi od silnog blagostanja i prosperiteta, skakali bi u vis koliko su srecni i ispunjeni....:mrgreen:

Sto se tice bendzosa tu smo svetski rekorderi. Ne znam tacno koliko miliona kutija godisnje se proda u evropskoj Srbijici....

Valjda ljudi treba da se smire, posto su u ekstazi od silnog blagostanja i prosperiteta, skakali bi u vis koliko su srecni i ispunjeni....:mrgreen:

Прошле мрачне 90-е па сад уживамо у демократији и толеранцији.:lol: Благо нама, мед и млеко у потоцима :zcepanje:

Glupi ste, na tim vestima kaže da je u njenom gradu zabranjeno praviti povrtnjake u prednjem dvorištu

Ali vi naravno ne znate engleski, ali to vas ne sprečava da pametujete o tome "ko vlada svetom."
Citiraj, molim te, gdje sam to ja pametovao o World Government i New Order?

Zabrana upotrebe sjemena za narednu sjetvenu sezonu i sadnje NON-GMO biljki uskoro slijedi u svim državama koje su pristupile CAP-u, pa tako i u mojoj BiH, a bogami, i u bijiSr.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back