CoD4 VS Crysis

Call of Duty 4 VS Crysis

• Call of Duty 4

• Crysis

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jbg glasao sam za crysis jer mislim da je to nova generacija igrica...ali takodje mislim da ce u buducnosti biti i boljih igrica i lepsih graficki a manje zahtevnih...stvarno su preterali...doduse imaju opravdanje donekle...

CoD4 ce se igrati do izlaska CoD5 ali danas svi koji se i malo razumeju u kompove znaju za Crysis i da jede malu decu... Svi kupuju kompove i prvo pitanje je "kako ce da sljaka Crysis" i svi kazu "e nemoj tu graficku Crysis ce mnogo bolje na ovoj"...postao je brend...

da da crysa je dosta zahtevniji od CoD ja CoD igram u 1024x768 na low poneshto je na medium i EXTRA izgleda... CoD je mnogo bolje optimizovan tako da je o5 to plus za CoD ali ona fora sa onim modovima je najjacha u Crysis- u... jeli neko probao multiplayer Crysis... igrao sam CoD multiplayer i ODUSHEVLJEN SAM :shock:

Crysis je djubre od igre i to lokovano ( da se srediti ) . Licno mi je i grafika gora od CoD4 . Ima sulude zahteve , neoptimizovan je i preslikan Farcry ( koji mi se cak i vise dopada od crysis-a ).
Da ne bude zabune igre ( sam ) igrao na very high detaljima@1280x1024 ( dok Crysis sa zadovoljstvom nisam sutnuo iz kompa )

Da.. Kriza izgleda do jaja, ali je ipak i dalje neoptimizovana do bola. Jos sto su developeri pricali kako ce da bude igranja na 3 (slovima: tri) godine starim konfama :(

slazem se...Koja je masina bre 2004 imala takav hardver....

Pa tad je najjaca masina na nasem trzistu imala (citat iz SK-a 10/2004)

3 GHz Proc
1 GB ram ddr 400
Ati x300 PCIe
320 GB hd.....

****** pa znaci mislili su na najjacu konfu pre tri godine...:-(:-(:-(:-(:-(

i ta konfa je kostala 1700 Eura...

ma MOH:A nije nesto mnogo zahtevna, bitniji je proc i memorija nego grafa... Al ovaj crysis me zesce razocarao. 10x7, AA off, shaders/shadows na low, sve ostalo high (textures/models), imam ~25fps.
Nabudzim sve do kraja, bez AA, dobijem 5fps. Igra je i tad extra ruzhna, jer bukvalno sve se odvija u shumi/dzungli, i bez AA ona trava izgleda zesce budjavo. Onda smanjim sve na low, 800x600, 16xAA = 2fps. A na mediumu igra izgleda 2x gore nego Far Cry. Uzhas i razocarenje. Ostaje samo ovima sa 8800xyz da se bar nagledaju grafike, jer je igra dosadna ko q*ac. (nisam razocaran sto ne mogu da je odigram kako treba, vec igra sem grafike i fizike stvarno nema nista dobro, glupa prica, glup gejmplej..)
Bolje da ste napravili temu Bioshock Vs CoD4 :S

inace ne igram pucacine uopste, ali sam probao crysis i jednostavno me je naterao da ga igram ocarao me je, i eto, tako sam prvi put u zivotu presao neku pucacinu...i tako sada mogu da kazem da mi je crysis jedna od najboljih igara koje sam igrao...o grafici da ne pricam...svaka cast...
pozdrav svima

slazem se...Koja je masina bre 2004 imala takav hardver....

Pa tad je najjaca masina na nasem trzistu imala (citat iz SK-a 10/2004)

3 GHz Proc
1 GB ram ddr 400
Ati x300 PCIe
320 GB hd.....

****** pa znaci mislili su na najjacu konfu pre tri godine...:-(:-(:-(:-(:-(

i ta konfa je kostala 1700 Eura...

Oni uopshte nisu lagali !! Mogao si da kupish pre tri godine 6600 GT @ SLI sa 2 Gb rama i Dva procesora ( nemislim na Dual Core CPU nego na Dual CPU ( dva fizichi odvojena procesora ) ) i da sad sa tim igrash Crysis @ LOW..... To shto bi te koshtala 4-5 k € apsolutno nisu spominjali i to nema veze !! fazon je to shto moze da se igra....

pa ni sa tim kompom ne bi mogao pristojno da igrash Crysis...

Nebi mogao ni da je pokrenesh poshto je X300 jedno djubre od grafike i prva podrzana je X1300xtx ili 6600 GT

ma MOH:A nije nesto mnogo zahtevna, bitniji je proc i memorija nego grafa... Al ovaj crysis me zesce razocarao. 10x7, AA off, shaders/shadows na low, sve ostalo high (textures/models), imam ~25fps.
Nabudzim sve do kraja, bez AA, dobijem 5fps. Igra je i tad extra ruzhna, jer bukvalno sve se odvija u shumi/dzungli, i bez AA ona trava izgleda zesce budjavo. Onda smanjim sve na low, 800x600, 16xAA = 2fps. A na mediumu igra izgleda 2x gore nego Far Cry. Uzhas i razocarenje. Ostaje samo ovima sa 8800xyz da se bar nagledaju grafike, jer je igra dosadna ko q*ac. (nisam razocaran sto ne mogu da je odigram kako treba, vec igra sem grafike i fizike stvarno nema nista dobro, glupa prica, glup gejmplej..)

A da MOHA je perfektno optimizovana :lol: Djubre od optimizacije.... CPU usage 100 % a nevredi ni to...

Nije cela igra u dzungli igras i u vanzemaljskom brodu bez gravitacije, pa posle kad izadjes dzugla se smrzla, pa brate vozis onaj njihov spec. avion, pa si na ogromnom brodu, onom sto lansira avione(u jbt, ne mogu sad da se setim kako se zovu ti brodovi)..:)tako da...sve u svemu, odlicna igra...kada poredis mohu i crysis, to je kao da poredis beowulf i god of war...:D

Back