CoD4 VS Crysis

Call of Duty 4 VS Crysis

• Call of Duty 4

• Crysis

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma znam bre da nije cela u dzungli, samo ovaj pocetak izlgeda tako ruzno da nisam imao volje vise da igram.

@*P*A*B*L*O* ~> pa igra kolje procesor, ali zato moze sa slabijim grafickim kartama da se igra. Nije medalja uopste losa igra, stavise jedino sto je kratka. Ima i ona mnoogo dobru grafiku sa napucanim shejderima i efektima, a nije toliko zahtevna

Ma znam bre da nije cela u dzungli, samo ovaj pocetak izlgeda tako ruzno da nisam imao volje vise da igram.

@*P*A*B*L*O* ~> pa igra kolje procesor, ali zato moze sa slabijim grafickim kartama da se igra. Nije medalja uopste losa igra, stavise jedino sto je kratka. Ima i ona mnoogo dobru grafiku sa napucanim shejderima i efektima, a nije toliko zahtevna

Koristi 100 % procesor zato shto je kod pisan za konzolu i onda samo prebachen na PC pa procesor mora da emulira konzolu.... :lol:

A kad smo vec kod optimizacije COD4 je 2 x bolje optimizovana od MOH:A :lol:

Ja ni ne kazem da je MOH optimizovaniji od CODa...

@strajo ~> kampanja u COD4 je preterano kratka. Mozes da je zavrsis za nekih 6-7 sati lagano. Ali zato ima fenomenalnu atmosferu, znaci trip ko da si u nekom filmu.. Jedino se svi zale na debilni spawn neprijatelja, al da ga nema igra ne bi bila tolko interesantna.

Back