code-ci

[Z@@R]

Obećava
Poruka
62
posto imam jedan film koji je u avi formatu nikako nemogu da ga otvorim.imam neke codeke ali taj film nemogu da otvorim nikako.da li moze neko da mi pomogne?
 
Skines K-lite codec pack odavde: http://www.krstarica.com/lat/softver/index.php?kategorija=DVD+&+DivX+tools&sifra=K-Lite+Codec+Pack , i BS player odavde: http://www.krstarica.com/lat/softver/index.php?kategorija=Multimedia&sifra=BSPlayer. Ako imas vec nesto od kodeka na masini, deinstaliraj sve(mislim na postojeci divx, xvid, ac3, itd filtera), i restartuj komp. posle instaliraj K-lite, pa posle BS player. Garantovano ces sve moci, da gledas, sto je ispravno.
Ps:Ako imas slabiju masinu od 600 Mhz procesorske frekvencije, stariju graficku karticu , sa manjom memorijom od 32Mb, onda sa NEKIM filmovima(retki izuzeci), koji su sa najnovim kodecima kompresirani, mozda nece moci hardverski, da se izbori ali uglavnom pola od ovoga je dosta za gledanje divx filmova.
Pozdrav!
 
Jel film na cd, ili dvd? Mozda je ostecen disk, pa probaj, da ga narezes ponovo, sporije. Drugi razlog moze da bude, da fajl nije dobro kompresovan, znaci neispravan je, ali u ovom slucaju na zalost nema pomoci!
 
uradio sam recovery ovoga filma.i onda sam probao da ga prebacim u drugi format sa AVI convert.kada ovaj konvert krene sa analizom izbaci mi da nemam kodeka za ovaj fajl..
 

Back
Top